• 1039閱讀
  • 14回復

[英超]曼城正式斟杜奧巴 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線fwl0610

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-07-20
一「藍」搞一「藍」!曼市藍軍曼城挑戰倫敦藍軍車路士,絕非傳言,「魔獸」杜奧巴的經理人證實,已準備了2,000萬鎊轉會費進行交易,提供的合約總值1,800萬鎊,勢要組建英超最強陣容!

杜奧巴的經理人沙迪透露,曼城對該名32歲科特迪瓦國腳大感興趣並非「吹水」,更直接與對手進行溝通,「今天他還是車路士球員,但可能在7月31日之前,會給大家一個驚喜。」

「雙冠王」主力功臣杜奧巴,對車路士非常重要,曼城有意搞破壞,實行增強球隊人腳之餘,同時要摧毀競爭者的實力,沙迪在電台表示:「我沒有跟任何車路士的代表接觸,事關我是直接跟曼城代表溝通。」

「來到杜奧巴的年紀,不得不從經濟角度作出考慮,想要他的球會必須付出我們要求的價錢。」曼城不惜斥資2,000萬鎊斟介年過30的「魔獸」,更開出年薪600萬鎊的3年合約。

牽一髮動全身,一旦杜奧巴離隊,車路士將即時啟動收購利物浦前鋒費蘭度托利斯的計畫。

http://www.881903.com/page/zh-tw/newsdetail.aspx?ItemId=259605&csid=504_1706
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-07-20
今天他還是車路士球員,但可能在8月31日之前,會給大家一個驚喜。

8月31日.....唔係 7 月咩
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-07-20
又黎...
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-07-20
呢個算唔算 topic repeated?

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=89639
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-07-20
引用第1樓國球旗2010-07-20 13:37發表的“”:
今天他還是車路士球員,但可能在8月31日之前,會給大家一個驚喜。
8月31日.....唔係 7 月咩 [表情] [表情] [表情] [表情]

轉會windows?
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-07-20
引用第3樓火鳳凰2010-07-20 13:38發表的“”:
呢個算唔算 topic repeated? [表情]
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=89639

緊係算啦....不過特派專員既工作係唔會理你的
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-07-20
引用第5樓國球旗2010-07-20 13:40發表的“”:
緊係算啦....不過特派專員既工作係唔會理你的 [表情]

特派專員開完topic就算
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-07-20
引用第5樓國球旗2010-07-20 13:40發表的“”:
緊係算啦....不過特派專員既工作係唔會理你的 [表情]

呢條友仔個幾月開左成百個 topic,裡面一句評論都無,所有自己開既 topic 亦從來唔會入去跟進……

最離譜既係開始殺埋入去「球迷講場」,果度係俾人討論既,佢係咁亂開 topic,自己又唔會入去討論,亦從來未講過每個 topic 想討論的乜野……
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-07-20
引用第7樓火鳳凰2010-07-20 13:51發表的“”:
呢條友仔個幾月開左成百個 topic,裡面一句評論都無,所有自己開既 topic 亦從來唔會入去跟進…… [表情]
最離譜既係開始殺埋入去「球迷講場」,果度係俾人討論既,佢係咁亂開 topic,自己又唔會入去討論,亦從來未講過每個 topic 想討論的乜野…… [表情] [表情]

係咪時候應該檢討一下樓主既問題呢,始終呢度係一個論壇,開完 topic 就閃,同果 d 洗版機既分別只係佢有揀相關既版出 topic。
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-07-20
引用第7樓火鳳凰2010-07-20 13:51發表的“”:
呢條友仔個幾月開左成百個 topic,裡面一句評論都無,所有自己開既 topic 亦從來唔會入去跟進…… [表情]
最離譜既係開始殺埋入去「球迷講場」,果度係俾人討論既,佢係咁亂開 topic,自己又唔會入去討論,亦從來未講過每個 topic 想討論的乜野…… [表情] [表情]

好啦,講開又開。。。

我已經忍佢好耐,我自己選擇不再回复佢既任何topic,但係默默地抗議,系無用的!
我亦曾經問過自己,如果我係樓主,我咩心態?
我自問都會搬soccernet既新聞過黎,但系絕對系有新聞價值、討論價值既新聞!而唔係咩胡亂竄測、花邊新聞、某某可能咩咩。。。
轉載都算了,你粒聲唔出就走佐去!!我哋乖,唔會系你既topic搞事,但係你都應該負返樓主既責任,返黎复下、討論下啦!係咪??

我見你都係04年註冊既老會員,雖然我唔知你稱唔稱得上系“好友會員”,我正系知道你最近半年先“活躍”。
最好野既就係,你唔係死機器黎架喔!你都會轉頭像架喔!!!
如果你真係職責所在,收佐錢要轉載881903既文章過黎,OK∼每個人都要搵食,但係你好唔好顧及下我哋既感受?!
人人投訴你不得止,你竟然可以粒聲唔出繼續系咁po po po。。。你無野下哇?

FORWARD LEAVER 0610 !!!
你成功了!!我在你的重複topic回复你了!!!你得佐!!!
對唔住,系車仔topic開火。。。
我好嫐!!!

我要求版主唔係禁881903,系禁fwl0610出文!直到佢出面回應!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-07-20
引用第8樓國球旗20-07-2010 14:14發表的“”:
係咪時候應該檢討一下樓主既問題呢,始終呢度係一個論壇,開完 topic 就閃,同果 d 洗版機既分別只係佢有揀相關既版出 topic。 [表情] [表情]

引用第7樓火鳳凰20-07-2010 13:51發表的“”:

引用第9樓reve20-07-2010 14:54發表的“”:

好啦,講開又開。。。

我已經忍佢好耐,我自己選擇不再回复佢既任何topic,但係默默地抗議,系無用的!
我亦曾經問過自己,如果我係樓主,我咩心態?
.......

俾d時間我諗下
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-07-20
我記得樓主好似試過有一次回應自己既主題
離線雲佬~~SY
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-07-20
引用第11樓KaTsun31@MKM2010-07-20 16:53發表的“”:
我記得樓主好似試過有一次回應自己既主題 [表情] [表情] [表情]

竟然有..
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-07-20
我係另一個網見到一個同樓主一樣名既人,
不過唔同既地方就係會發言問野!!!

樓主出881903 post唔係問題
但加多兩隻字真係咁難?
次次都轉貼完就算,
無論篇野幾唔合理,幾假都會照post,
大家點投訴,佢都依然故我...

而且係新聞區出每日三個都唔夠,
重要玩埋去球迷講埸,
其實係咪真係要做d野,禁下言,扣下錢果d呢?
如果唔係遲d又多一個好似樓主咁剩轉yahoo,太陽,果d,
咁好友會變成點呢"?
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-07-20
del