• 14471閱讀
  • 262回復

[投訴]再次被侮辱同受到極不尊重的對待 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 240  發表于: 2007-11-25
球壇新聞入面

紅魔輕敵飲恨 兵工廠領放三分

最先引罵戰為樓主

引用第15樓MarkChan2007-11-25 12:44發表的“”:
之前曼聯果D都係-6 ga la [表情]

呢一句已經挑釁大部份曼聯球迷,但樓主仍然冇阻止,繼續潑火

引用第16樓MarkChan2007-11-25 12:45發表的“”:
係其他壇quote過黎:

符碌王

曼聯係好多英超球隊之下 唔好講到天上有地下無 其實曼聯嬴波偶然都需要運氣 難聽d講負碌 什至要靠插水黎取得入球   實際嬴波係好罕見

保頓個勢咁差
淨係主場贏過雷丁....作客味Win過
對伯明翰都輸

11Mins 失左波
仲有大把時間追
咁都入5到波....

Man City 好得多

.......

引用第22樓MarkChan2007-11-25 12:54發表的“”:

咁係-6喎,有point ga

仲有,樓主話人侮辱你,呢張圖你自己quote出來投訴人地,不過入面你講既野,好似都係侮辱緊人bor

樓主已經一而再再而三引起罵戰,大部份好友已經去到忍無可忍既地步,機會上次已經比左你,不過睇唔出你有珍惜過

對於你既投訴,球壇新聞版主艾云已經作出行動,重罰侮辱你果幾位會員
離線MarkChan
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 241  發表于: 2007-11-25
引用第242樓迪神2007-11-25 22:52發表的“”:
球壇新聞入面
紅魔輕敵飲恨 兵工廠領放三分
最先引罵戰為樓主
.......

17. 好友論壇為無粗言論壇及嚴禁引起罵戰,並對該等會員採取零容忍政策,任何文章、登入名稱、頭像及簽名皆不能含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份(包括諧音或別字),若有會員觸犯此條,將以停戶處理;各級版主有充分之權力分析某句子是否為粗言,版友皆不得異議。尊重其他版友為各會員之責任。

而且果區區幾百元,冇阻嚇作用,對果D資深會員唔算係咩
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 242  發表于: 2007-11-25
引用第243樓MarkChan2007-11-25 23:00發表的“”:
17. 好友論壇為無粗言論壇及嚴禁引起罵戰,並對該等會員採取零容忍政策,任何文章、登入名稱、頭像及簽名皆不能含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份(包括諧音或別字),若有會員觸犯此條,將以停戶處理各級版主有充分之權力分析某句子是否為粗言,版友皆不得異議。尊重其他版友為各會員之責任。

呢樣野唔係由你決定。係由總版決定。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 243  發表于: 2007-11-25
總版,可唔可以再具體地歸納下成個結案呢?

離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 244  發表于: 2007-11-25
引用第243樓MarkChan2007-11-25 23:00發表的“”:
17. 好友論壇為無粗言論壇及嚴禁引起罵戰,並對該等會員採取零容忍政策,任何文章、登入名稱、頭像及簽名皆不能含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份(包括諧音或別字)若有會員觸犯此條,將以停戶處理;各級版主有充分之權力分析某句子是否為粗言,版友皆不得異議。尊重其他版友為各會員之責任。

咁我紅左果到你之前夠犯左啦 ..
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 245  發表于: 2007-11-25
引用第245樓freezefox2007-11-25 23:03發表的“”:
總版,可唔可以再具體地歸納下成個結案呢?

等一等~
離線MarkChan
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 246  發表于: 2007-11-25
引用第246樓§Dennis〞2007-11-25 23:06發表的“”:
咁我紅左果到你之前夠犯左啦 .. [表情]

我犯果陣規則未訂立
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 247  發表于: 2007-11-25
引用第246樓§Dennis〞2007-11-25 23:06發表的“”:
咁我紅左果到你之前夠犯左啦 .. [表情]

呢個已經解決左啦。唔需要再講番啦。

離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 248  發表于: 2007-11-25
引用第249樓freezefox2007-11-25 23:08發表的“”:
呢個已經解決左啦。唔需要再講番啦。

ok .. 一齊等待總版判決
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 249  發表于: 2007-11-25
17. 好友論壇為無粗言論壇及嚴禁引起罵戰,並對該等會員採取零容忍政策,任何文章、登入名稱、頭像及簽名皆不能含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份(包括諧音或別字),若有會員觸犯此條,將以停戶處理;各級版主有充分之權力分析某句子是否為粗言,版友皆不得異議。尊重其他版友為各會員之責任。

單就你以上回應態度,完全冇任何悔過之意

亦都就你quote呢一段對你作出以下判罰

單就呢個topic,引起罵戰果個係你

再加上,你已經唔係第一次引起罵戰

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=53725&fpage=2

呢個topic最尾你自己應承過d咩?

版規係死,人係生既,版主管理層已經對你作出多次容忍,不過睇唔出你有心去改過,既然係咁,好友論壇亦都容不下你
離線Mr-Brian
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 250  發表于: 2007-11-25

你唔好再引我笑啦
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 251  發表于: 2007-11-25
引用第252樓古川•路奇2007-11-25 23:15發表的“”:
你唔好再引我笑啦

stop!
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 252  發表于: 2007-11-25
引用第251樓迪神2007-11-25 23:12發表的“”:
單就呢個topic,引起罵戰果個係你
.......

係時候總結處罰
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 253  發表于: 2007-11-25
「既然係咁,好友論壇亦都容不下你」

可唔可以再清楚具體少少?

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 254  發表于: 2007-11-25
引用第255樓freezefox2007-11-25 23:16發表的“”:
「既然係咁,好友論壇亦都容不下你」
可唔可以再清楚具體少少?

我打緊出來喇~