• 7560閱讀
  • 126回復

[西甲]摩連奴離開國米,執教皇馬 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2010-05-23
引用第102樓國球旗2010-05-23 15:48發表的“”:
我成日覺得佢等時機返英超搵油王復仇......
不過眼見無咩邊隊有能力,最大可能等費 sir 退休之後接手曼聯 [表情]

曼聯同曼城這幾年實力此消彼長,多幾個賽季,可能是曼城的天下啦,曼聯會慢慢走入歷史的...
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

離線RMadrid
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2010-05-23
佢既實用足球係場上有用
但係要知道皇馬球迷要有成績+好睇
所以佢而家既理念唔岩皇馬
同埋...我相信你能夠帶領皇馬成為冠軍...
同時...希望你能夠同班高層對抗
由你摩連奴買人....唔係佢地話買咩就買咩
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2010-05-23
引用第103樓國球旗2010-05-23 15:49發表的“”:
時間對我地黎講係好大問題......
零晨四、五點都無咩人入直播 topic 啦 [表情]

尋晚我都無入直播 topic,因為呢個時間既波一定要坐係 sofa 睇,唔會對住部機……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2010-05-23
引用第106樓RMadrid2010-05-23 15:54發表的“”:
佢既實用足球係場上有用
但係要知道皇馬球迷要有成績+好睇
所以佢而家既理念唔岩皇馬
同埋...我相信你能夠帶領皇馬成為冠軍...
同時...希望你能夠同班高層對抗
.......

一朝一夕,怎樣改變班財主啊?
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

離線RMadrid
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2010-05-23
引用第108樓sakura_32120042010-05-23 15:56發表的“”:
一朝一夕,怎樣改變班財主啊? [表情]

希望用佢既行動證明比佢地睇...
當然..講就易姐...咁有咁易變到丫...

同埋...希望皇馬迷唔好再咁高要求
好簡單,球迷既聲音就係高層做野既寫照
如果皇馬迷不停罵摩連奴....我覺得佢可能比人炒
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2010-05-23
原來係真
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2010-05-23
摩帥留守馬德里未返米蘭 錯過狂歡只為下週簽皇馬

國際米蘭乘坐的專機,在西歐統一時間23日凌晨4點58分,在米蘭的馬爾奔薩機場著陸,3分鐘後,辛尼迪、哥度巴等人第一批走下來飛機,但是在球隊取得歐聯聯賽冠軍的回程中,卻沒有摩連奴的身影。週日凌晨,在梅亞查球場狂歡的5萬多國際米蘭球迷,自然也無法看到摩帥了。

經米蘭和馬德里多方面証實的消息,摩帥在歐聯決賽後,並沒有登上國際米蘭的大巴,而是留在了馬德里。這也就越發証實了摩帥下賽季將執教皇馬的消息。據悉,摩連奴將在週日休息一天,並且於下週一開始,正式就合約細節,特別是新球隊的組建,與皮里斯會面。「我有些難過,但是我並不虧欠國際米蘭什麼,因為我能夠為國際米蘭做的,我已經都做了。」這大致上說摩帥最後的臨別感言。

離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2010-05-23
引用第111樓阿清2010-05-23 20:45發表的“”:
國際米蘭乘坐的專機,在西歐統一時間23日凌晨4點58分,在米蘭的馬爾奔薩機場著陸,3分鐘後,辛尼迪、哥度巴等人第一批走下來飛機,但是在球隊取得歐聯聯賽冠軍的回程中,卻沒有摩連奴的身影。週日凌晨,在梅亞查球場狂歡的5萬多國際米蘭球迷,自然也無法看到摩帥了。
經米蘭和馬德里多方面証實的消息,摩帥在歐聯決賽後,並沒有登上國際米蘭的大巴,而是留在了馬德里。這也就越發証實了摩帥下賽季將執教皇馬的消息。據悉,摩連奴將在週日休息一天,並且於下週一開始,正式就合約細節,特別是新球隊的組建,與皮里斯會面。「我有些難過,但是我並不虧欠國際米蘭什麼,因為我能夠為國際米蘭做的,我已經都做了。」這大致上說摩帥最後的臨別感言。
.......

「我有些難過,但是我並不虧欠國際米蘭什麼,因為我能夠為國際米蘭做的,我已經都做了。」

離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2010-05-23
引用第111樓阿清2010-05-23 20:45發表的“”:
.......

點解唔正式返國米告別先
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線BVEsun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2010-05-23
引用第113樓yanyan2010-05-23 21:02發表的“”:
點解唔正式返國米告別先 [表情] [表情] [表情]

為左慳機票錢
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2010-05-23
睇佢點擊敗佩雷斯先
離線滅羅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2010-05-23
其實邊個教都死啦
個問題從來都唔係尼樣
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2010-05-23
引用第116樓滅羅2010-05-23 21:33發表的“”:
其實邊個教都死啦
個問題從來都唔係尼樣

嗰條友一日唔走,皇馬冇好日子
離線KarimBenzema
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2010-05-23
引用第117樓軒軒~阿B2010-05-23 21:35發表的“”:
嗰條友一日唔走,皇馬冇好日子 [表情]

另一個角度黎睇...
冇Perez, 就冇Kaka, 冇Ronaldo...
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2010-05-23
引用第117樓軒軒~阿B2010-05-23 21:35發表的“”:
嗰條友一日唔走,皇馬冇好日子 [表情]

佢離任個段時間,皇馬有好過?

非皇馬迷或者唔會了解