• 5292閱讀
  • 148回復

[國際賽]卡比路﹕我不會辭職! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2010-06-28
Re:卡比路﹕我不會辭職!如果人
引用第41樓benkwan38h2010-06-28 13:30發表的“”:
我覺得有佢仲衰 [表情]

如果佢係狀態低迷、周身傷就唔排除

但始終佢經驗老到、同泰利夾得耐;就算係出現不穩亦都唔會有尋日咁空虛既情況

再者,如果佢場場出到無問題,就唔會出現今屆其中一個最大問題:

場場不同配搭:京治、加歷查、厄遜輪流拍泰利.....外圍賽都唔會啦,何況係決賽周.....
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2010-06-28
引用第29樓可可粉2010-06-28 13:02發表的“”:
最後23人有幾多個真係落過場 [表情]
卡比路調兵真係好差

爭Dawson,Warnock同Carrick
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2010-06-28
引用第39樓benkwan38h2010-06-28 13:28發表的“”:
整跌左就十二碼 [表情] 會變左罪人 [表情]

pk都算,一開始 就麻煩
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2010-06-28
今屆我覺得雙特算夾得好架喇,以前1+1=0.5,宜家都叫做1+1=1呀
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2010-06-28
引用第44樓火鳳凰2010-06-28 13:33發表的“”:
England Ratings (The Independent)
David James: Couldn't offer much resolve to England's dire defence. His positioning was questionable on Podolski's goal and Mueller's first went straight through him as he failed to stand up. He did look assured when coming for crosses and made a solid block from Klose. 5
.......

唉,真係唔知短期內對英軍仲可以有咩期望

見住尋日GJ攻不稅、守不見的情況,又令我懷念加利仔長正果一段日子
佢老退、傷纏後,英軍真係無一個長期穩定既右閘.........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2010-06-28
引用第46樓benkwan38h2010-06-28 13:35發表的“”:
爭Dawson,Warnock同Carrick

仲有赫特
呢幾個未落過場
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2010-06-28
Re:Re:卡比路﹕我不會辭職!如果人
引用第45樓科高2010-06-28 13:34發表的“Re:卡比路﹕我不會辭職!如果人”:
如果佢係狀態低迷、周身傷就唔排除
但始終佢經驗老到、同泰利夾得耐;就算係出現不穩亦都唔會有尋日咁空虛既情況
再者,如果佢場場出到無問題,就唔會出現今屆其中一個最大問題:
場場不同配搭:京治、加歷查、厄遜輪流拍泰利.....外圍賽都唔會啦,何況係決賽周.....
.......

場場不同配搭又唔可以怪卡比路既,首先京治傷出、跟住加歷查兩黃停賽,呢場咪已經唔變囉……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2010-06-28
引用第48樓迪神2010-06-28 13:39發表的“”:
今屆我覺得雙特算夾得好架喇,以前1+1=0.5,宜家都叫做1+1=1呀 [表情] [表情] [表情]

我都認同
係其他人因質素、因狀態、因唔合拍而配合唔到.......
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2010-06-28
引用第49樓科高2010-06-28 13:40發表的“”:
唉,真係唔知短期內對英軍仲可以有咩期望
見住尋日GJ攻不稅、守不見的情況,又令我懷念加利仔長正果一段日子
佢老退、傷纏後,英軍真係無一個長期穩定既右閘.........

兩邊打出擊力咁強既wb,中場唔打雙防中真係死硬....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2010-06-28
Re:Re:Re:卡比路﹕我不會辭職!如果人
引用第51樓火鳳凰2010-06-28 13:41發表的“Re:Re:卡比路﹕我不會辭職!如果人”:
場場不同配搭又唔可以怪卡比路既,首先京治傷出、跟住加歷查兩黃停賽,呢場咪已經唔變囉…… [表情]

我知道呢點唔關佢事呀.......

所以我就話無左個李奧結果搞到變成咁既局面.....

當然,唔排除佢都係好肉京治咁踢一場抖一場..........
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2010-06-28
引用第53樓迪神2010-06-28 13:43發表的“”:
兩邊打出擊力咁強既wb,中場唔打雙防中真係死硬.... [表情]

呢樣係最令人費解既,唔止唔打雙防中,只係選一個防中入隊,仲要係傷傷地既……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2010-06-28
引用第53樓迪神2010-06-28 13:43發表的“”:
兩邊打出擊力咁強既wb,中場唔打雙防中真係死硬.... [表情]

再睇返3-1、4-1果2球,真係谷晒上去近乎無人防守.........

踢英超都唔會咁啦
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2010-06-28
引用第55樓火鳳凰2010-06-28 13:45發表的“”:
呢樣係最令人費解既,唔止唔打雙防中,只係選一個防中入隊,仲要係傷傷地既…… [表情] [表情]

唉,都唔知卡比路搞咩
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2010-06-28
引用第56樓科高2010-06-28 13:46發表的“”:
再睇返3-1、4-1果2球,真係谷晒上去近乎無人防守.........
踢英超都唔會咁啦 [表情] [表情]

作為防中既巴利追追下追唔到....
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2010-06-28
引用第58樓迪神2010-06-28 13:47發表的“”:
作為防中既巴利追追下追唔到.... [表情] [表情] [表情]

追追下收步果個係咪佢