• 1818閱讀
  • 27回復

[德甲]洛賓: 雲達華治渴望轉會拜仁 [復制鏈接]

上一主題 下一主題

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-05-29
Robben: Van der Vaart ready for Bayern move

Arjen Robben claims Rafael van der Vaart is desperate to join him at Bayern Munich.

Van der Vaart has failed to hold down a regular first-team place at Real Madrid and his Netherlands team-mate Robben believes he is keen on a return to the Bundesliga where he starred previously for Hamburg.

"Rafael told me that Bayern is a great club when we were playing together at Real Madrid,'' Robben told Kicker magazine.

"Rafa was also the one who advised me to come to Munich," said Robben. "He has told me that, if Bayern were to ask him to come, he would cycle to Munich just to get a contract here.

Robben, who along with van der Vaart was named in Holland's 23-man World Cup squad yesterday, added: "He wanted to move to Munich (when he went to Real) so maybe it could still happen.''

http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=790886&sec=europe&cc=4716
[ 本文被icemanbergkamp在2010-05-29 21:27重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2010-05-30
引用第26樓extra2010-05-30 05:01發表的“”:
VDV之前唔係話死都唔肯走要留係RM證明自已嫁咩 [表情]

今季證明左
所以下季走得
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2010-05-30
VDV之前唔係話死都唔肯走要留係RM證明自已嫁咩
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2010-05-30
引用第24樓國球旗30-05-2010 01:03發表的“”:
黎埋既話拜仁德甲屈晒 [表情]

拜仁後備力量比較弱,

我諗如果真係黎到拜仁,拜仁會打單箭頭
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2010-05-30
引用第23樓謊大童2010-05-30 00:55發表的“”:
我都想雲達華治黎
上年拜仁都好似傳過對佢有興趣

黎埋既話拜仁德甲屈晒
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2010-05-30
我都想雲達華治黎

上年拜仁都好似傳過對佢有興趣

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2010-05-29
我唔反對買雲達華治

因為小豬真係

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2010-05-29
引用第5樓小皮29-05-2010 11:08發表的“”:
列貝利     梅拿     洛賓
            VDV
  雲邦美       小豬
會唔會屈左小小呢 [表情] [表情]

點會無奧歷

離線eto
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2010-05-29
引用第18樓阿清2010-05-29 21:20發表的“”:
如果你打算用呢個topic名吸引多d人入黎留言,你成功了 [表情] [表情]

你洗咪咁
人地都係一時表達錯誤者
你估有心嫁咩
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2010-05-29
引用第17樓阿清2010-05-29 21:19發表的“”:
下....? 冇誤導?
渴望/有興趣加盟 同將會加盟係兩回事.. [表情]

okok, 改ed
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2010-05-29
如果你打算用呢個topic名吸引多d人入黎留言,你成功了
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2010-05-29
引用第15樓icemanbergkamp2010-05-29 21:08發表的“”:
[表情] [表情] 其實我個標題都冇誤導, 依家所有野都係robben 講, vdv都冇表態 [表情]

下....? 冇誤導?

渴望/有興趣加盟 同將會加盟係兩回事..
離線P仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2010-05-29
中場屈機
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2010-05-29
引用第14樓阿清2010-05-29 20:29發表的“”:
[表情] [表情] 冇人真正睇過內文
Robben係話vdv有興趣加盟拜仁,唔係話將會加盟拜仁 [表情] [表情]
全部被faked [表情] [表情]

其實我個標題都冇誤導, 依家所有野都係robben 講, vdv都冇表態
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-05-29
冇人真正睇過內文
Robben係話vdv有興趣加盟拜仁,唔係話將會加盟拜仁

全部被faked