• 2841閱讀
  • 69回復

老細飯局有正經也有不正經 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2009-11-05
引用第41樓sakura_32120042009-11-05 15:24發表的“”:
我是雙子座 [表情] 系唔系注定花心啊 [表情]

雙子表面係好似好花心...因為口甜舌滑...

但其實鐘意一個人...都可以好長久...好專情...

麻凡都一樣係雙子...都係得把口滑...心唔滑...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2009-11-05
引用第45樓sun2009-11-05 15:31發表的“”:
雙子表面係好似好花心...因為口甜舌滑...
但其實鐘意一個人...都可以好長久...好專情...
.......

我其實真人很木納的 看來雙子座的典型性格都不符合我
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2009-11-05
引用第42樓火鳳凰2009-11-05 15:25發表的“”:
因為魔蠍大半數男人都係悶蛋人呀嘛…… [表情]

踏實的魔蠍絕對係責任心...做事非常認真的星座...

真係做老公一流架...

悶唔悶好睇個女仔要求之麻...有d女仔都好悶架...

可能你太太都唔多鐘意d口滑既人呢...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2009-11-05
引用第43樓sakura_32120042009-11-05 15:27發表的“”:
雖然未必是個好情人,但肯定是個好男人,好丈夫 [表情]

我都覺得係...起碼從字裡行間已見為人...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2009-11-05
引用第46樓sakura_32120042009-11-05 15:33發表的“”:
我其實真人很木納的 [表情] 看來雙子座的典型性格都不符合我 [表情]

內裡可能含有魔蠍同天秤...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2009-11-05
引用第48樓sun2009-11-05 15:34發表的“”:
我都覺得係...起碼從字裡行間已見為人... [表情]

不輕浮不浮夸,這已讓我們80年代的后輩汗顏
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2009-11-05
引用第49樓sun2009-11-05 15:36發表的“”:
內裡可能含有魔蠍同天秤... [表情]

那不就等于A+B+C=???

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2009-11-05
從老狐飯局吹到變成老火飯局

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2009-11-05
引用第50樓sakura_32120042009-11-05 15:38發表的“”:
不輕浮不浮夸,這已讓我們80年代的后輩汗顏 [表情]

咩我們...? 我同你是不同年代的人啊...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2009-11-05
引用第51樓sakura_32120042009-11-05 15:38發表的“”:
那不就等于A+B+C=??? [表情]

其實應該是A+B+C+D+E=內心個性...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2009-11-05
引用第53樓sun2009-11-05 15:39發表的“”:
咩我們...? 我同你是不同年代的人啊... [表情]

查實sun姐今年貴庚呢?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2009-11-05
引用第54樓sun2009-11-05 15:40發表的“”:
其實應該是A+B+C+D+E=內心個性... [表情]

我也相信單一的星座很難代表地球上幾萬名同一星座的人

每個人都可能是幾種星座特質的混合體

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2009-11-05
引用第55樓sakura_32120042009-11-05 15:44發表的“”:
查實sun姐今年貴庚呢? [表情] [表情]

總之細過雲佬...大過你...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2009-11-05
引用第56樓sakura_32120042009-11-05 15:45發表的“”:
我也相信單一的星座很難代表地球上幾萬名同一星座的人
每個人都可能是幾種星座特質的混合體 [表情]

所以唔好成日話你係雙子...就真係完全的雙子...

外在太陽...內在月亮...又再分金星等其他細分的星...
某星代表母系...同各樣關係既相互影響...

如果齋睇生日...只係外在會準d...約70%咁上下...或許更少...

時間就比較可以準d內在月亮...但都好難知別人內心性格...

仲有血型...出生地點同其父母d料等等等等...

講咁多...你都唔會明架啦...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2009-11-05
引用第52樓sakura_32120042009-11-05 15:39發表的“”:
從老狐飯局吹到變成老火飯局 [表情] [表情]

或許吹吹下...會變老花...