• 4088閱讀
  • 62回復

來預測聯賽冠軍吧! [多謝各位] [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線goldenhk

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-03-29

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/predictor/default.stm

估中老伯1:1阿記, haha. 我估之後熱剌win阿記, 曼聯win車仔, 曼城win曼聯

<<<<!!!!!GAME!!!!!>>>>

post上你預測既圖, 如1-7名, 18-20名排名全中, 再加上頭四位每位既總分估中, 將派出5000好友元! (如有多名好友估中將平分!)

可再post上對第十八, 十九名/冠軍/第四名既評論

評論得最好而又估中(第十八, 十九名/冠軍/第四名, 其中一個)既一位將有1000好友元!

四月三日星期六5:00am deadline!

"如何upload圖"

http://photobucket.com/

upload上圖床, 再貼條link上黎 (好似咁樣: )
[ 本文被goldenhk在2010-04-03 08:40重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-03-29

幾好玩 Westham
離線goldenhk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-03-29
引用第1樓ryan_kewell_72010-03-29 12:01發表的“”:

幾好玩 [表情] Westham [表情] [表情]

同我好似wo  

睇死維拉
離線托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-03-29
不如估下邊幾隊要降班
我估1定有..

樸茨茅夫
離線Jerrard
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-03-29
都幾好玩~
離線wyc2578ben
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-03-29
點貼上黎?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-03-29
引用第1樓ryan_kewell_72010-03-29 12:01發表的“”:

幾好玩 [表情] Westham [表情] [表情]

WOLVES 第10咁誇
離線goldenhk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-03-29

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-03-29
引用第7樓goldenhk2010-03-29 14:07發表的“”:

死左圖
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-03-29
我有研究開第4..其他就
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-03-29
雖然upload圖有少少繁復, 不過點都要支持下。

冠軍真係好睇曼車戰果場six-pointer, 我估曼聯贏2:1。不過如果最後係和的話, 對D中立的人就仲好睇。 Specific D, 我覺得係尾二個場會曼聯和新特蘭, 利記和車仔, 打完個輪就肯定曼聯奪冠, 信我喇......

第四名依然覺得係利記同曼城之爭, 熱刺對中下游隊搶分無問題, 但覺得對Big3三場會全輸, 仲係被大數個種(對Arsenal除外)。曼城就本身得失球一般, 只要利記可以追到同分, 應該可以靠得失球壓過佢地攞第四。維拉就.....被數七球後已經覺得佢地無威脅。

降班唔識睇, 因為少玩YFF, 我仲係停留係「狼隊係好癈既, 侯城就有個Giovanni好勁....」的認知中, 所以估狼隊會降, 另外Burnley同Portsmouth就應該無走雞. 最後仲有因為今年有所謂"Big7", 係弱隊上搶咗唔少分, 所以我覺得會有3-4隊唔過40分但都護到級。

其實都係亂吹.....同埋好利記-biased............
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-03-29
我初步果個熱刺有成71分..利物浦70分
離線goldenhk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-03-29
引用第10樓posouth2010-03-29 16:16發表的“”:
雖然upload圖有少少繁復, 不過點都要支持下。]
g]http://i9.photobucket.com/albums/ad107/posouth/premiership%2009-01/premier.jpg[/img]
冠軍真係好睇曼車戰果場six-pointer, 我估曼聯贏2:1。不過如果最後係和的話, 對D中立的人就仲好睇。 [表情] Specific D, 我覺得係尾二個場會曼聯和新特蘭, 利記和車仔, 打完個輪就肯定曼聯奪冠, 信我喇......[表情]
.......

多謝支持喎

一路都覺得依六隊都係互相影響

個人認為 spur vs arsenal同man city vs man u可以好大變數

利記季未會上力, 但係真係唔一定搞得掂車仔, 所以man city win man u既話, man city分分鐘入前四+令死敵冇冠車(但係要回勇)

spur vs arsenal就士氣波, 但係spur賽程真係難打, 賽果應該影響arsenal多d
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-03-29
離線goldenhk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-03-29
引用第11樓Ajax2010-03-29 16:31發表的“”:
我初步果個熱刺有成71分..利物浦70分 [表情]

upload吧  

熱剌win阿記咪有70分lo (我既prediction)