• 30351閱讀
  • 1058回復

熱刺 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1020  發表于: 2012-06-26
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1021  發表于: 2012-06-26
引用第1020樓煙花2012-06-26 00:08發表的“”:
a 高都老啦...bale 留多季之後黎車仔踢左閘都好 [表情]

同市球隊,況且俾車仔攪到佢第四都無得踢歐聯,J 都慳番。
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1022  發表于: 2012-06-26
引用第1019樓國球旗2012-06-26 00:06發表的“”:
今日睇報紙講,雖然 Modric 想轉會皇馬,但 Bale 就起碼會留多一季。 [表情]

Bale 由頭到尾無驚過
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1023  發表于: 2012-06-26
引用第1022樓joN32012-06-26 11:40發表的“”:
Bale 由頭到尾無驚過 [表情]

聽講 Levy 想搵 Blanc 做領隊
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1024  發表于: 2012-06-26
引用第1023樓國球旗2012-06-26 11:48發表的“”:
聽講 Levy 想搵 Blanc 做領隊 [表情]

傳緊好多 大熱 avb blanc 次熱 卡比路
冷門 Moyes Martiniz
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1025  發表于: 2012-06-27
Vertonghen 單野好似搞唔掂
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1026  發表于: 2012-06-27
柏加無緣季初賽
2012年06月27日 11:32 星期三

【sports.now.com】剛代表英格蘭戰罷歐國盃的熱刺球星柏加,因跟腱受傷將接受手術,勢將錯過8月中展開的聯賽。

英格蘭國腳柏加(Scott Parker)本屆歐國盃跟腱帶受傷之下上陣,導致傷勢惡化需動手術,將錯過季初英超的賽事。熱刺已準備買入冰島中場基菲爾施古臣頂替柏加的空缺,基菲爾施古臣目前屬於德甲勁旅賀芬咸,今季被外借給英超的史雲斯。

另外,熱刺前領隊哈利列納離去後,新領隊人選漸有眉目,預料前車路士和波圖領隊保亞斯將走馬上任,最快下周就能落實。然而,熱刺下季無緣歐聯賽事,目前面臨星散局面,加上靈魂柏加缺陣,下季熱刺難以樂觀。

離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1027  發表于: 2012-06-28
引用第1025樓g3rMan2012-06-27 16:56發表的“”:
Vertonghen 單野好似搞唔掂 [表情]

AAX SO GREEDY
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1028  發表于: 2012-07-09
avb siggy caulker new deal fryers verts  

transfer window starts on time la
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1029  發表于: 2012-07-10
Sandro ,You are the man

Sandro: “I’ve had a brilliant summer, but I miss my team, I miss everyone at Tottenham. I don’t miss the weather though!”
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1030  發表于: 2012-07-10
雖然搵到avb返黎, 但我覺得其實熱刺更需要一個老老地, 有經驗d嘅教頭.... 例如capello之類, 成績應會更快見得到~~

avb就要同球隊一齊成長.... 都唔係唔好嘅, 不過個成效可能要長遠dd先見到....
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1031  發表于: 2012-07-10
引用第1030樓sikingthegreat2012-07-10 09:45發表的“”:
雖然搵到avb返黎, 但我覺得其實熱刺更需要一個老老地, 有經驗d嘅教頭.... 例如capello之類, 成績應會更快見得到~~
avb就要同球隊一齊成長.... 都唔係唔好嘅, 不過個成效可能要長遠dd先見到....

係我睇到既將來 都應該唔會用意籍教頭 老果輩
熱刺唔會放棄娛樂性既足球

哈利波特已經係極限
再玩悶蛋足球比人斬都有之
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1032  發表于: 2012-07-13

Reading eye ambitious move for out of favour Spurs striker Defoe

Premier League new boys Reading are planning an ambitious swoop for Tottenham and England striker Jermain Defoe.

The Spurs striker has found first team opportunities at White Hart Lane hard to come by this season and found himself on the bench for much of the season with Emmanuel Adebayor and Louis Saha ahead of him in the pecking order.

At 29-years-old, Defoe is entering the latter stages of his career, and craves first-team football the Royals could offer.

The striker’s wage bill would represent a significant problem, but boss Brian McDermott is hoping the offer of regular game time coupled with the club’s ambition can help convince the forward to make the move.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1033  發表于: 2012-07-13
引用第1031樓joN32012-07-10 11:22發表的“”:
係我睇到既將來 都應該唔會用意籍教頭 老果輩
熱刺唔會放棄娛樂性既足球
哈利波特已經係極限
.......

但係你覺唔覺, 如果以熱刺黎計, 搵個有經驗嘅去帶, 好似會對成績有幫助d....

不過用harry有度好, 就係media會好support佢, 會偏向寫好有關隊波嘅野.... 有咩事都唔會咁易受到傳媒口誅筆伐.... avb就難搞喇.... 咁串咁高傲....
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1034  發表于: 2012-07-13
引用第1033樓sikingthegreat2012-07-13 14:53發表的“”:
但係你覺唔覺, 如果以熱刺黎計, 搵個有經驗嘅去帶, 好似會對成績有幫助d....
不過用harry有度好, 就係media會好support佢, 會偏向寫好有關隊波嘅野.... 有咩事都唔會咁易受到傳媒口誅筆伐.... avb就難搞喇.... 咁串咁高傲....

我指 卡比路 納比等意藉教頭

人緣呢加野真係無得講

就前一兩日果個press con.
記者將avb 個tone 講到 要報復咁
事實係好平淡講出黎 我都有睇

media 唔media fdly 真係由得佢點up
班友以avb 年少有為 就作到 高傲
真係