• 132140閱讀
  • 6074回復

聖占士公園 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5445  發表于: 2018-02-01
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:擋到中楣再跌落佢度彈入,唔關佢事……[表情]
贏唔到波主要係 joselu 一個十二碼、一個必入波唔入……
....... (2018-02-01 08:25) 

所以真心唔明mitro點解會爭輸比佢
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5446  發表于: 2018-02-01
回 英俊 的帖子
英俊:所以真心唔明mitro點解會爭輸比佢[表情] (2018-02-01 14:37) 

某的領隊同某的球員有時唔知點解會勢成水火的,雖然 mitrovic 都唔係話有咩好,佢上季係英冠都 miss 左好多 easy chance,但係點都唔會衰得過 joselu……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5447  發表于: 2018-02-01

成個轉會窗,頭兩星期先扮賣緊盤玩失蹤,跟住就扮話開綠燈買人,再扮話會破球會轉會紀錄,最後就扮話已盡晒努力買人,果 20m 會撥落去 summer transfer 度!

大佬呀,即係 summer 隨時就係得呢 20m,咁果 100m+ 既 tv money 呢?當然就係無聲無色咁落左肥佬個袋啦!

睇下老舒點講︰

Alan Shearer

@alanshearer

So over 11 seasons @NUFC net spend has been £4.5m a season. Throw in the TV money and ever present gate money....
One hour left to spend some and give them a chance! Well done to the fans tonight for showing their love for the club. Shame others don't share it. #NUFC
[ 此帖被火鳳凰在2018-02-01 17:39重新編輯 ]
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5448  發表于: 2018-02-01
再睇睇三間升班馬今季既 transfer……

Huddersfield:
平均入場人數︰24,096

https://www.transfermarkt.co.uk/huddersfield-town/transfers/verein/1110

Buy: 51m; Sell: 5m;
Net Spending: 46m

Brighton:
平均入場人數︰30,312

https://www.transfermarkt.co.uk/brighton-amp-hove-albion/transfers/verein/1237

Buy: 58m; Sell:0m;
Net Spending: 58m

Newcastle:
平均入場人數︰51,865

https://www.transfermarkt.co.uk/newcastle-united/transfers/verein/762

Buy: 38m; Sell:17.5m;
Net Spending: 20.5m

huddersfield 同 brighton 球會規模細過 newcastle 好多,雖然最終都未必可以逃出生天,但係起碼會作出努力嘗試,唔係好似肥佬咁一味唯利是圖!

肥佬上一次公開接受訪問就話佢 "cannot compete with Manchester City",不斷搬龍門不斷講大話,佢係 "cannot compete with Brighton and Huddersfield" 就真!

[ 此帖被火鳳凰在2018-02-01 17:55重新編輯 ]
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5449  發表于: 2018-02-01
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:[圖片]
成個轉會窗,頭兩星期先扮賣緊盤玩失蹤,跟住就扮話開綠燈買人,再扮話會破球會轉會紀錄,最後就扮話已盡晒努力買人,果 20m 會撥落去 summer transfer 度!
大佬呀,即係 summer 隨時就係得呢 20m,咁果 100m+ 既 tv money 呢?當然就係無聲無色咁落左肥佬個 .. (2018-02-01 16:58) 

施利文尼好似無buy out cluase添....

荷甲佐真遜單野仲搞笑:自己賣盤就嫌人拖長黎打浪費時間,自己買人就用返同一招

最後就比對家用返同一招收你皮
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5450  發表于: 2018-02-02
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:[圖片]
大佬呀,即係 summer 隨時就係得呢 20m,咁果 100m+ 既 tv money 呢?當然就係無聲無色咁落左肥佬個 .. (2018-02-01 16:58) 

Summer只得20M...

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5451  發表于: 2018-02-05
無啦啦輸球12碼............ Clark 88分鐘果球護空門世界級........
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5452  發表于: 2018-02-05
回 廢托 的帖子
廢托:
無啦啦輸球12碼............ Clark 88分鐘果球護空門世界級........

老舒講得岩︰「如果呢球都係十二碼的話,一場波應該會有十個十二碼」!

不過話說回來,下半場俾人圍攻,唔倒輸又係有的好彩……

對比兩隊波,個別球員的質素真係有一段距離,剩係睇下中前場果幾個,如果過黎 NEW 就即刻可以搶到個正選︰

Benteke vs Gayle
Zaha vs Perez
Townsend vs Ritchie
Cabaye vs Shelvey
Milivojevic vs  Diame

明顯如果逐隊個別球員稱一稱,NEW 應該係20隊裡面最差果一、兩隊……
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5453  發表于: 2018-02-05
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:老舒講得岩︰「如果呢球都係十二碼的話,一場波應該會有十個十二碼」![表情]
不過話說回來,下半場俾人圍攻,唔倒輸又係有的好彩…… [表情]
....... (2018-02-05 16:48) 

場波係有d古怪...吹12碼果個旁證唔知點解好激動咁走埋去龍門邊話係12碼...

好似買左好多咁
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5454  發表于: 2018-02-05
最新降班賠率︰

Huddersfield  1.53
West Brom  1.67
Swansea  2.25
Stoke  2.5
Newcastle  3
Brighton  3.6
==================
West Ham  7.5
Southampton  7.5
Watford  8
Crystal Palace  9

降班應該都係頭六隊裡面降三隊,West Ham/ Southampton/ Watford/ Crystal Palace 球員整體質素較強,理應無事。
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5455  發表于: 2018-02-05
回 英俊 的帖子
英俊:場波係有d古怪...吹12碼果個旁證唔知點解好激動咁走埋去龍門邊話係12碼...
好似買左好多咁[表情] (2018-02-05 16:53)

尋日兩場波都好古怪,都係旁證去左右球賽結果,跳過球證去自己俾十二碼,莫非賭波集團最新收賣目標係旁證?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5456  發表于: 2018-02-05
回 英俊 的帖子
英俊:場波係有d古怪...吹12碼果個旁證唔知點解好激動咁走埋去龍門邊話係12碼...
好似買左好多咁[表情] (2018-02-05 16:53) 

同利記個場差唔多………

幾可見旁證咁肉緊

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5457  發表于: 2018-02-05
剩返既賽程︰

MAN
@BOUR
@LIV
SOU
@TOT
HUD
@LEI
ARS
@EVE
WBA
@WAT
CHE

12場波得4場波唔係 top 10 球隊,今季對 top 10 球隊既戰績超差 (呢個亦明顯同球員質素好大關係),對 top 10 球隊成季只係拎過 2分,睇黎 3倍既降班賠率都好抵買……
本帖提到的人: @eve
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5458  發表于: 2018-02-05
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:剩返既賽程︰
MAN
@BOUR
@LIV
....... (2018-02-05 17:53) 

睇黎凍過水
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5459  發表于: 2018-02-07
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:剩返既賽程︰
MAN
@BOUR
@LIV
....... (2018-02-05 17:53) 

望就望呢幾場生生性性...

MAN
@BOUR
@LIV
SOU
@TOT
HUD
@LEI
ARS
@EVE
WBA
@WAT