• 127426閱讀
  • 6306回復

[足球遊戲]FOOTBALL MANAGER 2010 討論區 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線jov

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-10-14
— 本帖被 迪神 從 【其他足球遊戲專區】 移動到本區(2014-06-25) —

遊戲名稱:足球經理2010
英文名稱:Football Manager 2010
遊戲製作:Sports Interactive
遊戲發行:Sega
遊戲類型:Soccer Management
遊戲容量:2.32G

【遊戲簡介】
《足球經理2010》(遊戲英文原名:Football Manager 2010)遊戲是由國外知名遊戲廠商國外遊戲開發企業Sports Interactive遊戲公司自行創建的一款品 牌足球遊戲。

此次發佈的《足球經理2010》遊戲在遊戲中的足球比賽引擎方面進行了優化,採用了新的遊戲用戶界面,使用了新的遊戲戰術系統。

《足球經理2010》遊戲在遊戲中新加入了一個足球比賽分析遊戲功能,幫助遊戲玩家用來分析遊戲中的對手和自己的各種動作例如動作射門、動作過人、動作傳球、動作頭球、動作攔截、動作失誤、動作犯規等等遊戲細節。

此外遊戲中此次新版中還加入了一個遊戲世界新聞中心遊戲功能,可以讓遊戲玩家即時的瞭解整個足球經理遊戲世界的各種比賽情況。 《足球經理2010》遊戲將於2009年10月30日正式上市,由日本遊戲巨頭企業世嘉遊戲公司負責遊戲的發行。
[ 本文被j摩連奴.狂妄在2009-10-29 16:55重新編輯 ]
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6306  發表于: 2010-10-13
引用第6306樓有時d野...唉2010-10-13 03:55發表的“”:
終於2016年捧到歐聯冠軍了!!!!!!!!!!!!!! [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]
Liverpool 0-2 Leeds United (歐洲冠軍杯 決賽)
.......

點解可以咁誇張
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6305  發表于: 2010-10-13
終於2016年捧到歐聯冠軍了!!!!!!!!!!!!!!

Liverpool 0-2 Leeds United (歐洲冠軍杯 決賽)

Leeds United 在一場由 Liverpool 完全主導的比賽中以 2-0 獲勝, 專家們連夜召開緊急會議進行研究, 據悉, 若研究有果, 將從此改寫愛因斯坦的相對論.

第45分鐘, 中場隊員 Lucas 將球送進了自家大門, 他為自己缺乏鍛練的叉腰肌付出了代價. 第55分鐘, 天才少年 Daniel Marwe 為 Leeds 完成最後一擊, 漂亮的完全致命一擊.

到場觀眾: 60355

離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6304  發表于: 2010-10-12
曼城係咁加錢.第二季季中我adjust去最左手面都仲成7x m 明明夏天燒左1xxm
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6303  發表于: 2010-10-11
引用第6303樓KarimBenzema2010-10-10 22:36發表的“”:
咩料 [表情]

我件Ade虧的
離線KarimBenzema
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6302  發表于: 2010-10-10
引用第6302樓名稱已被使用2010-10-10 14:03發表的“”:
[表情] [表情] [表情] 果然係robin神

咩料
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6301  發表于: 2010-10-10
引用第6301樓KarimBenzema2010-10-10 02:45發表的“”:
share

果然係robin神
離線KarimBenzema
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6300  發表于: 2010-10-10
share

離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6299  發表于: 2010-09-25
新轉會檔先知道阿記u18多左件日本佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6298  發表于: 2010-09-22
歐聯連續2年都係4強輸比皇馬...今次係12碼射輸
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6297  發表于: 2010-09-14
未完10-11賽季就買定哂11-12嘅人...

FREE左EMAUELSON同C.VELA...

低價係降班嘅米堡簽左WHEATER....錫菲聯買左CHED EVANS

買斷唔到BENTLEY太貴....可能BID左DE GUZMAN..2M只..

仲有CONETRAO比阿仙奴LISTED..5M左右成交..
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6296  發表于: 2010-09-13
引用第6296樓Ajax2010-09-13 17:20發表的“”:
COACH只 [表情]
不過佢照SHOW咩PLAYER ATTRIBUTES [表情]
.......

如果你只係比份coach既合約佢,好似冇得以player既身份踢~
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6295  發表于: 2010-09-13
引用第6295樓名稱已被使用2010-09-13 16:37發表的“”:
你比果張約佢果個定位係Player/Coach定係只係Coach?

COACH只

不過佢照SHOW咩PLAYER ATTRIBUTES

佢個名隔黎寫住COACH(STRIKER)
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6294  發表于: 2010-09-13
引用第6294樓Ajax2010-09-13 01:21發表的“”:
急問...有個球員話踢埋呢季退休..佢諗住做COACH..我咪俾張約佢..佢肯左..
之後比賽球員個LIST唔見左佢個名..但係佢仲係踢緊波嫁BOR= =

你比果張約佢果個定位係Player/Coach定係只係Coach?
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6293  發表于: 2010-09-13
急問...有個球員話踢埋呢季退休..佢諗住做COACH..我咪俾張約佢..佢肯左..
之後比賽球員個LIST唔見左佢個名..但係佢仲係踢緊波嫁BOR= =