• 8030閱讀
  • 233回復

傳統II 形勢分析及情報分享區~ [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2006-08-19
卡遜 2M 有沒有人會買呢?XD
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2006-08-19
引用第67樓freezefox2006-08-19 09:41發表的“”:
古治邊有咁快有正呀?
佢一黎就坐正,咁賓佬之前試咁多陣,做咁多野咪變得好多餘?

D.KUYT不會出場,PREVIEW已經說明。
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2006-08-19
引用第75樓jin2006-08-19 12:19發表的“”:
卡遜 2M 有沒有人會買呢?XD

JIN,原來ASHLEY YOUNG是WATFORD的前鋒,但YFF錯誤把放在中場,所以有著數...

只是WATFORD賽程相當難打,不然YOUNG必定入選
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2006-08-19
引用第76樓sakura_32120042006-08-19 12:19發表的“”:
D.KUYT不會出場,PREVIEW已經說明。

一定冇啦,練都未練過,高治呢期又紅,點會唔出佢丫。

頂龍都係後備俾佢試下咖即~
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2006-08-19
引用第74樓謝拉傑2006-08-19 12:19發表的“”:
呢邊我想買成隊利記咖,但係今晚要出去食生日飯,睇唔到個陣...............
阿仁有冇時間幫幫手...............

你有知道我剛上來。

整隊利記,
好~我就幫你完成你的生日願望。XD
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2006-08-19
引用第77樓sakura_32120042006-08-19 12:21發表的“”:
JIN,原來ASHLEY YOUNG是WATFORD的前鋒,但YFF錯誤把放在中場,所以有著數... [表情] [表情]
只是WATFORD賽程相當難打,不然YOUNG必定入選 [表情]

真的啊,我之前就奇怪 soccernet 把他列為前鋒。

其實YFF有錢可以再觀察的,不過我想出奇制勝。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2006-08-19
引用第80樓jin2006-08-19 12:27發表的“”:
真的啊,我之前就奇怪 soccernet 把他列為前鋒。
.......

他本來就是前鋒,只是YFF又再擺烏龍而已

你會選擇YOUNG嗎?

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2006-08-19
引用第79樓jin2006-08-19 12:23發表的“”:
你有知道我剛上來。[表情]
.......

唔該唔該。pm個login俾你呀! ^^"
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2006-08-19
引用第81樓sakura_32120042006-08-19 12:31發表的“”:
他本來就是前鋒,只是YFF又再擺烏龍而已 [表情]
你會選擇YOUNG嗎? [表情]

會~
只要WAT能進攻,我就不擔心沒分數。
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2006-08-19
引用第82樓謝拉傑2006-08-19 12:31發表的“”:
唔該唔該。pm個login俾你呀! ^^"

沒問題。
玩得開心點,生日快樂~
離線Beatles 迷
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2006-08-19
引用第73樓freezefox2006-08-19 11:57發表的“”:
軒斯傷左喎……

係喎.[].
又唔記得添
離線Beatles 迷
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2006-08-19
  1. F.... Davies Kevin.............. BOL TOT 10M 奇雲載維斯
  2. F.... King Marlon............... WAT EVE 06M 馬朗京治
  3. F.... Heskey Emile.............. WIG NUF 07M 希斯基
  4. M.... Speed Gary................ BOL TOT 10M 史必
  5. M.... Lennon Aaron.............. TOT BOL 08M 艾朗連儂
  6. M.... Harper James.............. REA MID 05M 占士夏柏
  7. M.... Convey Bobby.............. REA MID 05M 康維
  8. D.... Toure Kolo................ ARS AST 12M 托尼
  9. D.... Johnson Glen.............. POR BLA 06M 格連莊臣
  10. D.... Gabbidon Danny............ HAM CHA 09M 加比頓
  11. GK... van der Sar Edwin......... MU. FUL 16M 雲達沙

離線銘〝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2006-08-19
F.... Pedersen Morten Gamst..... BLA POR 11M
F.... Crouch Peter.............. LIV SHU 11M
F.... Harewood Marlon........... HAM CHA 11M
M.... Fabregas Francesc......... ARS AST 10M
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2006-08-19
[quote]引用第87樓calvin022006-08-19 14:47發表的“”:
F.... Pedersen Morten Gamst..... BLA POR 11M
F.... Crouch Peter.............. LIV SHU 11M
F.... Harewood Marlon........... HAM CHA 11M
M.... Fabregas Francesc......... ARS AST 10M
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2006-08-19
引用第88樓lamho2006-08-19 14:48發表的“”:
有咩?? [表情] [表情]

冇咩