• 3168閱讀
  • 45回復

2010世界盃..你認為最經既場面係邊一刻呢 [復制鏈接]

上一主題 下一主題

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-07-12
我就認為係
1)英德大戰林伯個球無效

2)蘇阿雷斯之手

3)季軍戰科蘭最後一刻中楣

4)美國最後一刻首名出線

大家又點睇呢
[ 本文被ZlatanIbrahim在2010-07-12 06:41重新編輯 ]
離線fatman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2010-07-13
<-- 唔小得我張圖

辛德老師飛產自己友
整傷埋自己

New Zealand 不敗
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2010-07-12
引用第40樓arsenal2010-07-12 19:15發表的“”:
[img]http://x.limgs.cn/f1/g/100615/s2010165070338152.jpg[img]

西班牙捧盃…佢係咪要全裸了?
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2010-07-12
引用第40樓arsenal2010-07-12 19:15發表的“”:

南美好波....巴拉圭好波....列基美好波....
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2010-07-12
[img][/img]

YOU WIN
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2010-07-12
引用第39樓utadahikaru202010-07-12 19:11發表的“”:
. suarez 手球紅牌落場之後見到gyan pkm既興奮表情
有冇link [表情]

http://www.youtube.com/watch?v=AdbiB5HHQmI&feature=related

佢之前仲掩面喊緊的。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2010-07-12
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-07-12
引用第37樓reve2010-07-12 16:56發表的“”:
我對南非世界杯的十大經典回憶:
1. 西班牙奪冠 - 包括全場miss既好多機會同torres最後受傷
2. pedro半決賽唔傳卑torres果球 - 狂罵pedro X街
3. 大世哥感動落淚 + 北韓入巴西波 - 果一刻我真係鼓掌了∼
.......

. suarez 手球紅牌落場之後見到gyan pkm既興奮表情
有冇link
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-07-12
green啦梗係
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-07-12
我對南非世界杯的十大經典回憶:

1. 西班牙奪冠 - 包括全場miss既好多機會同torres最後受傷
2. pedro半決賽唔傳卑torres果球 - 狂罵pedro X街
3. 大世哥感動落淚 + 北韓入巴西波 - 果一刻我真係鼓掌了∼
4. lampard越過球門線一球 - 無語,O 曬嘴!果一刻我都睇到,系球證睇唔到。
5. forlan中楣 - 未黎得切嘆息球證已經吹雞
6. suarez 手球紅牌落場之後見到gyan pkm既興奮表情
7. de jong 穿心腿 - 好痛好痛
8. xabi 對瑞士既遠射狠狠中楣 - 好應。。。
9. fabiano四肢用盡經典入波 - 連球證都嘆息,太完美了∼
10.最後要多謝場邊的因素:vuvuzela - 令我感覺到如果專心睇波其實會聽唔到的;larissa riquelme -

多謝非洲大陸∼∼∼∼∼∼∼
四年後巴西世界杯見!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線CKL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-07-12
引用第30樓ab342010-07-12 16:16發表的“”:
真架? [表情]

裝備不足的危害

首戰雖敗猶榮地輸給巴西隊之後,北韓隊的新聞軼事也被各路媒體挖掘了出來,其中被人津津樂道的一條新聞就是「北韓隊所穿的 Nike 足球鞋均為旅美的北韓同胞贈送」。這條新聞固然可以說明北韓隊有多麼艱苦,但在另外一個方面卻體現出這支隊伍對參加世界盃大賽的準備很不充分。在昨晚的比賽中,綠點體育場上空落下了瓢潑大雨,從電視鏡頭上可以看出,葡萄牙的隊員們全部換上了長釘球鞋,這種球鞋在濕滑的場地上可以讓隊員們保持重心。反觀北韓隊,沒有長釘鞋的他們根本無鞋可換,只能穿著根本不適合在雨天比賽的短釘鞋上陣。所以在比賽中,葡萄牙隊員可以在場地內健步如飛,而北韓隊員則如履薄冰,頻頻滑倒。裝備不力就讓北韓隊吃了大虧。

離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-07-12
引用第31樓jimmy2010-07-12 16:21發表的“”:
波BOOT幾多錢o者,國家連幾隊波BOOT都唔提供 [表情]

窮呀麻
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-07-12
最深刻印象,我覺得係新人梅拿可以係英格蘭身上入兩粒 屈機
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-07-12
引用第4樓迪神12-07-2010 06:50發表的“”:
4. 斯洛文尼亞完場之後三十秒果邊美國入波~ [表情]

呢個真係今屆最經典
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-07-12
引用第30樓ab342010-07-12 16:16發表的“”:
真架? [表情]

聽返黎ga ja...
o個三對就係屬於有出外搵食的三個球員~