• 1609閱讀
  • 25回復

[電影]冰河世紀3大威龍駕到 (Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線蛤麻
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2009-07-15
好耐未睇過3D,真係俾依家d技術嚇親,估唔到真係可以咁3D。
都ok搞笑,但我實在冇得客觀評價依套野,因為尋日我個fd係咁係側邊大笑,係咪都笑,笑得仲開心過d小朋友,搞到我都笑埋一份
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2009-07-15
引用第15樓蛤麻2009-07-15 11:55發表的“”:
好耐未睇過3D,真係俾依家d技術嚇親,估唔到真係可以咁3D。
都ok搞笑,但我實在冇得客觀評價依套野,因為尋日我個fd係咁係側邊大笑,係咪都笑,笑得仲開心過d小朋友,搞到我都笑埋一份 [表情] [表情]

有時要笑係好簡單。

我尋日睇個陣,都覺得d 爛gag 有d 低能。但周圍d 小朋友又笑得好開心好天真,不期然自己都笑埋一份。

諗諗下,都岩架,邊個細路仔既時候,講d 笑話唔係低低能能架先得架。係我地成人將d 野愈攪愈複雜者。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2009-07-15
引用第16樓freezefox2009-07-15 12:05發表的“”:
有時要笑係好簡單。
.......

你帶住呢份思路入去睇波兒未一樣會好睇囉...

講真...成日講d某d戲好幼稚...或許人地就係想比機會你幼稚下...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2009-07-15
引用第17樓sun2009-07-15 12:11發表的“”:
你帶住呢份思路入去睇波兒未一樣會好睇囉... [表情]
講真...成日講d某d戲好幼稚...或許人地就係想比機會你幼稚下... [表情]

大佬………波兒真係頂唔順………連我對細路都話悶……………

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2009-07-15
再講清楚係:

波兒既意境係ok既。開頭亦開得好好!最大既敗筆係爛尾!個結局草草收場………

比人既感覺係好求其,好馬虎。即係好似話,喂,我大師級喎,我拍咩你都一定要拍手掌架!

其實龍貓 同波兒都有d 似架。都係有d 摸不著邊際,似虛還有架。但龍貓唔會似波兒咁草草收場,求其收檔囉。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2009-07-15
呢個已經唔係有冇童真既問題。係我覺得佢拍出黎無咩誠意。

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2009-07-15
引用第19樓freezefox2009-07-15 12:50發表的“”:
再講清楚係:
波兒既意境係ok既。開頭亦開得好好!最大既敗筆係爛尾!個結局草草收場………
.......

我鐘意睇龍貓架...

我細細佬都覺得好睇...

車...佢出名畫野靚啫...寫故事未必岩大人睇的...

所以d人對佢有期望未入場睇囉...如我咁...

不過老實講...波兒就真係幼得過左龍...我點想變幼稚都唔可能...特別係我呢種人tim...

會唔會佢都老了...玩反老還童呀...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2009-07-15
引用第20樓freezefox2009-07-15 12:51發表的“”:
呢個已經唔係有冇童真既問題。係我覺得佢拍出黎無咩誠意。

咁波兒點都唔似魚...又係真的...

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2009-07-15
引用第14樓freezefox2009-07-15 11:42發表的“”:
機場睇幾攪野,又放煙,又放泡泡! [表情] [表情]

幾錢張飛?
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2009-07-15
引用第16樓freezefox2009-07-15 12:05發表的“”:
有時要笑係好簡單。
.......

我睇果陣好多 "阿姐" 笑到勁大聲....
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2009-07-16
引用第23樓廢托2009-07-15 23:41發表的“”:
幾錢張飛?

小朋友50 ,大人65。

但網上訂飛又要加幾蚊手續費!

我都唔明點解上網訂飛仲要比多幾蚊………幫佢慳左錢仲要我比多d………