• 2504閱讀
  • 49回復

英冠Playoff討論 - 森林同李斯特城都out咗, 決賽Blackpool對Cardiff City..... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-05-12
May 11: Forest 3:4 Blackpool (agg: 4:6)
May 12: Cardiff City 2:3 Leicester City (agg 3:3)
May 22: Blackpool - Cardiff City

仲以為今日呢場會係直播版見到添。森林咁就比Blackpool KO咗, 升班又要繼續等下年......其實兩隊都升得好快下, 三兩季前都仲係league One打緊, 今季已經有機上英超。

忽然有D興趣追下李斯特城果場, 有J.Spearing睇........
[ 本文被posouth在2010-05-13 09:35重新編輯 ]
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-05-12
引用第0樓posouth2010-05-12 05:59發表的“英冠Playoff討論 - 森林out咗.....”:
May 11: Forest 3:4 Blackpool
May 12: Cardiff - Leicester
May 22: Blackpool - ???

仲以為今日呢場會係直播版見到添。森林咁就比Blackpool KO咗, 升班又要繼續等下年......其實兩隊都升得好快下, 三兩季前都仲係league One打緊, 今季已經有機上英超。
.......

斷估冇人睇, 所以冇開
真係打得幾燦爛.

forest差d直升..... 不過leicester都仲有呢個機會. blackpool呢個細球會又係好難得, 季尾keep住top fit, 個charlie adam好多波入, 尾二嗰輪過埋swansea. ian holloway真係功不可沒. 佢地如果升到都得意嘅, 好少見到淺橙色衫嘅球隊~~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-05-12
橙色衫呢點真係幾吸引, 用蔗渣的價錢, 踼出荷蘭的味道.......冇咗森林, 一於捧Blackpool先。

唔驚無人留意, 只係驚睇親都係因為賭波。
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-05-12
引用第2樓posouth2010-05-12 07:44發表的“”:
橙色衫呢點真係幾吸引, 用蔗渣的價錢, 踼出荷蘭的味道.......冇咗森林, 一於捧Blackpool先。 [表情]
唔驚無人留意, 只係驚睇親都係因為賭波。 [表情]

佢地個橙同荷蘭又有d唔同. 感覺上冇咁"鮮色".
上到去打法唔知會唔會變呢..... 唔變就好似hull, burnley咁..... 如果肯死守, 就可以好似wolves, birmingham咁, 不過就好難睇.....

dj campbell季尾爆發, 呢場仲hattrick添. 不過呢類球員上到去做唔到d咩. (如果過埋playoff final的話)
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-05-12
森林
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-05-12
Blackpool
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-05-12
Blackpool
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-05-12
引用第6樓JHELSEA2010-05-12 13:15發表的“”:
Blackpool [表情]

希望係類似reading/burnley球隊
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-05-13
Cardiff City出埋線。望下望下佢地D人, 見到個好熟口面的名 -> Mark Kennedy, 原來真係「嗰個」Mark Kennedy。十年前既manager game入面我用佢同利記打天下架!

如果最後比Blackpool贏到的話都幾搞笑, 佢地主場得12,xxx個位, 唔知係唔係英超史上最少人的主場.......
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-05-13
引用第8樓posouth2010-05-13 09:51發表的“”:
Cardiff City出埋線。望下望下佢地D人, 見到個好熟口面的名 -> Mark Kennedy, 原來真係「嗰個」Mark Kennedy。十年前既manager game入面我用佢同利記打天下架! [表情]
如果最後比Blackpool贏到的話都幾搞笑, 佢地主場得12,xxx個位, 唔知係唔係英超史上最少人的主場....... [表情]

我記住以前佢地好似係老牌勁旅
咁少人咪場場爆滿
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-05-13
支持Cardiff City.......因為係welsh

離線victorally
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-05-13
Re:英冠Playoff討論 - 森林同李斯特城都out
森林
離線victorally
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-05-13
Re:英冠Playoff討論 - 森林同李斯特城都out
引用第8樓posouth2010-05-13 09:51發表的“”:
Cardiff City出埋線。望下望下佢地D人, 見到個好熟口面的名 -> Mark Kennedy, 原來真係Mark Kennedy。十年前既manager game入面我用佢同利記打天下架! [表情]
如果最後比Blackpool贏到的話都幾搞笑, 佢地主場得12,xxx個位, 唔知係唔係英超史上最少人的主場....... [表情]

到時就要迫佢擴充架喇
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-05-13
Cardiff City出埋線。望下望下佢地D人, 見到個好熟口面的名 -> Mark Kennedy, 原來真係「嗰個」Mark Kennedy。十年前既manager game入面我用佢同利記打天下架! [表情]

得咁少位...
離線avsquare_11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-05-13
森林好慘, 季頭打得好都無用, 輸左個直升位出黎
而家輸埋俾黑池

果邊卡迪夫城都ok架, 不過好似就有d財困, 上到英超就幫到手, mcphail, whittingham, ledley都幾好
睇返李斯特城d人腳都唔差下, bruce, wellen, solano, p.gallagher, s.howard, j.spearing, j.vaughan