• 3943閱讀
  • 61回復

[意見]申請獨立加權限... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2008-12-18
引用第43樓垃圾桶2008-12-18 16:51發表的“”:
關於投票文章果度,我已經fix左了

fix 左d 咩?以後大家都用唔到定係點?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2008-12-18
引用第35樓freezefox2008-12-18 16:47發表的“”:
呢類你要同阿可商量。因為係版務。
.......

會員相薄既規則:

下列數項版規希望大家可以遵守

1. 本版的相片,未得壇主及相中人同意,不得轉載
2. 版主有權在任何情況下更改或刪除本版的文章
3. 除發表數量一項外,吹水聊天室內所有版規在此亦同時適用
4. 任何貼相少於72小時的相片主題,本版保留刪除該等主題的權利
5. 如有任何相片出現未能顯示的情況,版主有權把該等主題上鎖
6. 相片如果不是單獨一人的,人數須盡量不多於15人
7. 如是需貼的相除不想表達相中其他人之外,皆不可以任何方式把相中人遮掩,唯不可把所有清晰可見的相中人的樣貌遮蓋
8. 本版嚴禁任何人身攻擊文章 ( 當然誠實的話如: 你唔靚仔! 例外啦. )
9. 如本人發現有任何惡意貼圖欲中傷他人,該主題將被刪除並不予以通知, 該會員更可能被扣分
10. 本版歡迎各位張貼攝影作品如風景、隨意攝等,並於主題名稱註明11. 所謂"Quote圖要自貼"只是好友之間戲謔之言,並無事實根據

如有任何意見,歡迎各位以PM形式通知本人

本版將在任何適當的時候,更改本版任何的版規
任何不符合上列要求的文章,將被上鎖或刪除

註:此版規大部份來自垃圾桶

本版版主 可 示

二零零五年四月二十四日

二零零七年七月五日修改.

係唔係需要修改一下...?
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2008-12-18
引用第42樓sun2008-12-18 16:51發表的“”:
呢個就係我想申請既原因...
其實無論係亞可...或者係光影版...
.......

聖誕節之前(上次講20號)會將所有版區改番做會員先睇到~~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2008-12-18
引用第46樓sun2008-12-18 16:53發表的“”:
會員相薄既規則:
下列數項版規希望大家可以遵守
.......

的確係修改既空間。

但要詳細討論下。建議另開topic 討論。唔係放埋係呢個topic 到。

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2008-12-18
引用第45樓freezefox2008-12-18 16:53發表的“”:

係用到,但係要經批准先得
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2008-12-18
引用第45樓freezefox2008-12-18 16:53發表的“”:

好似仲可以喎
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2008-12-18
引用第47樓三郎2008-12-18 16:54發表的“”:
[表情] 聖誕節之前(上次講20號)會將所有版區改番做會員先睇到~~

咁就已經解決左個問題...唔該哂...

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2008-12-18
引用第50樓國球旗2008-12-18 16:54發表的“”:
好似仲可以喎 [表情]

我而家得office可以~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2008-12-18
引用第49樓垃圾桶2008-12-18 16:54發表的“”:
係用到,但係要經批准先得

我岩岩又開多個喎………無分別喎………

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2008-12-18
引用第52樓三郎2008-12-18 16:55發表的“”:
[表情] 我而家得office可以~

你去吹水版睇下
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2008-12-18
引用第53樓freezefox2008-12-18 16:55發表的“”:
我岩岩又開多個喎………無分別喎………

總版規第一章第9條

9. 未得總版主或以上級別之版主同意前,禁止發表投票、隱藏、要求閱讀權限、好友元或交易幣的加密文章,會員區則需受技支版或政務版的使用閱讀權限的特別版規限制

所以default係開左個功能的
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2008-12-18
引用第54樓國球旗2008-12-18 16:56發表的“”:
你去吹水版睇下 [表情]

笑左
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2008-12-18
引用第55樓垃圾桶2008-12-18 16:56發表的“”:
總版規第一章第9條
9. 未得總版主或以上級別之版主同意前,禁止發表投票、隱藏、要求閱讀權限、好友元或交易幣的加密文章,會員區則需受技支版或政務版的使用閱讀權限的特別版規限制

哎……宜家唔係講呢樣野………

你無追post?唔係要我地由頭再講一次係話?

離線singjian2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2008-12-19
关于阅读权限。。。

我觉得仲有讨论检讨o既空间∼放少少阅读权限系帮助好多晤出声o既会员踏出第一步∼
至于惊佢地灌水或乱开topico既话,宜个系另一个问题,可以慢慢教育佢地,譬如捉灌水卅乱开topic捉得严d,捉到扣分扣权限等等∼

至少逼佢地踏出第一步,如果吾系斋睇晤post晤replyo既会员只会越来越多∼
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2008-12-19
引用第58樓singjian22008-12-19 17:54發表的“”:
关于阅读权限。。。
我觉得仲有讨论检讨o既空间∼放少少阅读权限系帮助好多晤出声o既会员踏出第一步∼
至于惊佢地灌水或乱开topico既话,宜个系另一个问题,可以慢慢教育佢地,譬如捉灌水卅乱开topic捉得严d,捉到扣分扣权限等等∼
.......

呢個情況好多壇已用緊...亦都有其好處...

不過講對象的話...真係要睇下壇既年齡層面...

呢度好多讀緊書的...有時仲係不受控制...好頑皮...