• 19531閱讀
  • 1062回復

[Week 27] 傑少問陣區~ 歡迎入黎研究研究!!(新增七隊好友球隊排行榜) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2006-11-17
引用第104樓freezefox2006-11-17 09:50發表的“”:
睇黎我既對手係傻強唔係傑少喎。 [表情] [表情]

英超有成3x週,依家先3分1,keep到先講~
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2006-11-18
F.... Henry Thierry............. ARS NUF 21M 亨利
F.... Drogba Didier............. CHE HAM 20M 杜奧巴
F.... Johnson Andrew............ EVE BOL 10M 安德魯莊遜
M.... Arteta Mikel.............. EVE BOL 13M 安達迪
M.... Sidwell Steve............. REA CHA 10M 薛威爾
DM... Barton Joey............... MAC FUL 11M 祖爾巴頓
DM... Gerrard Steven............ LIV MID 08M 謝拉特
D.... Terry John................ CHE HAM 08M 泰利
D.... Riise John Arne........... LIV MID 08M 懷斯
D.... Ingimarsson Ivar.......... REA CHA 02M 伊基馬遜
GK... Cudicini Carlo............ CHE HAM 11M 古迪仙尼
離線傻強*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2006-11-18
引用第106樓謝拉傑2006-11-18 00:33發表的“”:
F.... Henry Thierry............. ARS NUF 21M 亨利
F.... Drogba Didier............. CHE HAM 20M 杜奧巴
F.... Johnson Andrew............ EVE BOL 10M 安德魯莊遜
M.... Arteta Mikel.............. EVE BOL 13M 安達迪
M.... Sidwell Steve............. REA CHA 10M 薛威爾
.......

入多件ars中場仲好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2006-11-18
與其要sidwell,不如買little啦

有角球/死球開,又平d
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2006-11-18
引用第108樓kch2006-11-18 12:17發表的“”:
與其要sidwell,不如買little啦
有角球/死球開,又平d

little我用左,叫佢唔好用。唔係周周十一個一樣點追呀?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線亨利仔仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2006-11-18
little唔係真係咁勁嘛...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2006-11-18
引用第109樓freezefox2006-11-18 14:36發表的“”:
little我用左,叫佢唔好用。唔係周周十一個一樣點追呀? [表情]

乜你咁鬼自私架
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2006-11-18
引用第111樓kch2006-11-18 14:44發表的“”:
乜你咁鬼自私架 [表情]

車,你估中硬架咩?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2006-11-18
引用第112樓freezefox2006-11-18 14:55發表的“”:
車,你估中硬架咩?

有好野梗係同人分享架啦
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2006-11-18
我都知Little有定點球開,但係佢入球率都偏低~係穩定囉。

用Sidwell我都係搏一搏,本來想搏埋Doyle咖,唔夠薑。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2006-11-18
唔用lampard? 一爆就over40...
離線傻強*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2006-11-18
引用第114樓謝拉傑2006-11-18 15:39發表的“”:
我都知Little有定點球開,但係佢入球率都偏低~係穩定囉。
用Sidwell我都係搏一搏,本來想搏埋Doyle咖,唔夠薑。

我用左Doyle
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2006-11-18
引用第116樓傻強*2006-11-18 16:21發表的“”:
我用左Doyle [表情]

咁我唔用啦~
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2006-11-18
雖然好唔鐘意老林,但係都係向惡勢力低頭......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2006-11-19
又要比你追近十幾二十分。