• 2531閱讀
  • 74回復

我又o黎講阿仙奴喇! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪克

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2005-09-25
今次講o既野唔多
幾句o者
睇完作客whu呢場波
發覺今場前線最大問題係...........reyes同vps都係左腳仔.........
一係右面就比人睇死會cup返大位.....
而且...當2個都係左腳時
會嚴重影響成隊波o既攻勢組織!!

唉................................
原來...henry同bergkamp o既重要性....唔多唔少都因為佢地隻右腳....

睇完成場波.....法比仔令我有d失望
開始覺得佢o既成長停左落o黎.....

今場唯一欣慰係....4個DF打得唔錯
(列文就............................=.=)
只愛足球
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2005-09-25
4個DF亦都證實jor蘇金寶既重要性
有同無前後差幾遠?
成條防線打翻高一班
但係要記住蘇金寶三十幾
傷出既次數越黎越多
係咪更加特遣亞記既憂患又多一個?
講真...亞記要補充兵源
唔係真係有損"兵工廠"呢個名號
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2005-09-25
後備兵源嚴重不足

如果silva真係傷埋
真係唔知點算

中堅一直都應該要買
我諗,好多ars fans都講左買中堅講左2,3年喇
只愛足球
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2005-09-25
下面是引用迪克於2005-09-25 02:35發表的我又o黎講阿仙奴喇!:
發覺今場前線最大問題係...........reyes同vps都係左腳仔.........
.......

國米既阿祖安奴 , 馬田斯 , 列高巴都係左腳
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線希汀加
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2005-09-25
阿仙奴仲有好多位要執..
龍門:列文(神經刀,呢季表現定番好多,但後備龍門艾蒙尼亞同樣俾唔到人信心)
中堅:蘇甘保(年紀有番咁上下,傷既次數越黎越多,亦越黎越長,唔可以太依靠佢,後備既辛德路斯又俾唔到人硬淨既感覺)
防守中場:法明尼(經驗唔夠,亦買番一個「球星」番黎坐鎮)
前鋒:伯金(打埋今季分分中退休,亨利又可能走,加上皮里斯又老,買前鋒就勢在必行)
離線紅色的鬼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2005-09-25
阿仙奴買番d球星再同車仔死過
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2005-09-25
下面是引用冷於2005-09-25 12:44發表的:
阿仙奴仲有好多位要執..
龍門:列文(神經刀,呢季表現定番好多,但後備龍門艾蒙尼亞同樣俾唔到人信心)
中堅:蘇甘保(年紀有番咁上下,傷既次數越黎越多,亦越黎越長,唔可以太依靠吽A後備既辛德路斯又俾唔到人硬淨既感覺)
防守中場:法明尼(經驗唔夠,亦買番一個「球星」番黎坐鎮)
前鋒:伯金(打埋今季分分中退休,亨利又可能走,加上皮里斯又老,買前鋒就勢在必行)

gk同中堅講左幾年

fw就需要一個高大o既
我都講左好多次
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2005-09-25
下面是引用arsenal於2005-09-25 09:49發表的:
國米既阿祖安奴 , 馬田斯 , 列高巴都係左腳

所以仲有個j.古斯
而且,當同時同艾祖+馬田斯/列高巴時
基本上,似打單箭頭多d
只愛足球
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2005-09-25
列文一直都無乜問題wor
只係上年有低潮期
不過長遠黎講當然要買返個有經驗但唔好太老既keeper la
講左幾年, 我既心頭好都係贊斯基拿倫

法比始終太後生, 成日要佢打正選太難為佢
中場始終要搵返個重心人物, 曼聯有堅尼, 車仔有林伯, 利物浦有謝拉特
似乎雲加就算使多d錢, 都有必要撬個一級中場返黎做重心

雲佩斯打下風流波就得
擔大旗時真係無乜料到..
不過要講買高大前鋒打多飯高波都唔係一朝一夕既事
始終ars無人識出波

同埋最好換助教, pat rice真係無乜料到
比唔到唔同意見, 戰術雲加

不要忘記,足球是最快樂的!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2005-09-25
列文間唔中嚇死廣大ars fans

積斯基拿倫都ok
但係,都未夠好
只愛足球
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2005-09-25
helb遲d可唔可以做中場重心人物呢???佢都好星架喎...
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2005-09-25
下面是引用horance於2005-09-25 13:15發表的:
helb遲d可唔可以做中場重心人物呢???妘ㄕn星架喎...

睇下隊波咩formation先
仲係想打2個防中的話
hleb唔會係重心
打1攻中,1防中的話就另計
只愛足球
離線SaHA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2005-09-25
列文真係赫死人....琴晚唔係希活俾人吹左....佢紅牌出左場喇....

出黎打手槌....出唔到禁區...吹漲...

雲佩斯成日帶死晒個波....

法比仔都係有待磨練

我覺得可以俾艾比爾打正選...佢出黎既表現都唔錯~~
離線mcmanfowan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2005-09-25
下面是引用迪克於2005-09-25 02:35發表的我又o黎講阿仙奴喇!:
唉................................
原來...henry同bergkamp o既重要性....唔多唔少都因為佢地隻右腳....
.......

關佢o地右腳咩事?如果你咁講.咁佢地左邊咪一樣會cup 返去大位.
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2005-09-25
艾比爾仲太young
火候未夠

但的確需要比多d後備上陣機會佢\

vps獨就不嬲o架喇...

我覺得尋晚reyes太沉都係原因之一
只愛足球