• 80199閱讀
  • 4738回復

06-07年度好友金榜名家挑戰賽!(恭喜bellamy勇奪冠軍!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4650  發表于: 2007-05-10
頭六名都係孖住孖住同分......
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4651  發表于: 2007-05-10
引用第4649樓黑魔道士比比2007-05-10 20:43發表的“”:
到底最後係迪克降定係朗尼球迷會降呢? 好期待~

我啦~

得失球輸晒

最衰尋晚車仔冇出drogba....
只愛足球
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4652  發表于: 2007-05-10
甘講我已經唔需要降班那喎

唉....
最後一場我對朗尼球迷呀
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4653  發表于: 2007-05-11
咦...原來唔一定篤定降班喎

仲有一場補賽未出分....

只愛足球
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4654  發表于: 2007-05-11
場補賽我都輸左lu.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4655  發表于: 2007-05-11
引用第4654樓迪克2007-05-11 01:01發表的“”:
咦...原來唔一定篤定降班喎
仲有一場補賽未出分....
[表情]

其實如果有奇蹟賽果~ 我都可能唔洗降~
不過真係要奇蹟lor"
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4656  發表于: 2007-05-11
比比要降班.......unbelievable.......
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4657  發表于: 2007-05-11
出左分.........

第 33 週 (2007-04-07 00:10:00 - 2007-04-09 19:40:00)
  主隊   客隊 賽果  
1 無敵紅獅 ~ 傑少 VS   kch必勝隊 4 : 5 賽事報告
2 【好友】傑B仔 VS   [BFF]frankie 2 : 0 賽事報告
3 Kewell7 VS   bellamy 0 : 1 賽事報告
4 無垢靈鷲 VS   今次仲唔嬴?! 0 : 1 賽事報告
5 朗尼球迷會 VS   fans隊 0 : 3 賽事報告
6 安東尼 VS   啊謝 1 : 1 賽事報告
7 Maldini3 VS   Argentiland 1 : 0 賽事報告
8 無名之重生 VS   比比 1 : 0 賽事報告
9 Presto VS   [BFF]fkm528 3 : 0 賽事報告
10 仁~ VS   上海申花 SVA 2 : 1 賽事報告
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4658  發表于: 2007-05-11
1   bellamy   37 20 8 9 71 42 29 68
2   fans隊   37 20 8 9 58 33 25 68
3   Presto   37 18 8 11 50 47 3 62
4   無敵紅獅 ~ 傑少   37 17 8 12 66 40 26 59
5   【好友】傑B仔   37 16 10 11 55 44 11 58
6   安東尼   37 16 10 11 44 40 4 58
7   無垢靈鷲   37 15 12 10 56 33 23 57
8   無名之重生   37 16 6 15 37 37 0 54
9   啊謝 37 16 6 15 39 47 -8 54
10   [BFF]fkm528   37 13 12 12 33 32 1 51
11   Kewell7 37 14 8 15 43 42 1 50
12   kch必勝隊 37 15 4 18 43 49 -6 49
13   Maldini3   37 14 7 16 35 44 -9 49
14   [BFF]frankie   37 12 12 13 35 33 2 48
15   朗尼球迷會   37 10 14 13 42 46 -4 44
-------------------------------------------------------------------
16   仁~     37 11 9 17 35 57 -22 42
17   Argentiland 37 10 11 16 34 48 -14 41
18   比比   37 11 7 19 36 40 -4 40
19   今次仲唔嬴?!   37 10 6 21 24 52 -28 36
20   上海申花 SVA 37 8 10 19 40 70 -30 34

榜首同護級都要睇最後一場..........不過原來阿仁無bid人.........降班應該都係定左
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4659  發表于: 2007-05-11
我還有希望嗎~~~
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4660  發表于: 2007-05-11
引用第4659樓antony2007-05-11 12:59發表的“”:
1   bellamy   37 20 8 9 71 42 29 68
2   fans隊   37 20 8 9 58 33 25 68
3   Presto   37 18 8 11 50 47 3 62
4   無敵紅獅 ~ 傑少   37 17 8 12 66 40 26 59
5   【好友】傑B仔   37 16 10 11 55 44 11 58
.......

就靠兩張皇牌贏給你看~~~
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4661  發表于: 2007-05-11
引用第4661樓jin2007-05-11 13:12發表的“”:
就靠兩張皇牌贏給你看~~~ [表情] [表情] [表情]

需要我幫你一把嗎???
離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4662  發表于: 2007-05-11
引用第4662樓frankie2007-05-11 13:13發表的“”:

.......

你不要守,打全攻型就算幫到我了~
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4663  發表于: 2007-05-11
引用第4663樓jin2007-05-11 13:17發表的“”:
你不要守,打全攻型就算幫到我了~ [表情]

我攻力有限喎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4664  發表于: 2007-05-11
引用第4660樓jin2007-05-11 13:08發表的“”:
我還有希望嗎~~~ [表情]

你有.. 所以你要幫我打底bellamy

雖然真係難d..