• 1373閱讀
  • 14回復

關於球壇新聞 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2005-10-04
我覺得以下呢幾個topic入面既內容講既野係一樣lor ,所用既文字唔一樣但係意思完全相同 , 俾人既感覺重複累贅 , 違反版規

2.各位分享新聞時,請留意有否重覆,如發現重覆之文章,則會刪除發表日期較遲之新聞 ,請大家自律

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=5488&fpage=1

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=5462&fpage=1

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=5483&fpage=1
[ 此貼被arsenal在2005-10-04 20:11重新編輯 ]
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2005-10-04
但係三個post....一個講皇馬...一個講阿仙奴....一個講祖記wor.....有乜問題呀?
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2005-10-04
你既意思係咪........

個topic裡面有好多同類既新聞?
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2005-10-04
下面是引用亨利仔於2005-10-04 19:08發表的:
你既意思係咪........
個topic裡面有好多同類既新聞?

2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2005-10-04
問題不大吧....
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2005-10-04
下面是引用mach仔於2005-10-04 19:01發表的:
但係三個post....一個講皇馬...一個講阿仙奴....一個講祖記wor.....有乜問題呀?

即係大家係個topic入面都講緊例如:皇馬win4:0, 邊個入波咁 , 幾篇都係一樣
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2005-10-04
下面是引用亨利仔於2005-10-04 19:35發表的:
問題不大吧....

幾篇野講既野都一樣喎
等於post兩個或以上既topic
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2005-10-04
下面是引用arsenal於2005-10-04 19:41發表的:
幾篇野講既野都一樣喎
等於post兩個或以上既topic

可能有d唔同....作少少補充者...唔駛咁啦...好少事者..
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2005-10-04
如果係同一個topic,大家不斷post同一則新聞,只係唔同來源。相信問題不大。當係補充又好,多面睇又好。應該可以接受既。

只少好過你post 句「good」!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2005-10-04
我都覺,講ge一模一樣,只係用唔同字眼
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2005-10-04
下面是引用BB於2005-10-04 19:46發表的:
我都覺,講ge一模一樣,只係用唔同字眼

終於有人同意我既講法!
另外我唔覺得某d topic係補充, 當然有d係啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2005-10-04
其實我覺得如果有埋SOURCE 既話, 同一篇新聞POST 幾個版本都係好事黎架...
多元化D 啊嘛
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2005-10-04
我覺得如果係同一個post入面就無咩問題wor
反而覺得幾好tim

不要忘記,足球是最快樂的!
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2005-10-04
下面是引用Batigol於2005-10-04 23:07發表的:
我覺得如果係同一個post入面就無咩問題wor
反而覺得幾好tim

認同

而且....呢樣野...或多或少由我而起的...
只愛足球
離線mingson.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2005-10-05
經常咁做ge係我…