• 1026閱讀
  • 7回復

有單野,大家睇吓解唔解到 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線dinlo

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2008-01-20
我地有班人去韶關旅行,夜晚聽"我的天"
星期五晚聽到一把好淒厲既女人聲,係一下過!仲要係2分幾鐘先有聲,唔係1分23秒!
但之後果日聽多次聽到2聲......可以解釋得到,睇mv
1分鐘23秒,有個女人係到跳梳發,之後係到叫,叫左2聲
a學生話之前冇聽過冇咁ga聲,可能係佢唔記得/聽錯
咁ja係話mv版真係有女人叫聲,佢果個就係mv版黎
ja係可能虛驚一場....驚果d就信e個啦....

不過都有幾個問題
一,a學生一開始聽左4次,4次都唔係係同一時間叫出黎喎.
  佢地有mark低個時間,會有錯
二,果一晚,係a學生同b學生聽緊歌果時,其他人係完全聽唔到首歌,但其後2x個人都好清楚聽到一把女人聲,
  問題就係把聲好淒厲,一下過!
仲要係2分幾鐘先有聲,唔係1分23秒!
三,當我地叫左呀sir黎之後.聽左2次啦.第1次聽,呀sir同大家都聲唔到有聲.係得1,2個話有聲到
四,呀sir同a學生一齊聽,今次佢2個都聽到啦,不過全部人都聽唔到.之前點解聽唔到?

2果個可以解到,第2日起旅遊車果時試多左次,chloe同j安開到最大聲聽,我地全車起keep quite果刻,我同雞仔都係聽唔到歌詞,但聽到女人聲2次,之後禽獸都聽多左次,都係2次
[ 本文被dinlo在2008-01-20 16:00重新編輯 ]
離線tl9189
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2008-01-20
有d明你d1分23同2分鐘係乜黎~?????
乜野叫1聲同2聲??????
同埋你地係聽定睇MV?????

可唔可以再整合一下件事既經過??
離線dinlo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2008-01-20
引用第1樓tl91892008-01-20 15:23發表的“”:
有d明你d1分23同2分鐘係乜黎~?????
乜野叫1聲同2聲??????
同埋你地係聽定睇MV?????
可唔可以再整合一下件事既經過??

1)聽到女人聲既時間有1分23同2分鐘
2)我地第1日聽就得1聲女人聲,第2日有2聲
3)我地係聽歌
離線619
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2008-01-20
引用第2樓dinlo2008-01-20 15:59發表的“”:
1)聽到女人聲既時間有1分23同2分鐘
2)我地第1日聽就得1聲女人聲,第2日有2聲
3)我地係聽歌

2分鐘果個唔係張敬軒把聲黎咩
離線dinlo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2008-01-20
引用第3樓6192008-01-20 16:38發表的“”:
2分鐘果個唔係張敬軒把聲黎咩

都係一把女人聲
但依家聽係無架
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2008-01-20
即係用earphone 先聽到?

離線dinlo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2008-01-20
引用第5樓智者2008-01-20 17:15發表的“”:
即係用earphone 先聽到? [表情]

有2個人用earphone,但去到女人聲就全部人都聽到
離線Desmond
發帖
好友元
貢獻值