• 3814閱讀
  • 58回復

[好友Preview]布力般 vs 阿仙奴 (尚欠布力般) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Mr-Brian
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2007-08-17
引用第44樓迪克2007-08-17 21:27發表的“”:
都係靠vps一個~~XDXD

會唔會最尾爆法比出黎
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2007-08-17
DUDU     VPS
HLEB   CESC FLAMINI   DENILSON
CLICHY   TOURE GALLAS   SAGNA
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2007-08-17
引用第46樓麥精2007-08-17 21:30發表的“”:
HLEB   CESC FLAMINI   DENILSON

denilson o岩o岩好返

我估有可能出waloctt打右wing
dudu打左wing
維持4-4-1-1!
只愛足球
離線hon202020
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2007-08-17
引用第46樓麥精2007-08-17 21:30發表的“”:

denilson...??
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2007-08-17
就搏希比
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2007-08-17
Arsenal midfielder Tomas Rosicky (knee) and winger Emmanuel Eboue (ankle) join Abou Diaby, Emmanuel Adebayor and Gilberto on the sidelines.

!!!! BBC都加了~證實
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2007-08-17
引用第50樓麥精2007-08-17 21:35發表的“”:
Arsenal midfielder Tomas Rosicky (knee) and winger Emmanuel Eboue (ankle) join Abou Diaby, Emmanuel Adebayor and Gilberto on the sidelines.
!!!! BBC都加了~證實 [表情]

我...有少少多謝rosicky...............

佢傷左....即係就算我冇唔小心...我篇previews都係出錯左

宜家.....個心安落返d.......................

thanks rosicky....為我而傷
只愛足球
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2007-08-17
引用第50樓麥精2007-08-17 21:35發表的“”:
!!!! BBC都加了~證實 [表情]

oh... thx... this is really important!
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2007-08-17
係topic/頭post加番啦不如
離線weijian1988
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2007-08-17
引用第51樓迪克2007-08-17 21:36發表的“”:
我...有少少多謝rosicky...............
佢傷左....即係就算我冇唔小心...我篇previews都係出錯左
.......

博helb.......
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2007-08-18
我覺得達施華未會咁快打正選住
雲加不嬲唔會比d新球員咁快正選打英超, 怕唔適應, 尤其今場對住隊暴力般...真係想佢死咩\
預計作客對隊咁硬淨既都係會打返451
VPs
clichy fabre hleb flamini walcott
hoyte toure gallas sagna
lehmann
左邊露西傷左, 好可能推基治上佢\
希比既位置就睇雲加自己點取捨, 如果食住希比打中間咁fit既勢就會用禾確特打右邊
如果再保守d就希比打右擺埋丹尼臣搶中場, 但攻力就有點sosad

不要忘記,足球是最快樂的!
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2007-08-18
引用第30樓火鳳凰2007-08-17 19:33發表的“”:
請問知唔知週中打完歐聯,有冇人好攰今場可能要休息?

已經唔夠人用啦
後生仔, 個個都唔準休息

不要忘記,足球是最快樂的!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2007-08-18
引用第56樓icebati2007-08-18 00:29發表的“”:
已經唔夠人用啦 [表情]
後生仔, 個個都唔準休息 [表情]

係囉~ 後生仔,應該唔會季初就打柴既!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2007-08-18
vps!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA