• 2597閱讀
  • 49回復

[英超]車路士傳出一億鎊打包卡卡同費蘭度托利斯及二千萬鎊斟阿古路 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2010-07-04
引用第5樓arsenal04-07-2010 21:18發表的“”:
好煩呀 881903
好煩呀 881903
好煩呀 881903
好煩呀 881903
好煩呀 881903
.......

引用第9樓yanyan04-07-2010 21:31發表的“”:
Chelsea are reportedly preparing an audacious £100 million double bid for Real Madrid playmaker Kaka and Liverpool striker Fernando Torres .

The People reported that Chelsea manager Carlo Ancelotti wanted to woo Kaka , whom he coached at AC Milan, and that Real Madrid boss Jose Mourinho could be willing to let the Brazilian go.

.......

你呢d留言仲煩
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2010-07-04
睇好•••一個都唔得
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2010-07-04
有英文版就等於報導可信?

哈哈
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2010-07-04
引用第17樓arsenal2010-07-04 21:45發表的“”:
哈哈

無人話報導可唔可信,我諗 G 版意思係話 881903 唔係篇篇都老作咁啫。
離線zaoldyeck
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2010-07-04
煩又要入黎睇
btw, 托利斯世盃嚴重無態, 要買真係可以壓價
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2010-07-04
引用第19樓zaoldyeck2010-07-04 21:50發表的“”:
煩又要入黎睇 [表情] [表情]
btw, 托利斯世盃嚴重無態, 要買真係可以壓價 [表情]

名牌貨點會咁易跌價丫

係咁 so 既,Messi、Rooney....果班咪大平賣
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2010-07-04
引用第20樓國球旗2010-07-04 21:58發表的“”:
名牌貨點會咁易跌價丫 [表情]
係咁 so 既,Messi、Rooney....果班咪大平賣 [表情] [表情]

Messi唔算冇態.?而且應該冇人會買佢...........................
離線zaoldyeck
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2010-07-04
引用第20樓國球旗2010-07-04 21:58發表的“”:
名牌貨點會咁易跌價丫 [表情]
係咁 so 既,Messi、Rooney....果班咪大平賣 [表情] [表情]

就算唔跌都無得升, 巴塞醒目係世盃前買左韋拿  
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2010-07-04
引用第17樓arsenal04-07-2010 21:45發表的“”:
哈哈

單單唔係官方firm既都係傳聞架啦

甚至乎官網佢地自己都會加入d傳聞消息

你自己都有出帖架,唔通無咁可信,或者唔係官方消息就唔貼得?

而且無話過唔可信唔貼得。

咁究竟你覺得881903邊一度煩呀?
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2010-07-04
一個新聞機構,每日出的新聞有大部分都係吹水新聞,只要內容加上「據報」、「據 xx 友人」、「有傳」就可以成文

佢地 d 傳聞,來源係各大外國新聞網,例如 dailymail、the sun、news of the world 之流,搬過黎再整色整水

記唔記得「朝鮮輸波腰斬直播」?邊間新聞機構出的獨家報導?

大家的著眼點都唔同

有人認為佢地當中的部分新聞有價值

我就認為十居其九都係令人煩擾的新聞
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2010-07-04
之前版主都開過 topic 關於 881903

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=86664

既然當時已經有左結論,容許繼續開 topic,大家不如都尊重版主既決定,

如果覺得有唔妥善、需要轉變既地方,不妨 pm 版主或正式提出檢討啦。
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2010-07-04
好似去明將食壽司

有人話唔係隻隻壽司都咁難食,有人就覺得大部分都係好難食

我會尊重話「唔係隻隻壽司都咁難食」的人,但請唔好剝奪我批評的權利
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2010-07-04
引用第26樓arsenal2010-07-04 22:46發表的“”:
好似去明將食壽司
有人話唔係隻隻壽司都咁難食,有人就覺得大部分都係好難食
我會尊重話「唔係隻隻壽司都咁難食」的人,但請唔好剝奪我批評的權利

有道理
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2010-07-04
吹水居多 各位唔駛咁勞氣既
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2010-07-04