• 3153閱讀
  • 15回復

[戶口公佈]anson99216戶口發文數等清零 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線垃圾桶

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2006-11-27
各位會員

由於發現 anson99216 仍未有改善

好友論壇決定引用總版規第一章第16節以對該戶口進行發文數,閱讀權限及好友元清零

若再發現該版友對其他使用者及伺服器作出滋擾性推文,戶口將被永久凍結

垃圾桶,技術支援版版主
二零零六年十一月二十七日晚上七時四十分

Announcement抄送至該會員之PM,內容如下
作者:     垃圾桶
標題:  
anson99216戶口發文數等清零
時間:   2006-11-27 19:44
內容:  
anson99216,

由於閣下仍然未作出改善

好友論壇決定引用總版規第一章第16節以對閣下之戶口進行發文數/閱讀權限及好友元清零

若再發現閣下對其他使用者及伺服器作出滋擾性推文,戶口將被永久凍結

垃圾桶,技術支援版版主
二零零六年十一月二十七日晚上七時四十分

該戶口於清零前之資料如下
anson99216
167 posts, 114 bffd, 600 fixed deposit
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2006-11-27
桶兄可唔可以將d舊文auto lock/將d推左上黎既文整走?
寵物版..
離線anson99216
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2006-11-28
咁你早d講唔回得舊文咪得lo
我又冇睇過【好友論壇】總版規
睇都唔得你地又唔洗版
咁好難唔睇嫁lo回又唔比......
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2006-11-28
引用第2樓anson992162006-11-28 00:19發表的“”:
咁你早d講唔回得舊文咪得lo
我又冇睇過【好友論壇】總版規
睇都唔得你地又唔洗版
咁好難唔睇嫁lo回又唔比......

註冊聲明有睇喇掛....

講就講得清楚,加上一早已經PM通知,又係政務版出文通知

第一次PM已經提左閣下一次

預到呢個情況,我已經做出最有效之通知,並已經對各版友公佈

當然,閣下肯改善既,加返權限比閣下當然無問題

係我扣閣下權限前,一早已經將閣下之會員資料備份,若閣下之表現令各版友認為已經得到改善,當即重新補回差額

好友並唔想郁d就要殺戶口,但要大家明白,好友既底線去到邊

希望閣下明白,如有問題,歡迎繼續查詢
[ 本文被垃圾桶在2006-11-28 00:29重新編輯 ]

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2006-11-28
咁你係訊息 直接講請勿再推舊文
咪得lo....
又要人入個網度睇....
你唔煩我都煩la
左入右入.......
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2006-11-28
引用第4樓anson992162006-11-28 00:28發表的“”:
咪得lo....
你唔煩我都煩la
左入右入.......

第一次既PM

係內容頁,我係直接PM Link比你的

而該篇文章已指出希望閣下唔好再推文之信息

無法,好友就係要透明,我地版主做每一個決定,都要比各會員知道,即使係簡單一個因版規問題而需通知會員
除非係因特別事故受影響而無法通知外

好友係會PM Link比各相關戶口之持有之版友的

垃圾桶四Be
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2006-11-28
你比條link我有鬼用呀
你直接講我衰乜咪得lo
幾耐先算舊文又冇講....
咁幾耐先算呀
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2006-11-28
引用第6樓anson992162006-11-28 00:33發表的“”:
你比條link我有鬼用呀
你直接講我衰乜咪得lo
幾耐先算舊文又冇講....
咁幾耐先算呀

幾耐,係以每版既情況而唔一致,
但常以文章內容而定

每一篇文章都會有唔同

例如以pet版為例

tid=14342 "一隻好潮的狗!"
本身超過8個月無回覆然後再回覆就真的有點兒那個

再睇另一類
例如為一些足球之評論
雖然事隔可能係超過一年,但若版友再提供自己之見解,勘至再可以引起其他版友討論
當然沒有問題,反之我地更會鼓勵

希望閣下明白我今次清零之原因
及希望閣下可以有一個Contribution,好讓我可以盡快補回閣下之戶口權限差額

垃圾桶四Be
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2006-11-28
好讓我可以盡快補回閣下之戶口權限差額
???????
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2006-11-28
又要從頭黎過........
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2006-11-28
引用第8樓anson992162006-11-28 00:47發表的“”:
好讓我可以盡快補回閣下之戶口權限差額
???????

即係話

如果比我地見到你肯改既,扣左既權限可以加返
唔駛講得咁明嘛.......

垃圾桶四Be
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2006-11-28
引用第4樓anson992162006-11-28 00:28發表的“”:
咪得lo....
你唔煩我都煩la
左入右入.......

你唔睇版規,係你唔岩,你點可以講到大條道理咁架?

你犯法可唔可以同個官講:講,香港法律咁多條文,你又無叫我睇,我點知喎?

你申請任何信用咭,寛頻,都有好多附帶條文。你唔睇,係你放棄自己既權益,與人無尤架喎。論壇無責任要確定你睇哂所有版規先比你使用論壇,卻有責任係你犯反版規之後作出跟進。

人地又唔係一次就ban 你,已經pm 你,你視而不見就已經係你唔岩啦。仲話人地要你左入右入……

其實你咁樣無選擇性,大量地係同一版推舊文,會令其他會員不勝其煩架,為其他會員帶黎不便。你唔好以為係小事先得架。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線lincoln
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2006-11-28
人地pm左你你仲想點ar大佬
仲話人地要你左入右入
玩得論壇壇規都唔睇
仲要大條道理
真係要比一個字你----服
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2006-11-28
anson已經知道

無謂再講了

垃圾桶四Be
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2006-12-01
引用第12樓lincoln93722006-11-28 13:25發表的“”:
人地pm左你你仲想點ar大佬 [表情]
仲話人地要你左入右入 [表情]
玩得論壇壇規都唔睇 [表情]
仲要大條道理 [表情]
真係要比一個字你----服 [表情]

又關你事