• 771閱讀
  • 7回復

[攝影]有個小小既建議 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2008-11-29
如果有個 TOPIC 係專門講解下攝影既基本概念就好啦

可以比一d對攝影唔熟悉既人(例如我 )有個初步既了解,從而就會吸引更多人討論

大家點睇
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2008-11-29
工程都唔細喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2008-11-29
引用第1樓freezefox2008-11-29 14:19發表的“”:
工程都唔細喎。 [表情] [表情] [表情]

呢度好似都有唔少建築師……

慢慢起囉
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2008-11-29
引用第2樓arsenal2008-11-29 14:22發表的“”:
呢度好似都有唔少建築師…… [表情]
慢慢起囉 [表情]

我諗一個TOPIC 講一樣野都仲有機會。最多過一排整個索引係個置頂到者。你話全部放係一個TOPIC 到就好大工程架啦。咁不如出去買本書睇。

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2008-11-29
引用第3樓freezefox2008-11-29 14:28發表的“”:
我諗一個TOPIC 講一樣野都仲有機會。最多過一排整個索引係個置頂到者。你話全部放係一個TOPIC 到就好大工程架啦。咁不如出去買本書睇。

單係基本概念既資料都已經好多
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2008-11-29
引用第4樓arsenal2008-11-29 14:35發表的“”:
單係基本概念既資料都已經好多 [表情]

要睇你點介定基本二字。

離線rhys
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2008-11-29
引用第1樓freezefox2008-11-29 14:19發表的“”:
工程都唔細喎。 [表情] [表情] [表情]

真係唔細啊,攝影入門基本上已經可以出一本書了,要係呢度做,一來唔會比出面一本書做得好,感覺唔係好有效率,我覺得呢度都係適宜分享一下心得(一般書上不常找到的)比較好.
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2008-11-29

攝影入門=.=太多野講
由部機開始..咩係光圈快門
dslr 咩係iso 好多野...
真係講到天光