• 4964閱讀
  • 73回復

申請禁止會員史密夫在【賽事直播】 一版中發表文章 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鮮吊甬仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2005-11-06
下面是引用超迪仔於2005-11-06 22:56發表的:
avo陰公囉....

奠......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2005-11-06
乜佢唔係堅持話邪邪係佢同學黎架咩?之前仲同我地成班友嘈到拆天,又話好hurt,唔會再黎咁

點解佢又係aveego塊版度話自己既叫邪邪、又叫史密夫?

佢唔做編劇,真係哂左佢。

依家佢仲要抄埋好友d橋過隔離壇..雖然唔可以話抄哂,但我諗我地都唔應該容忍呀嘛?
仲有,佢雖然講話抄人,但都起碼知會左我地一聲,同埋講明「抄」既來源出黎先下嘛
佢依家根本就係無視好友論壇既存在!
[ 此貼被十號球王在2005-11-06 23:18重新編輯 ]
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2005-11-06
下面是引用超迪仔於2005-11-06 22:56發表的:
avo陰公囉....

為它默oi
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2005-11-07
又一單....
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2005-11-07
我一早已經知道佢係aveego版主。同時同左邪邪呢個名。

但人地個壇既野,我地無必要理會。

又但係,炒我地橋就勢係假!佢再係咁將我地d野搬過去,我一定出信比aveego!仲要係正式書信,向aveego提出最嚴厲既抗議!

我包佢無運行!

抄呀!繼續抄呀!我睇你抄得幾多樣!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2005-11-07
下面是引用freezefox於2005-11-07 02:33發表的:
.......

呢個我贊成

呢單先係對佢最大最應該畀既懲罰!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2005-11-07
下面是引用freezefox於2005-11-07 02:33發表的:
又但係,炒我地橋就勢係假!佢再係咁將我地d野搬過去,我一定出信比aveego!仲要係正式書信,向aveego提出最嚴厲既抗議!
我包佢無運行!
抄呀!繼續抄呀!我睇你抄得幾多樣!

絕對贊同+支持!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2005-11-07
下面是引用可於2005-11-07 02:39發表的:
呢個我贊成
呢單先係對佢最大最應該畀既懲罰!

多次侵犯知識產權

坐牢吧!!

支持freezefox!!
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2005-11-07
而家唔洗理啦∼!
佢都唔上返黎!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2005-11-07
下面是引用阿仙奴fan屎於2005-11-07 19:21發表的:
多次侵犯知識產權
坐牢吧!!
.......

咁……呢樣我地又唔好太口響………

我地自己係咁copy野。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2005-11-07
下面是引用freezefox於2005-11-07 19:23發表的:
咁……呢樣我地又唔好太口響………
.......

原創者係p版嘛

我地多數都係copy新聞姐...

原創既攪活動概念我地邊有copy姐....
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2005-11-08
aveego forum 版規

現場直播 最新版規
現場直播規則:
1.歡迎大家在直播期間留言和替自己的球隊吶喊
2.適度的吵鬧在這裡是可以接受的,但請不要涉及人身攻擊和把任何怨恨帶離本區
3•經刪文後,仍重發者,刪除戶口處理
4.我們已事先聲明會在沒有預先通知而在任何我們認為有需要的情況下刪除閣下的任何文章,若不同意請勿發文.
5.所有爭吵的文章必定會被刪除,我們沒有既定立場及不會嘗試了解誰是誰非.我們是以論壇的使用者利益出發,無論誰是誰非,對其他使用者來說爭吵文章均毫無價值.這點我們必定會繼續嚴格執行.若不太清楚所發文章是否屬於爭吵,則建議不發表.
6.論壇並非由一人管理,刪文標準必然會有差異.若有問題可以pm我們的管理人員.
7.若閣下認為某文章有問題,請pm我們的管理人員.若感到受挑釁,我們建議你不要回覆,pm我們刪除是更好的做法.
8.譯音奇怪必然會被刪除,論壇其他使用者沒責任花時間去理解奇怪的譯音,確保譯音易懂是發文者的責任.
9.論壇並非個人Blog,發表時請考慮對其他使用者是否有意義,若不清楚,不可發表
10.對於在現場直播的同一題目內發表大量相關文章,我們不反對.原則上我們認為此舉並沒有影響其他使用者,現場直播是給大家在直播比賽期間討論該比賽之用,若沒有其他使用者參與,亦非發文者所能控制.
11.除非發表行為令其他使用者做成影響(例如在同一時間大量新增討論場次),否則我們暫時無意特別限制現場直播的發文.
12.由版主或管理員設定賽事,一般為會員較為熟識的四大聯賽、歐聯、歐洲杯足協杯等
13.除特別情況,只有電視台直播的賽事方會建立討論
14.討論題目會在開賽前48小時內建立而方便討論,版主會負責發表賽前分析及盡可能找傷兵名單,文章名會為 [賽事論戰]XXXXX幾比幾XXXX,開文時會設立投票,投票為支持那一隊球隊,而不是估計那一隊勝出,投完後請發表自己意見
15.當出場名單發表後,文章名會正式變為[現場直播]XXXXX幾比幾XXXX
16.完場後版主會將文章名改成 [賽事完畢]XXX幾比幾XX
17.全部賽事preview, live, report由兩位版主發文
18.如欲新增賽事,請儘早pm2位板主,格式應該包括以下要點
a)賽事日期及對賽隊伍
b)原因
頭像及簽名檔規則
01.任何意識不良的頭像,一概刪除
02.簽名檔不能過長或附帶圖片過大(總長度不得超過100像素)

copy from aveego forum
[ 此貼被hk20020062在2005-11-08 13:22重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2005-11-08

你想帶出D咩?

離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2005-11-09
oliverli2217hkhk@yahoo.com.hk
仲要同email address....
斷正...
呢個人真係性格有問題...
唔ban ip都無好友會再理...