• 5473閱讀
  • 66回復

nba fantasy 報名處 2005 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2005-09-19
下面是引用horance於2005-09-19 14:02發表的:
唉.................我上年都俾隻game玩死左... [表情]

叫你個哥玩埋,佢話放棄al架~
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2005-09-20
下面是引用超迪仔於2005-09-19 15:51發表的:
叫你個哥玩埋,妐靬騉鏇l架~ [表情]

想引誘我玩!! 信唔信我拎你去放血吔嗱.........
離線rooney1985
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2005-09-20
now can sign up
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2005-09-20
下面是引用萊斯特於2005-09-20 00:55發表的:
想引誘我玩!! [表情] [表情] [表情] 信唔信我拎你去放血吔嗱......... [表情] [表情]

唔好玩囉笨~

我知你好想玩既~
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2005-09-21
下面是引用超迪仔於2005-09-20 15:38發表的:
唔好玩囉笨~
我知你好想玩既~ [表情]

[s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98] [s:97] [s:122] [s:123] [s:96] [s:98]
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2005-09-21
個pattern好靚呀~
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2005-09-21
下面是引用超迪仔於2005-09-21 00:56發表的:
個pattern好靚呀~ [表情]

我可不是亂按的~~~

你一講pattern......令我諗起bcc,hcp,ccp 個d衰嘢
離線豬脾
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2005-10-06
我又報名丫....舊年有玩的...基維爾都知~~~form 3咋^O^
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2005-10-06
下面是引用卡卡....於2005-10-06 18:00發表的:
我又報名丫....舊年有玩的...基維爾都知~~~form 3咋^O^

好可惜................................................
離線豬脾
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2005-10-06
嗯...我想問下,個組爆左會唔會開多一個??=-=
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2005-10-06
下面是引用卡卡....於2005-10-06 18:03發表的:

問下我地偉大既蕃茄先知喎~
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2005-10-06
下面是引用卡卡....於2005-10-06 18:03發表的:

應該不會
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線豬脾
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2005-10-06
嗚嗚..唔知nba 咁快就開......
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2005-10-06
下面是引用卡卡....於2005-10-06 18:09發表的:
嗚嗚..唔知nba 咁快就開......

下年羅

因為要組group 一組有熱心的玩家並不是那麼容易

p.s. 歡迎你呀
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2005-10-06
下面是引用frankie於2005-10-06 18:12發表的:
下年羅 [表情]
因為要組group 一組有熱心的玩家並不是那麼容易[表情] [表情]
.......

你講得好輕鬆~