• 2631閱讀
  • 47回復

[24/11]雜誌登「床上親密照」謝安琪被辱傷心 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-11-24

【本報訊】(記者 李思穎)謝安琪、泳兒、陳柏宇、hotcha以去年得獎人身份出席昨日的「2009四台聯頒音樂大獎」記者會,是非不絕的謝安琪再度惹上緋聞,有雜誌登上一張疑似她跟貌似陳奕迅的「床上親密照」,謝安琪為此事大感不快,直斥遭到侮辱,她再三強調沒有影親密照的習慣和喜好,相中人根本不是她。

原以為謝安琪和陳奕迅的緋聞淡化下來,豈料有雜誌登出一張疑似兩人的親密照,令兩人緋聞又再炒起,謝安琪對今次事件坦言很不快,她說:「這一年不斷給攻擊,這次是很大的侮辱,報道好肉酸,令我很傷心,此舉覺得有人刻意攻擊和詆譭我,我唔知係咩人攪事。(相中男人被指似陳奕迅?)何解經常被人亂講,同陳奕迅的緋聞要澄清都說了,可是仍不斷受到攻擊,之前有記者想給我看這張相,我都拒絕,因為知道不是自己。(同老公解釋?)唔使,我從來冇跟任何人影親密照,沒這個習慣和喜好,希望這些不良風氣早日停止,我私人生活好健康。(覺得相中人似你嗎?)零相似,我也沒有弄過該髮型。」至於會否採取法律行動,謝安琪表示一切交由公司處理。
=============================================================
希望真係唔會係你, 唔好好似某人咁話唔係佢, 之後又話自己當年好天真
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2009-11-27
早前有雜誌刊登疑似陳奕迅和謝安琪床戰的床照,昨晚徐濠縈身穿一身 Miu Miu 膠裙,直認心情受事件影響,但並非因為老公的緋聞,她說:「我冇睇過,嗰日有人夾硬遞啲相畀我,某啲雜誌好變態,係人都知邊個係幕後黑手,就快年尾頒獎禮,啲唱片公司有人心哋唔好就攻擊人, Kay 同 Eason 同一間公司,梗係唔敢講。」

阿徐越講越激動說:「阿 Kay 好慘,製呢啲醜聞中傷人係好差嘅行為,一睇就知第三者係邊個。佢兩個係前線歌手,如果我唔敢講,就冇人夠膽講,我而家一次過一字一句,你哋記低,年尾頒獎禮,想攻擊環球系!」問阿徐是否和 Eason 同受困擾?她說:「都覺得煩,一次兩次咁中傷,越玩越大,發聲明都啱,確保佢哋形象,同畀小朋友喺健康家庭長大。」她認同謝安琪所講,被指背夫偷漢是一個大侮辱,她說:「如果係我,我嬲到震,其實頒獎禮可以好和平,係佢哋(指唱片公司)唔化。」

徐濠縈
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2009-11-27
引用第45樓seattleqoo2009-11-27 14:53發表的“”:
返炒舊相, 但大隻字話佢輸晒d獎比艾辛!

愈黎愈唔鐘意容祖兒………雖然未必關佢事。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線seattleqoo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2009-11-27
引用第44樓utadahikaru202009-11-27 13:43發表的“”:
photo [表情]

返炒舊相, 但大隻字話佢輸晒d獎比艾辛!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2009-11-27
引用第43樓seattleqoo2009-11-27 12:27發表的“”:
Monday 今日又出招 [表情] [表情] [表情]

photo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2009-11-27
Monday 今日又出招
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2009-11-26
佢住大埔村屋時,有一次我去搵包租婆(我以前都住過果條村),咁o岩係佢屋前傾計,佢以為我係記者,叫呀媽走過黎偷聽我地講乜
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2009-11-26
引用第40樓國球旗2009-11-26 13:44發表的“”:
其實佢應該有整容 [表情]

箍牙
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2009-11-26
引用第39樓阿童木2009-11-26 13:40發表的“”:
以前佢未紅時,成日係大埔撞倒佢 [表情]

其實佢應該有整容
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2009-11-26
以前佢未紅時,成日係大埔撞倒佢
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2009-11-26
引用第37樓seattleqoo2009-11-26 13:25發表的“”:
仲有整容, 谷奶, 老公無能要食軟飯!!!

呢樣似係佢想俾人講架喎,咩場合都著低胸....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2009-11-26
引用第34樓國球旗2009-11-26 00:07發表的“”:
果時毒瘤明俾人攪到變過街老鼠咁......
而家,咪話下佢勾佬、走音、囂屎之嘛 [表情] [表情]

仲有整容, 谷奶, 老公無能要食軟飯!!!
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2009-11-26
引用第8樓阿童木2009-11-24 22:41發表的“”:

個人覺得張相幾似KAY
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2009-11-26
又係親密照!? 點解敢鐘意玩呢d
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2009-11-26
引用第33樓ah_che992009-11-26 00:04發表的“”:
係咁窮追猛打都唔盡?

果時毒瘤明俾人攪到變過街老鼠咁......

而家,咪話下佢勾佬、走音、囂屎之嘛