• 1643閱讀
  • 44回復

對曼聯職球員的不滿!!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2005-09-21
vs 曼城, 作客維拉里爾同利物浦
3場都硬野黎wor
唔使輸都唔算太差姐

不要忘記,足球是最快樂的!
離線菲爾鐘斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2005-09-21
CR7狀態唔好,都要體諒下佢\
至於,中場方面,史高斯真係沉左好多
至於費查,極少傳中囉,成日去中間,塞哂咁濟,點攻?
總知,而家曼聯中後場有大量傷兵,呢段其間,最緊要做好防守先,情願要1分都唔係冇分
離線周仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2005-09-22
下面是引用∼超級曼聯迷∼於2005-09-21 22:26發表的:
CR7狀態唔好,都要體諒下?至於,中場方面,史高斯真係沉左好多
至於費查,極少傳中囉,成日去中間,塞哂咁濟,點攻?
總知,而家曼聯中後場有大量傷兵,呢段其間,最緊要做好防守先,情願要1分都唔係冇分

cr7真係麻麻
費查最佳其實應該係正中場 我覺得佢係近期mu中最好既中場
係4-3-3之下右邊應該係r8 或cr7走過去
如果費sir出番giggs 雙翼齊飛會好好多
離線michaelgiggs
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2005-09-24
我再重複多一次,我只係話cr7打得差,唔應該用住,唔係責怪佢。

而家r8個位真係唔得,完全發揮唔到。其實廢sir可以搵佢打史高斯個位ar,then用giggs打左咪得lor。
r8防守意識唔低ga!!!成日追波追到底線ga wor~~~可以試下ar
離線kamiru
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2005-09-24
下面是引用Batigol於2005-09-21 22:09發表的:
vs 曼城, 作客維拉里爾同利物浦
3場都硬野黎wor
唔使輸都唔算太差姐

而家唔係輸唔輸O既問題~~~

而係隊波打唔好好,同埋無哂隊形呀~~
離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2005-09-26
下面是引用周仔於2005-09-22 12:07發表的:
cr7真係麻麻
費查最佳其實應該係正中場 我覺得坅Y近期mu中最好既中場
係4-3-3之下右邊應該係r8 或cr7走過去
如果費sir出番giggs 雙翼齊飛會好好多

你地太睇高傑斯啦, 你認為佢仲可以嚮左邊快放咩
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2005-09-27
咁係而家呢個情況下,你會用scholes,park定giggs ar???
一個無態,一個未容入,一個未用過........你點choose ar????
離線kamiru
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2005-09-27
下面是引用michaelgiggs於2005-09-27 00:02發表的:
咁係而家呢個情況下,你會用scholes,park定giggs ar???
一個無態,一個未容入,一個未用過........你點choose ar????

giggs已經用o左,佢真係無得好似之前咁啦~~

我會用星仔,因為買佢返黎都係頂giggs果位者~~~
離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2005-09-27
下面是引用michaelgiggs於2005-09-27 00:02發表的:

家陣咁講用邊個都無乜用, 差不多講係死路一條, 我地都由前季講到家陣, 曼聯無中場無左翼,

到呢季先係咁易整件朴智星返黎, 唉~~~~又如何~~~~搞得掂左路中路都無輸送啦, 由佢啦
離線rooney1985
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2005-09-27
hope Scholes will injure,then Giggs will start
離線kamiru
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2005-09-27
下面是引用雲佬於2005-09-27 10:32發表的:
家陣咁講用邊個都無乜用, 差不多講係死路一條, 我地都由前季講到家陣, 曼聯無中場無左翼,
到呢季先係咁易整件朴智星返黎, 唉~~~~又如何~~~~搞得掂左路中路都無輸送啦, 由夆惙

而家曼聯學o左車仔咁4-3-3,不過唔應該搵朗尼打翼,

朗尼應該打而家史高斯果位,星仔打左,cr7打右~~

咁就得喇~~

不過我未見廢sir排呢個陣容出黎..............
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2005-09-27
下面是引用kamiru於2005-09-27 11:50發表的:
而家曼聯學o左車仔咁4-3-3,不過唔應該搵朗尼打翼,
朗尼應該打而家史高斯果位,星仔打左,cr7打右~~
.......

我絕對認同你ar!!!
因為你擺\r8係左佢咪又走番黎中間........
不如索性擺佢係中間,用cr7,park or giggs(輪流打)打左右好過la
離線kamiru
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2005-09-28
下面是引用michaelgiggs於2005-09-27 23:12發表的:
我絕對認同你ar!!!
因為你瀑8係左坅}又走番黎中間........
不如索性薹係中間,用cr7,park or giggs(輪流打)打左右好過la

大家都係giggs o既fans,

諗o既野都係差唔多呀~~

而家最慘係廢sir個腦唔知諗咩呢....................
離線kamiru
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2005-09-28
我覺得而家曼聯最好o既陣容~~

-------------------------雲達沙-----------------------

----奧沙-----------c韋c達------leo----------軒斯----

--------------------------堅尼-------------------------

------------李察臣-------------------------------------

-------------------------------朗尼------------------------

----cr7-----------------------------------------星仔-----------

--------------------------雲佬--------------------------------

我覺得咁掛係最好~~

唔知各位又點睇呀~~
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2005-09-28
我覺得...加利仔似終穩定d