• 2522閱讀
  • 62回復

enrolment有咩注意(ESP.CITY,桶桶請入) [復制鏈接]

上一主題 下一主題

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2007-07-31
D GRANT LOAN,地鐵優
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2007-07-31
你果日去好似係整學生證同比人屈入o'camp ja喎~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2007-07-31
引用第1樓迪神2007-07-31 17:46發表的“”:
你果日去好似係整學生證同比人屈入o'camp ja喎~ [表情]

係ga咩.....

甘grant loan幾時整?<-----most important
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2007-07-31
引用第2樓奶健^^2007-07-31 17:51發表的“”:
係ga咩..... [表情]
甘grant loan幾時整?<-----most important [表情]

學左開慢慢你攪架啦,有apply grant loan/non mean就可以defer d學費架啦~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2007-07-31
引用第3樓迪神2007-07-31 17:53發表的“”:
學左開慢慢你攪架啦,有apply grant loan/non mean就可以defer d學費架啦~

甘果d學會呀,咩locker又幾時搞
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2007-07-31
引用第4樓奶健^^2007-07-31 17:55發表的“”:
甘果d學會呀,咩locker又幾時搞 [表情]

呀,locker係你reg果日攪~~~

佢會教你入e-portal到申請

揀5樓果d~

學會都係reg果日踢你入會,如果你入既話就真係要比錢喇,o'camp都係,即時比~
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2007-07-31
一個o'camp三百零四百,一個學會既會費都好似成舊,帶定一千啦~
離線Con仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2007-08-01
唔係呀嘛...城大消費都要咁貴
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2007-08-01
引用第7樓柯南仔2007-08-01 01:11發表的“”:
唔係呀嘛...城大消費都要咁貴 [表情]

關咩事jei,間間d o'camp都係呢個range架啦~

記得去bc果個o'camp呀,好正架~
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2007-08-01
引用第5樓迪神2007-07-31 17:58發表的“”:
呀,locker係你reg果日攪~~~
佢會教你入e-portal到申請
.......

睇下咩區啦

果時我果個係Purple 4/F近Lift 17

aims做左defer先

如果申請grant loan最好就係印定哂你同你同住屋企人所有既銀行戶口紀錄

要舊年四月一日至今年三月三十日
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2007-08-01
引用第6樓迪神2007-07-31 18:05發表的“”:
一個o'camp三百零四百,一個學會既會費都好似成舊,帶定一千啦~ [表情]

我既建議係

自己department果個就會去

但係其他果d就真係唔太建議你去

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2007-08-01
引用第7樓柯南仔2007-08-01 01:11發表的“”:
唔係呀嘛...城大消費都要咁貴 [表情]

差唔多啦

垃圾桶四Be
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2007-08-01
地鐵既話係九月第一個上學日就唔該去sds羅form了

會好多人排的
早d去有著數

另外留意time ticket

reg科

最好今年清哂dlanguage, CCIV

另外千祁唔好讀所謂既learning to learn.....master to success既program

浪費時間

垃圾桶四Be
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2007-08-01
gd topic...幫我問埋...

俾成舊入會...=o=
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2007-08-01