• 759792閱讀
  • 42079回復

【紅 魔 鬼 曼 聯 王 朝 討 論 區 】 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Elvis
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38490  發表于: 2018-12-17
回 G-shock 的帖子
G-shock:有冇人知季中炒摩佬同季尾炒, 相差幾多$? (2018-12-17 11:43) 

只係知道今年入唔到前4,下年收入會少一大截
唔好咁姑寒為左慳少少錢而唔雞左摩佬

早2年我好歡迎摩佬係曼聯,但見到咁既戰術,咁既收購,
已經對佢無希望。
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38491  發表于: 2018-12-17
一比下去就差成兩三班波........
離線Elvis
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38492  發表于: 2018-12-17
中後場拎到波就是但踢上前場, 前鋒拎到波就拎, 拎唔到又要做返防守
盧卡古無哂支援等如打少左一個, 當然佢既控球同帶波都幾弱雞

邊路2個無突破能力,過到就過,過唔到又要做返防守...........
無眼睇
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38493  發表于: 2018-12-17
回 Elvis 的帖子
Elvis:只係知道今年入唔到前4,下年收入會少一大截
唔好咁姑寒為左慳少少錢而唔雞左摩佬
早2年我好歡迎摩佬係曼聯,但見到咁既戰術,咁既收購,
....... (2018-12-17 11:59) 

歐聯未出局。應該都未炒住。

出左局就難講了⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38494  發表于: 2018-12-17
回 Elvis 的帖子
Elvis:中後場拎到波就是但踢上前場, 前鋒拎到波就拎, 拎唔到又要做返防守
盧卡古無哂支援等如打少左一個, 當然佢既控球同帶波都幾弱雞
邊路2個無突破能力,過到就過,過唔到又要做返防守...........
無眼睇 (2018-12-17 12:10) 

盧卡古跌WATT 跌到好驚人!完全想像唔到佢可以差得咁恐佈。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38495  發表于: 2018-12-17
咁多年都係改唔到 進攻無form 呢樣野
離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38496  發表于: 2018-12-17
回 freezefox 的帖子
freezefox:盧卡古跌WATT 跌到好驚人!完全想像唔到佢可以差得咁恐佈。 (2018-12-17 12:14) 

肥到
離線Elvis
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38497  發表于: 2018-12-17
freezefox:歐聯未出局。應該都未炒住。
出左局就難講了⋯⋯⋯ (2018-12-17 12:13) 

出埋局先炒就太遲了...............
去到2月先炒, 新上任都追唔到廿幾分啦~

理性D黎講依家炒, 今年歐聯都仲有機會入到8強,
係摩佬手, 算吧啦
離線Elvis
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38498  發表于: 2018-12-17
freezefox:盧卡古跌WATT 跌到好驚人!完全想像唔到佢可以差得咁恐佈。 (2018-12-17 12:14) 

我依家都好少睇波, 唔好講曼聯
但就尋晚場波黎講,
L9根本無波俾到佢~

高波要佢自己控等又難,頭槌又無人接應
中場無組織無KEY PASS

佢只係場上跑下步追下波。
但好明顯佢身型係唔得,但仲有HEART去追波同叫隊友
其他人就........................

一句講哂,問題太多,都唔係炒摩佬就解決到既事
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38499  發表于: 2018-12-17
留住 De Gea, Shaw, Pogba, Rashford, Lingard, Martial 重建啦

進攻雜亂無章 連想攻都攻唔到
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38500  發表于: 2018-12-17
之前唔係傳等季尾請普帥接手咩?
但普帥好似岩岩續約冇幾耐, 挖角戈筆數我諗都肯定過千萬鎊
反而摩佬份約好似冇前四可以平走?
上一份約好似係,續簽戈份就唔知了
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38501  發表于: 2018-12-17
好老實講琴晚排5後防前面出LUKAKU做乜鬼
又唔跑得又唔控得, 不如出埋馬迪爾同福仔打身後長傳好過啦
至少都有機會狗沖下去人地FINAL THIRD
中間去唔到咪去邊路搏角球斬叉燒囉
至少都叫做有攻勢同埋可以拖時間等球員可以回下氣
琴晚連對家中堅都去到禁區頂遠射你話睇波戈D會唔會睇到眼火爆
完全九唔搭八好似AB隊一邊練攻一邊練守咁
浪費左2個鐘
離線滅羅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38502  發表于: 2018-12-17
回 Elvis 的帖子
Elvis:我依家都好少睇波, 唔好講曼聯
但就尋晚場波黎講,
L9根本無波俾到佢~
....... (2018-12-17 13:07) 

佢只係場上跑下步追下波。
但好明顯佢身型係唔得,但仲有HEART去追波同叫隊友

唔同意有heart,好多時逼搶都無做,好似跑唔起咁
離線滅羅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38503  發表于: 2018-12-17
回 extra 的帖子
extra:好老實講琴晚排5後防前面出LUKAKU做乜鬼
又唔跑得又唔控得, 不如出埋馬迪爾同福仔打身後長傳好過啦
至少都有機會狗沖下去人地FINAL THIRD[表情]
中間去唔到咪去邊路搏角球斬叉燒囉
至少都叫做有攻勢同埋可以拖時間等球員可以回下氣
....... (2018-12-17 14:45) 

其實我地有條件打兩前鋒 福馬
但摩佬無俾個機會佢地一齊打前

琴晚70幾先開始出雙馬,以前個d果段換人無晒
普巴唔值得有出場機會咩,死要玩內鬥
拜利 大米係琴晚防線少數既亮點,又係長坐到硬晒,出來無乜態又坐過
達洛又係出得幾場就要打利記,半場換走應該又有排坐

死用d無表現既契仔
明明佢唔like個班之前全部救過佢

明知普巴攻強於守,又要有人走位配合佢咪試下打4222
hehe拍馬迪,馬達加普巴,係要當d球員面(馬達,hehe)condom咁
馬迪機動能力跌到咁咪試下落階去中堅打包波囉
琴晚到尾先有雙馬一球小組打到入禁區
明知路夫雲下三路弱就收起lulu啦,連針對性部署都無埋
一和/輸就只係識話自己手下d球員有幾唔掂

離線滅羅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38504  發表于: 2018-12-17
回 chun1424 的帖子
chun1424:留住 De Gea, Shaw, Pogba, Rashford, Lingard, Martial 重建啦 [表情] [表情] [表情]
進攻雜亂無章 [表情] [表情] [表情] 連想攻都攻唔到 (2018-12-17 13:50) 

我而家覺得大機會一個都留唔到