• 12765閱讀
  • 129回復

[投訴]投訴enter1214 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2007-02-21
近日又見到ENTER 出文。

不論投訴係咪會處理,先處理DOUBLE A/C 先啦不如。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2007-02-21
引用第75樓freezefox2007-02-21 09:58發表的“”:
近日又見到ENTER 出文。
不論投訴係c咪會處理,先處理DOUBLE A/C 先啦不如。

double a/c之前已經說明

暫時容許佢有兩個戶口

至muly有處理結果為止
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2007-02-21
我意思係,佢被投訴既事,同佢開double a/c ,根本係兩件事。

1. 若然個投訴成立,壇主要罰佢,無論係禁言定係其他。總無理由比佢用第二個a/c繼續出post 架?所以一定要刪!

2. 若然個投訴唔成立,件事就此了結。佢更加唔會用到第二個a/c啦。結果又係要刪。

3. 若然個投訴一直不被處理,佢一直可以用原有既a/c發言,即係好似宜家咁,根本唔會/唔需要/唔準許用第二個a/c,咁咪一樣要刪。

即係,無論係邊一個情況下,佢第二個a/c都係要刪。以「等個投訴有結果」作為唔處理現有既double a/c既理由………我實在諗唔到中間既因果係邊………因為投訴既結果根本唔會影響佢double a/c 既處理準則。

桶少平時處理其他人既double a/c,一向手起刀落,絕不留情。何以今次又要留下一條尾巴呢?

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2007-02-21
引用第72樓垃圾桶2007-02-17 01:18發表的“”:
第一係講返而家新戶口確認既程序
第二係講返我已經 acknowledge 左佢有2個戶口,並已經做左紀錄,係我批比佢的\
果兩個戶口最後會點處理,等muly睇左個投訴就會有決定,咁我就會執行

另外,因為cookie的問題,先導致佢用左之前既戶口出文

係muly未對enter1214呢件事作出處理前,上列之決定仍然有效

呢個對佢本身係好友既權利亦為一個保障

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2007-02-21
做乜批佢既?
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2007-02-21
引用第79樓迪神2007-02-21 23:11發表的“”:
做乜批佢既? [表情]

佢本身只係被投訴,muly亦未有結果

為避嫌,先批佢開另一戶口的
muly處理有結果後,自然就會根據muly之結果作相應之戶口調節

投訴既處理結果係會直接影響佢所屬所有戶口之權限結果

而處理投訴並不是由我負責

垃圾桶四Be
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2007-02-21
引用第78樓垃圾桶2007-02-21 23:09發表的“”:
係muly未對enter1214呢件事作出處理前,上列之決定仍然有效
.......

唔明
只愛足球
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2007-02-21
引用第81樓迪克2007-02-21 23:17發表的“”:
唔明

佢個browser 內既cookie之前記左佢舊戶口既資料

再登入既時候無先登出,再用新戶口登入

而同時又唔發現,就會出左文

出左文,一般既會員只可以edit,而唔可以delete post的

所以大家上完好友,記得登出

垃圾桶四Be
離線樂仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2007-02-21
呢個人真係為我地帶黎好多麻煩....
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2007-02-21
引用第82樓垃圾桶2007-02-21 23:19發表的“”:
佢個browser 內既cookie之前記左佢舊戶口既資料
再登入既時候無先登出,再用新戶口登入
.......

你點知係咁??

咁佢之前點開另一個a/c?

就算係cookies問題又點??

姑勿論佢有冇俾人投訴

雙a/c都唔得o架~

之前屎生都係咁啦~

無限復活,但每期都係得一個a/c用得之嘛~
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2007-02-21
引用第84樓迪克2007-02-21 23:26發表的“”:
你點知係咁??
咁佢之前點開另一個a/c?
.......

同意
佢比人投訴同開雙戶口係兩回事
投訴可以等muly搞
多了的戶口可以即ban 吧?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2007-02-21
引用第78樓垃圾桶2007-02-21 23:09發表的“”:
.......

你係咪攪錯左d 野呀?

佢係被投訴,但投訴未成立,佢係好友既「權利」從來未有被剝奪過。即係,佢根本就係可以光明正大咁用番enter 呢個a/c!完全無必要使用其他a/c。

呢個根本唔唔會係咩cookie 既問題。佢係有意識地使用enter 呢個a/c。佢唔係出得一次文咋,呢兩日佢係多個不用版用出左都十幾篇文啦。佢點會唔知自己用緊enter 個a/c?又點會係cookie 既問題呢?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2007-02-21
引用第80樓垃圾桶2007-02-21 23:14發表的“”:
佢本身只係被投訴,muly亦未有結果
為避嫌,先批佢開另一戶口的
muly處理有結果後,自然就會根據muly之結果作相應之戶口調節
投訴既處理結果係會直接影響佢所屬所有戶口之權限結果
而處理投訴並不是由我負責
.......

你好似解釋左,實際就無解釋。

「佢被投訴,但未有結果」 = 原因

「為避嫌」 = 另一個原因

「批佢開另一個戶口 = 結果

我想知,佢被投訴,未有結果,同佢開兩個a/c 有何關係?

另外,何謂「避嫌」?避咩「嫌」?「避嫌」又同開過另一個a/c 有咩關係?完全都解釋唔到既………

「投訴既處理結果係會直接影響佢所屬所有戶口之權限結果」。呢句岩一半!

投訴既結果,只會影響佢「enter」既權限!但唔會影響佢另一個a/c 既權限。因為係未有結果前,個分身早早就應該要刪左佢。留係到就係多餘既。

呢個先例,開得好差!同你以往既作風完全兩回事。咩原因之前d人開double a/c,你一發現就通知會刪?呢次又準許保留?個原則係邊到先?你要解釋得到先得架………

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2007-02-21
我呢個 POST 係投訴叫 "enter1214 " 既會員
投訴一直都未被處理過,不論結果如何影響都只係 " enter1214 "
罰就禁言或終止戶口,唔罰則仍然係會員 ( 呢方面唔係我地話事,係管理員決定既 )
由始至終都只係講緊 "enter1214 " 既戶口

依家無啦啦多佐個戶口,同呢單投訴又毫無關係,
又證實係同一位會員,點解唔可以刪除?
[ 本文被BaLlAcK在22-02-2007 00:22重新編輯 ]
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2007-02-22
而家就將佢新戶口停權先

舊戶口就有得佢\

等muly處理了

垃圾桶四Be