• 2994閱讀
  • 70回復

大家點睇雲佬 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2005-10-30
最無球品既球員

無咩人夠佢爭

不要忘記,足球是最快樂的!
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2005-11-12
下面是引用阿仙奴fan屎於2005-10-10 16:11發表的:
5個字:
插水的教父

講插水阿記都唔屎得去邊..精華都幾分鐘
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2005-11-12
下面是引用望晴天於2005-11-12 21:35發表的:
講插水阿記都唔屎得去邊..精華都幾分鐘

人地有心咁無聊整出黎, 隊隊都唔少

離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2005-11-12
下面是引用+丁仔於2005-10-10 12:03發表的:
雲佬去皇馬=暴露自己既弱點----------無技術

佢好好技術o架...

係mu冇需要o者
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2005-11-12
我覺得佢..
真係..唉!
好差囉..
唔多like佢呀
離線Selby
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2005-11-12
年紀大左,,,射術都冇之前咁好
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2005-11-12
下面是引用Batigol於2005-11-12 21:37發表的:
人地有心咁無聊整出黎, 隊隊都唔少 [表情]

你自己支持隊波既人被人拍低一大堆「插水鏡頭」,就係人地有心整古?

雲佬被人拍到d抽水鏡頭,就係「鐵證如山」?

天下間邊有咁既道理。

「隊隊波都唔少」。呢句就真啦。不過,阿仙奴同曼聯係特別多個幾隊之一者。

雲佬係陰陰濕濕,不過比之阿仙奴半隊波既球員,都不過五十步笑百步者!

冇睇過托尼一野「鋤落」舒利亞背脊,然後扮哂無辜個樣?無見過a高爾要人對腳唔要波既攔截?無見過皮厘斯、韋拉、龍格堡插水?

韋拉兩年前,都仲係英超頭號茅王之一呀!打幾場又停一場,復出無耐又停過。比之宜家既沙維治有過之而無不及添。

總之,講到球品,呢兩隊都無謂出黎講啦………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2005-11-12
茅到陰濕又唔同喎....

我接受到沙華治,堅尼果d收山腳
但係....真係接受唔到雲佬果年自己撩完韋拉扮無野喎

當然,我都接受唔到托尼頂舒利亞之後扮無野

另幫pires講句好話
佢插水為保護自己
呢樣就真o既

再講,插水人人有
睇下點插法
有插得陰濕同唔陰濕o架~~
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2005-11-13
荷蘭tony jaa
離線Selby
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2005-11-13
下面是引用阿仙奴fan屎於2005-11-13 00:04發表的:
荷蘭tony jaa

離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2005-11-13
下面是引用freezefox於2005-11-12 22:53發表的:
你自己支持隊波既人被人拍低一大堆「插水鏡頭」,就係人地有心整古?
雲佬被人拍到d抽水鏡頭,就係「鐵證如山」?
天下間邊有咁既道理。
「隊隊波都唔少」。呢句就真啦。不過,阿仙奴同曼聯係特別多個幾隊之一者。
雲佬係陰陰濕濕,不過比之阿仙奴半隊波既球員,都不過五十步笑百步者!
冇睇過托尼一野「鋤落」舒利亞背脊,然後扮哂無辜個樣?無見過a高爾要人對腳唔要波既攔截?無見過皮厘斯、韋拉、龍格堡插水?
韋拉兩年前,都仲係英超頭號茅王之一呀!打幾場又停一場,復出無耐又停過。比之宜家既沙維治有過之而無不及添。
總之,講到球品,呢兩隊都無謂出黎講啦………

唔係整唔整古, 係非常無聊姐
你話一隊波, 唔多唔少實有d肉酸羞家野
隊隊都有, 無得好講
咁整出黎無聊至極

你都講雲佬可以一個比起阿仙奴半隊波啦, 可想而之佢既球品
一次又一次, 多到數都數唔晒
唔係一個a cole可媲美

你話韋拉矛我又唔認同wor
有幾時見佢特登傷人? 鞋底行先?
好時時羅牌只係遲左落腳, 而且球員對佢印象唔好
況且同好多球員比, 佢既脾氣都唔算暴燥
佢絕對係勇而不矛lor

離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2005-11-13
下面是引用迪克於2005-11-12 23:26發表的:
另幫pires講句好話
佢插水為保護自己
呢樣就真o既

呢樣係真既, 唔係搵藉口

真係好明顯見到, 佢未傷之前下下走盡, 想整跌佢都唔易\
傷左之後明顯好避腳, 下下跳, 成日縮
佢唔只係禁區跌啦, 唔係禁區佢都會成日跌

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2005-11-13
下面是引用Batigol於2005-11-13 00:24發表的:
唔係整唔整古, 係非常無聊姐
你話一隊波, 唔多唔少實有d肉酸羞家野
隊隊都有, 無得好講
咁整出黎無聊至極
你都講雲佬可以一個比起阿仙奴半隊波啦, 可想而之佢既球品
一次又一次, 多到數都數唔晒
唔係一個a cole可媲美
你話韋拉矛我又唔認同wor
有幾時見佢特登傷人? 鞋底行先?
好時時羅牌只係遲左落腳, 而且球員對佢印象唔好
況且同好多球員比, 佢既脾氣都唔算暴燥
佢絕對係勇而不矛lor
.....

第一點:你咁講實在太主觀。只係因為阿仙奴係你愛隊,你先認為其他人「輯錄」佢地既醜行係「無聊」者。咁點解d人拍低雲尼既陰濕動作,你又睇到津津有味?你又唔認為無聊呢?呢樣點講都唔通!一隊波,肉醜野一定有,但阿仙奴、曼聯特別多咁解者。

第二點:你誤會我既講法。我絕對唔係認為一個雲佬比得上半隊阿仙奴!曼聯入更茅王唔少。堅尼唔好講啦。史密夫都係狼過華秀。史高斯一樣係鐘意抽人水之人。甚至軒斯,都係毛手毛腳者。

雲佬球品唔好!但在我睇中,佢同韋拉都係不遑多讓。相差無幾。

第三點:韋拉唔茅???勇而不茅????對唔住囉,打句問句,我都無可能認同呢樣野。睇咁耐波,韋拉好波,勇!但絕對係茅!你問我幾時見佢特登傷人,呢點我無辦法答你。因為「動機」係睇唔到既!但佢「鞋底行先」!「應剷又剷,唔應該剷又剷!」「要腳唔要波!」呢場面,我就真係見唔少!同堅尼平分春色!舊年佢脾氣係收檢左少少。但仍然係燥底!至於舊年之前,佢脾氣之燥,直程係英超數一數二啦!牌王黎架!

離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2005-11-13
第一點,只係有人話「ars d衰野都有成幾分鐘啦」,batigol先咁講o者
RVN冇幾分鐘衰野短片,只係得d gif
某會員唔提呢樣野,batigol都唔會講呢d係無聊野
即係,岔開話題o既,唔係佢\
佢只係合理地回應o者

第二點,我都係自己個pt.茅同陰濕係2回事
我絕對接受堅尼佢地光明正大o既收山腳
陰濕野就邊個做我都反感
正如近代ars球員中,我最反感o既係基昂
佢係好波,但亦係陰濕到死

第三點,拎未成熟o既韋拉o黎講就o岩,佢果陣真係係唔係都剷
做左隊長後o既第2年,已經收歛左好多好多
好多時佢落腳剷波都係清脆利落
當然,佢都有發老脾,亂出腳之時
但近2年,絕對係少!

堅尼同韋拉做左隊長後都係有收歛
而二者中,我覺得韋拉收歛程度大好多
起碼,佢好少係撩事者
係人地撩完佢,佢發皮4先o黎料o者
只愛足球
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2005-11-13
總之,唔好淨係睇到人地既短處,就完全唔提自己既問題!當大家都係差唔多個陣……仲有咩資格話人呢?

你話雲佬陰濕,我都可以同佢辯護。係同阿仙奴個幾場之嘛。兩隊死敵交鋒,大家都燥火,先會比人有咁既感覺者!平時你有幾可見到雲佬茅?犯規都極少啦。好好品添!

仲有,我唔認為韋拉個下無踢到雲佬!我唔認為佢係扮野。亞洲賽個次,因為壓力大先會特別燥者。平時你睇佢踢波。無咁既動作架喎。

要講……講天光都無辦法講得清。