• 42516閱讀
  • 1669回復

[足球遊戲]PES2010討論區 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1635  發表于: 2010-08-02
引用第1633樓KEO2010-08-02 20:32發表的“”:
O 上掣係斬個波平飛咁…下掣係地波 [表情]
下掣通常 17-18m 先用得著… O 用盡力 + 下掣…個波就會地波過人牆入 [表情] [表情]

呢招我都用過~ 不過唔知點解 d GK 又會岩岩叉到個波
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1636  發表于: 2010-08-02
引用第1634樓丹尼屎2010-08-02 20:37發表的「」:
曼聯都破產!? [表情]
你贏唔到冠軍? [表情]

拎晒囉
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1637  發表于: 2010-08-02
引用第1635樓丹尼屎2010-08-02 20:37發表的“”:
呢招我都用過~ 不過唔知點解 d GK 又會岩岩叉到個波 [表情]

通常佢叉到都入會計佢 og
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1638  發表于: 2010-08-02
引用第1636樓三郎2010-08-02 20:41發表的“”:
[表情] [表情] 拎晒囉

咁都破產你都幾勁
離線kenneth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1639  發表于: 2010-08-03
我都曼聯都破產...
搞到
無左個
30yr old hamsik 92
31 yr old rooney 100
3x yr old cronaldo 87(好似)
一個防中叫 rafael coxxxxx 都有成90rating (好似)
fabio
vidic
evans
重生beckahm + 重生 klose

個個都升到好爆...但因為無錢全部都會free agent
勁想喊

宜家要調低所有野去level 1...成個squad 好多後生仔
[ 本文被kenneth在2010-08-03 00:48重新編輯 ]
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1640  發表于: 2010-08-03
引用第1639樓kenneth2010-08-03 00:40發表的“”:
我都曼聯都破產...
搞到
無左個
30yr old hamsik 92
31 yr old rooney 100
.......

係咪你續約年期太短? 咁樣 d 人工會升得好快
離線kenneth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1641  發表于: 2010-08-03
引用第1640樓丹尼屎2010-08-03 00:41發表的“”:
係咪你續約年期太短? 咁樣 d 人工會升得好快 [表情]

可能係...個save 都比我玩到2017 年!
本身都唔駛破...
我完一年之前同左36M o係阿記度買左26歲gei marko marin...(明明個中場大把人)
但見阿記掛左佢...又本身47M去到36M 咪手快快買左仲要save 埋囉...

宜家興興地開左隊羅馬買default team! 買左 tosic 同埋 一個rating 74 後衛!
不過唔係好夠抽! 買左 cattermole 同埋 onuha 不過xmas 之後先加盟...
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1642  發表于: 2010-08-03
引用第1641樓kenneth2010-08-03 00:47發表的“”:
可能係...個save 都比我玩到2017 年!
本身都唔駛破...
我完一年之前同左36M o係阿記度買左26歲gei marko marin...(明明個中場大把人)
.......

我每次續都肯定續 5 年~ d 人工最多都係升幾次

Tosic 用得多 d 斬中越黎越勁~ 所以中間一定要搵個高佬中鋒頂波
離線kenneth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1643  發表于: 2010-08-03
引用第1642樓丹尼屎2010-08-03 00:49發表的“”:
我每次續都肯定續 5 年~ d 人工最多都係升幾次 [表情]
Tosic 用得多 d 斬中越黎越勁~ 所以中間一定要搵個高佬中鋒頂波 [表情]

本身想打佢一個...但好似唔太夠快?
咁等我升下佢先! 好唔夠人用...有陣時完場個陣個個都紅色...
反而default 出個 van der berg 幾好用! 我用佢打左邊打得唔錯!
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1644  發表于: 2010-08-03
引用第1643樓kenneth2010-08-03 00:51發表的“”:
本身想打佢一個...但好似唔太夠快?
咁等我升下佢先! 好唔夠人用...有陣時完場個陣個個都紅色...
反而default 出個 van der berg 幾好用! 我用佢打左邊打得唔錯! [表情] [表情]

Tosic 初初真係麻麻~ 但係越用越勁 .. 去到底線咩位都斬到靚波出黎

如果你有錢可以買下 De Ceglie, Quaresma 呢 d

最重要你一開波 search transfer listed 果 d 最好
離線kenneth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1645  發表于: 2010-08-03
引用第1644樓丹尼屎2010-08-03 00:54發表的“”:
Tosic 初初真係麻麻~ 但係越用越勁 .. 去到底線咩位都斬到靚波出黎 [表情]
如果你有錢可以買下 De Ceglie, Quaresma 呢 d [表情]
.......

我宜家唔敢亂買人arrr...主要買transfer list o個d!
怕又好似之前咁
3x 歲 d老將係唔係唔買比較好?
我見到deco 比人掛左出黎有少少心郁!
btw 知唔知 gibson foster 好唔好升?
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1646  發表于: 2010-08-03

van der Sar,(重生)
Dida(重生)
Rafael
Evans
Fabio
Piqué
KJARE
加利仔(重生)
Makelele(重生)
哥古夫
安達臣
史高斯(重生)
碧咸(重生)
NANI
傑斯(重生)
洛賓(重生)
雲佬(重生)
朗尼
希古恩
PATO
破產前大約陣容
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1647  發表于: 2010-08-03
引用第1645樓kenneth2010-08-03 00:57發表的“”:
我宜家唔敢亂買人arrr...主要買transfer list o個d!
怕又好似之前咁 [表情]
3x 歲 d老將係唔係唔買比較好?
.......

老將勝在人工會慢慢跌有 d 就升都無咁多而且可以搏重生~

Gibson Forster 之前都升到 8x 但係 Gibson 用落唔勁~ Forster 平平地都買得過架!
離線kenneth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1648  發表于: 2010-08-03
引用第1647樓丹尼屎2010-08-03 01:18發表的“”:
老將勝在人工會慢慢跌有 d 就升都無咁多而且可以搏重生~
Gibson Forster 之前都升到 8x 但係 Gibson 用落唔勁~ Forster 平平地都買得過架!

搏重生?!姐係?!
好等我買埋foster 先!
前鋒有無咩好野推介?
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1649  發表于: 2010-08-03
引用第1648樓kenneth2010-08-03 01:48發表的“”:
搏重生?!姐係?!
好等我買埋foster 先!
前鋒有無咩好野推介? [表情]

jeffren, a acosta,victor vazquez