• 5235閱讀
  • 30回復

[戶口公佈]下列會員戶口由即日起停止運作 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線垃圾桶

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2006-10-25
各位會員

由於下列會員在警告後非但沒有改善,更進一步開啟另一戶口
由即時起,凍結"我的好友!"之戶口

另kwokwinglok123停戶一星期
若發現在這期間額外開啟戶口,則所有由該會員所登記之戶口作停戶處理 

垃圾桶,技術支援版版主
二零零六年十月二十五日晚上七時五十七分
[ 本文被垃圾桶在2006-10-26 01:18重新編輯 ]
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2006-10-25
桶桶好波
離線CxRonaldoNo7
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2006-10-25
我想知佢有咩問題
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2006-10-25
引用第2樓CxRonaldoNo72006-10-25 19:59發表的“”:
我想知佢有咩問題

推文
惹起罵戰
警告後不改善再開另一個戶口

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2006-10-26
有冇LINK?

我八卦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2006-10-26
引用第4樓freezefox2006-10-26 00:33發表的“”:
有冇LINK? [表情]
我八卦。 [表情] [表情]

就係下面果個..

件事原本無事的....

鬼叫佢件事都未淡,就走去開新account
又撞正我既不定期檢查戶口既例行maintaince
發現佢係我出警告果日開多一個戶口

唉...唔做唔得啦
一個係咁就唔處理,第日攪到滿壇風雨既時候就弊了

垃圾桶四Be
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2006-10-26
下?就係因為下便個單!!!!

佢開個新戶口係唔岩,BAN 左個新個個囉。

舊個個………好似無咩理由要BAN 係話?

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2006-10-26
引用第6樓freezefox2006-10-26 00:43發表的“”:
下?就係因為下便個單!!!! [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]
佢開個新戶口係唔岩,BAN 左個新個個囉。
.......

ban新唔ban舊

即係話佢就算開n個戶口,舊果個就可以比佢唔理唔剩....

唉..

垃圾桶四Be
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2006-10-26
但係開新戶口從來都唔係被BAN A/C 既理據黎架喎!

好多舊會員都被人「揭發」曾經開另一個戶口,都唔會BAN 喎。甚至連佢新開個個都無BAN添!

理據真係唔多充分喎。你都知,好友好少BAN 人 A/C 架啦。

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2006-10-26
引用第8樓freezefox2006-10-26 00:47發表的“”:
但係開新戶口從來都唔係被BAN A/C 既理據黎架喎!
好多舊會員都被人「揭發」曾經開另一個戶口,都唔會BAN 喎。甚至連佢新開個個都無BAN添!
.......

起碼都要停佢一日半日

唔比教訓,係唔可能好的

垃圾桶四Be
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2006-10-26
我個人覺得,我地既然唔鼓勵開多個一個戶口,咁發現到,BAN 左佢新個個,絕對合理。但唔構成要BAN 埋佢舊個個A/C 既理據喎。

咁佢豈不是以後都無得上好友?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2006-10-26
引用第9樓垃圾桶2006-10-26 00:48發表的“”:
起碼都要停佢一日半日
唔比教訓,係唔可能好的

咁個D 叫禁言,唔係BAN A/C,分別好大者。

我建議你講清楚係「禁言」定係「BAN」好D。同埋,你既宣佈中無講到「刑期」,只係係有人追問既情況下先話「停佢一日半日」,咁好似唔太清晰。不如係宣佈到講埋禁言幾多日啦。我覺得三幾日都好合理既。

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2006-10-26
都好

停戶一定會停

開左個壞先例就唔得了

上面已經adjust左

垃圾桶四Be
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2006-10-26
但記住要PM 佢比佢知道咩事喎。否則我地做多多功夫都無用。佢都唔知自己死因。

離線Kun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2006-10-26
引用第0樓垃圾桶2006-10-25 19:57發表的“下列會員戶口由即日起停止運作”:
各位會員
由於下列會員在警告後非但沒有改善,更進一步開啟另一戶口
由即時起,凍結"我的好友!"之戶口
.......

垃圾桶好ball