• 7614閱讀
  • 213回復

[英超][Official] 祖高爾加盟利物浦 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 195  發表于: 2010-07-20
引用第179樓智者2010-07-20 13:57發表的“”:
其實唔洗比轉會費,大把大球會爭住要jc啦 [表情]

如果真係爭住要就唔會得90k

係車仔叫100k....出到黎都叫唔番個價
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 196  發表于: 2010-07-20
引用第195樓j摩連奴.狂妄2010-07-20 17:02發表的“”:
如果真係爭住要就唔會得90k [表情]
係車仔叫100k....出到黎都叫唔番個價 [表情]

咁出面真係無咩球會俾得起呢個價嘛
只愛足球
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 197  發表于: 2010-07-20
而家利記有幾多個英人?
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 198  發表于: 2010-07-20
引用第196樓迪克2010-07-20 17:04發表的“”:

咁即係本身冇人爭啦...要佢自己降低要求先肯要佢...

而唔係球會嘗試為滿足佢而加多D人工
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 199  發表于: 2010-07-20
引用第195樓j摩連奴.狂妄2010-07-20 17:02發表的“”:
如果真係爭住要就唔會得90k [表情]
係車仔叫100k....出到黎都叫唔番個價 [表情]

聽講好似要符合上陣場數至俾足
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 200  發表于: 2010-07-20
引用第198樓j摩連奴.狂妄2010-07-20 17:10發表的“”:
咁即係本身冇人爭啦...要佢自己降低要求先肯要佢...
而唔係球會嘗試為滿足佢而加多D人工 [表情]

唔會無人爭既,不過又唔係大家講到一大堆球會爭咁解者。至少,佢亦未必肯身降身價去D 中型班。比得起呢個人工既可能得三幾間球會。真係想要佢既又可能只係其中一兩間。

我估曼聯同熱刺都有考慮佢的。列納之前都係咁出口術話祖高爾過硬曼聯咁啦。佢唔想簽祖高爾佢駛鬼咁留意佢咩。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 201  發表于: 2010-07-20
引用第196樓迪克2010-07-20 17:04發表的“”:

近兩季表現佢真係唔值
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 202  發表于: 2010-07-20
引用第200樓freezefox2010-07-20 17:15發表的“”:
唔會無人爭既,不過又唔係大家講到一大堆球會爭咁解者。至少,佢亦未必肯身降身價去D 中型班。比得起呢個人工既可能得三幾間球會。真係想要佢既又可能只係其中一兩間。
.......

我覺得而家佢去利記幾好, 之前仲話出國, 肯定消失到無影
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 203  發表于: 2010-07-20
引用第200樓freezefox2010-07-20 17:15發表的“”:
.......

其實我都覺列納係成日留意住j.cole既叫價....

到左心目中既價位先要
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 204  發表于: 2010-07-20
引用第202樓xo8832010-07-20 17:17發表的“”:
我覺得而家佢去利記幾好, 之前仲話出國, 肯定消失到無影

各取所需啦!

正如大家都認同,佢呢季既表現係每下愈況。佢都需要係球會到表現番自己,唔係國家隊都唔駛旨意可以入。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 205  發表于: 2010-07-20
引用第203樓j摩連奴.狂妄2010-07-20 17:20發表的“”:
其實我都覺列納係成日留意住j.cole既叫價....
到左心目中既價位先要 [表情]

我估列納有嘗試接觸佢的。甚至有OFFER 過的。不過可能出手唔夠高,又「覺得」曼聯會「以本傷人」,咪出口術囉。

離線avsquare_11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 206  發表于: 2010-07-20
5M + Joe Cole 換比拿勇, 抵啦
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 207  發表于: 2010-07-20

Gerrard a big factor for Cole
Roy Hodgson has revealed that Steven Gerrard was a major factor in Joe Cole's decision to move to Liverpool.
The England midfielder turned down the likes of Tottenham and Arsenal to move to Anfield on a free transfer after his release from Chelsea, despite the Reds failing to qualify for the UEFA Champions League last season.
The news that Gerrard persuaded Cole to leave London for Merseyside could also be seen as a clear sign that their home-grown talisman could stay at Anfield following fevered speculation over his own future.
Hodgson has stated his desire to keep the likes of Gerrard, Fernando Torres and Javier Mascherano, with Cole's signature showing a clear sign of the 62-year-old's intent.
The new Liverpool boss also stated that captain Gerrard and Jamie Carragher were major factors in Cole's move after talks with him in England's training camp during the World Cup.
"Jamie Carragher and Steven Gerrard did a good job in selling the club to Joe at the recent World Cup," said the Liverpool manager.
"He was undecided about what he wanted to do and to be fair it takes a bit more selling to persuade a Londoner who has played all his life in London to move up to Liverpool.
"The simple solution would have been to stay in the London area."
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6271251,00.html

如果係咁隊長都可以確定唔洗走啦
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 208  發表于: 2010-07-20
引用第207樓呀威20-07-2010 19:09發表的“”:
如果係咁隊長都可以確定唔洗走啦 [表情] [表情]

希望隊長今季會踢番好d啦
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 209  發表于: 2010-07-20
引用第208樓Gabriel2010-07-20 19:12發表的“”:
希望隊長今季會踢番好d啦 [表情] [表情]

唔洗爆狀態,正常表現就好,今季佢責任應該冇咁重大