• 2992閱讀
  • 65回復

不如分享自己曾經nor過,自己起街到見到搞笑既事,放上來丫∼ [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線A.Nok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2007-06-20
引用第41樓神彤2007-06-20 19:26發表的“”:
今日nor到好透徹 [表情]
話說去左sogo個levi's專門店..
睇到條新返既classic levi's 506定505..唔記得左
見到個價錢牌 $199
.......

佢話女裝你仲大獲~
離線checkin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2007-06-21
引用第9樓CxRonaldoNo72007-06-17 00:17發表的“”:
nor 事?
入錯K房 [表情]

食飯去完廁所望住個女仔坐左埋去
離線Edwin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2007-06-21
form1番學搭17號巴士
落車果陣唔記得拎埋書包
番到學校d人問我「點解你唔帶書包既」
我先發覺漏左書包o係巴士...
最後到
離線A.Nok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2007-06-21
[quote]引用第47樓Edwin2007-06-21 18:04發表的“”:
form1番學搭17號巴士
落車果陣唔記得拎埋書包
番到學校d人問我「點解你唔帶書包既」
我先發覺漏左書包o係巴士...
最後到
離線樂仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2007-06-21
引用第46樓checkin2007-06-21 12:28發表的“”:
食飯去完廁所望住個女仔坐左埋去 [表情]

離線Desmond
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2007-06-21
引用第46樓checkin2007-06-21 12:28發表的“”:
食飯去完廁所望住個女仔坐左埋去 [表情]

唔明
離線2880
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2007-06-22
唔知依個算唔算NOR事...一次踢波
我隊波有人入左
我跑過佢同佢慶祝
跑下跑下隻鞋甩左
俾人笑:你着番隻鞋先啦
離線Edwin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2007-06-24
引用第48樓阿諾2007-06-21 18:08發表的“”:
下??點會唔記得拎嫁??
你落車果陣唔係會覺得:點解背面冇野既??

我都唔知
我果次搭巴士係擺書包o係背後坐
之後就唔記得拎喇
從此我搭親車都攬住個書包
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2007-06-25
最深刻有次lunch去大家樂~

姐係個個人都應該叫lunch(noodles,rice)
有條友要多士 個大家樂staff見到,好細聲講左叫"x街"
跟住佢地成班友係到搵d 包
最尾整好,比左佢..佢走左之後...佢地係到話無陰公
離線A.Nok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2007-06-25
引用第53樓kobeBB2007-06-25 13:45發表的“”:
最深刻有次lunch去大家樂~
姐係個個人都應該叫lunch(noodles,rice)
有條友要多士 [表情] 個大家樂staff見到,好細聲講左叫"x街" [表情]
跟住佢地成班友係到搵d 包 [表情]
.......

無啦啦叫個多士,點搵俾你.....
離線樂仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2007-06-25
但係佢餐牌上面有冇寫會供應多士既先
離線A.Nok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2007-06-25
引用第55樓樂仔2007-06-25 17:44發表的“”:
但係佢餐牌上面有冇寫會供應多士既先 [表情]

d職員估佢唔倒lunch時間會有人叫多士...
俾我都俾佢吹漲...
離線樂仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2007-06-25
引用第56樓阿諾2007-06-25 17:46發表的“”:
d職員估佢唔倒lunch時間會有人叫多士...
俾我都俾佢吹漲...

唔知果條友男定女老定後生呢
離線大熊KUMA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2007-07-04
有次去餐廳食飯,
聽到後面有青年人講"粒粒皆辛苦"
我仲以為佢叫D朋友唔好浪費食物...
就係呢個時間....佢講左句:D飯又硬又唔好食...真係粒粒皆辛苦...........

----------------------------------------------------------
有次搭輕鐵
有個二十零歲既金毛係到傾緊電話....
內容當然句句都爆哂粗....X你老X...
之後個金先落左車...
坐佢後面個7,8歲既男仔即刻同佢阿媽講..."X你老X"
最後佢阿媽發哂火話"你老豆識掌你咀我都識嫁!!!"

時下D O靚仔學野真係快.....

-----------------------------------------------------------
有次去我舅父屋企食飯,
當新聞報導講到"有個老婦係XXX被架巴士撞到,送醫後傷重不治"
呢個時間我表弟(10歲)就問....點解無啦啦有隻老虎係街上面出現既

-----------------------------------------------------------
幾年前返深圳富林酒店食自助餐\
我叫個侍應比杯茶我
佢之後用極唔純正既廣東話問返我"係咪茶呀?"
我話係...
點知佢比左支叉我.....................
#$^*&%&*@$%@^%#$^%$U

以前聽茶小欣個節目...
佢唔知訪問邊個....問"你去美國洞密月,係咪已經肯定左唔會邀請記者朋友去嫁啦"
之後我問我阿媽.....乜佢有權唔比D記者入動物園既?

------------------------------------------------------------

一時間淨係諗到咁多.....待續.............
離線大熊KUMA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2007-07-04
中一,二果時跟團返大陸玩...
到夜晚返酒店果陣通常會同個司機講句"謝謝你"
但係我就"懶"醒.....係香港夜晚係同人講慣"早抖"嫁MA
咁我想同個司機講叫佢早d休息
於是當我行到司機位既時侯
我仲大大聲咁同個司機講"早安!!"
呢個時候已經見到個領導同D團友係側邊狂笑....
之後我阿哥同我講"係晚安呀"...
我先恍然大悟...可惜一切已經太遲...咩都nor哂啦........

--------------------------------------------------
有次幫我阿SIR印野...
印完第二日佢就比返錢我,對話如下:
SIR: XXX(人名),你印野印左幾錢呀?
我:   三十幾
SIR: 三十幾(??)
我:   係呀..係三十幾
SIR: 三十幾(??)
我:   係呀...差唔多啦....
SIR: 唔係呀...我問你印左三十幾多蚊呀...我比返錢你
(#)$^(@&^#(*!%@&$&#@^#(^&$^%*##$^()!@%#^

----------------------------------------------
[ 本文被榴槤仔在2007-07-04 10:18重新編輯 ]