• 1080閱讀
  • 10回復

[22/11] G.E.M.收身成功性感騷Quali 遭側田搣面珠 G.E.M.唔覺抽水 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-11-24
G.E.M.收身成功性感騷Quali
http://the-sun.on.cc/cnt/entertainment/20091122/00470_049.html

遭側田搣面珠 G.E.M.唔覺抽水
http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20091122/00282_004.html

鄧紫棋(G.E.M.)前晚假Star Hall舉行處女個唱《G.E.M. 18 LIVE 2009》,吸引莊思敏和江若琳等捧場。收身成功的G.E.M.換上多套靚衫,除演繹陳奕迅的歌曲及英文歌外,又坐在琴上及與Dancer跳熱舞,但因觀眾多小朋友而反應麻麻,她說:「嘩!我講完野就Dead Air?俾D反應同歡呼聲啦!」而台上亦播出她九歲錄廣告歌的相片。

G.E.M.邀請側田任演唱會嘉賓,光頭的他戴頭巾出場,學G.E.M.扮「金魚嘴」,竟多次搣她面頰,歌迷即講笑大叫說:「側田,你唔好抽水喎!」尷尬的側田扮猩猩放笑彈,其後他獨唱《30日》時更一時失手走音。對於側田搣面珠,G.E.M.否認被「抽水」:「唔會,佢同我玩唧!(佢走音?)我換緊衫,但聽落又唔覺得喎!」問到圈外前男友Aaron有否到場,她澄清兩人是朋友。

問到圈外緋聞男友Aaron有否捧場?G.E.M.避談說:「我冇男朋友。(分左手?)一直都係唱歌同學。」為個唱積極減肥的G.E.M.指住屁股開心報喜:「減左兩吋。(上圍跌左兩cup?)少少啦。」

==========================================================

我個FD都話呢個演唱會幾好喎, 希望下次可以係紅館開啦!
離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2009-11-24
上圍跌左兩cup?)少少啦。」
離線victorally
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2009-11-24
我唔明d記者次次都係問果d減肥上圍抽水之類既題目
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2009-11-24
引用第2樓victorally2009-11-24 17:29發表的“”:
我唔明d記者次次都係問果d減肥上圍抽水之類既題目 [表情]

而家d娛樂新聞係咁上下.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2009-11-24
仲有, 聽聞場show無咩氣氛
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2009-11-25
引用第2樓victorally2009-11-24 17:29發表的“”:

咁你要問D 讀者點解啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2009-11-25
引用第5樓freezefox2009-11-25 11:05發表的“”:
咁你要問D 讀者點解啦。 [表情] [表情]

作為讀者
我覺得好悶lo
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2009-11-25
引用第6樓victorally2009-11-25 11:34發表的“”:
作為讀者
我覺得好悶lo [表情]

個編輯會話:「好彩我本野唔係比你呢亭人睇者!」

好耐以前既一本便利個老編真係咁同我講架。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2009-11-25
引用第2樓victorally24-11-2009 17:29發表的“”:

(上圍跌左兩cup?)少少啦。

四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2009-11-25
引用第7樓freezefox2009-11-25 11:52發表的“”:
個編輯會話:「好彩我本野唔係比你呢亭人睇者!」 [表情] [表情]
.......

「無論你本野定你個人,我都覺得好垃圾!」
我會咁答佢
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2009-11-27
引用第9樓victorally2009-11-25 17:26發表的“”:
「無論你本野定你個人,我都覺得好垃圾!」
我會咁答佢 [表情]

咁又唔得,同學黎架!