• 7303閱讀
  • 148回復

喜訊!C朗終於結婚 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2010-07-21
引用第74樓國球旗2010-07-21 18:50發表的“”:
唔應又唔係犯版規,奈佢唔何的。

進行「調查」囉。桶少間唔中都用呢招架啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2010-07-21
引用第75樓freezefox2010-07-21 18:54發表的“”:
進行「調查」囉。桶少間唔中都用呢招架啦。

「調查」邊樣野
佢仲早過我註冊,而且早期係有參與討論,又開問陣 topic,做過晒正常會員會做既野架。
只係近大半年,佢做左某網站轉貼「特派員」,負責貼但對提問不聞不問,係吹佢唔脹的。
桶笑點「調查」,都調唔出查唔到佢係咪真係某網站轉貼「特派員」既身份掛。
離線avsquare_11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2010-07-21
引用第61樓火鳳凰2010-07-21 13:20發表的“”:
離晒題?
乜你覺得「C朗終於結婚」有討論價值咩? [表情]

咁應該改主題吧....
哈哈... 應該移區....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2010-07-21
引用第76樓國球旗2010-07-21 18:58發表的“”:
「調查」邊樣野 [表情]
佢仲早過我註冊,而且早期係有參與討論,又開問陣 topic,做過晒正常會員會做既野架。 [表情]
只係近大半年,佢做左某網站轉貼「特派員」,負責貼但對提問不聞不問,係吹佢唔脹的。 [表情]
桶笑點「調查」,都調唔出查唔到佢係咪真係某網站轉貼「特派員」既身份掛。 [表情]

我覺得可以“人性化”去處理呢件事,溝通,系人與人之間最基本既禮貌。
如果總版問你野,你拒絕回應,咁即係點?連pm都睇佐了。。。我寧願你回一句:“我無錯”
咁我都舒服d。。。

你唔想溝通,咁樣上論壇仲有咩意思。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2010-07-21
引用第76樓國球旗2010-07-21 18:58發表的“”:
「調查」邊樣野 [表情]
佢仲早過我註冊,而且早期係有參與討論,又開問陣 topic,做過晒正常會員會做既野架。 [表情]
只係近大半年,佢做左某網站轉貼「特派員」,負責貼但對提問不聞不問,係吹佢唔脹的。 [表情]
桶笑點「調查」,都調唔出查唔到佢係咪真係某網站轉貼「特派員」既身份掛。 [表情]

佢做左幾耐會員關我地鬼事。宜家事件係涉反大量投訴,同埋佢一直無回應我地管理層既查詢嘛。佢以前做過咩我地無必要理會。

宜家只係要求佢回應版主既查詢,同埋交代番做咩係咁出文但又唔回應者。調查期間咪暫停佢發文既權限囉。直到調查結束為止。

佢闊佬懶理既,我地咪又闊佬懶理,無限期停止佢既權限囉。無問題架。係佢放棄自己個權利,唔關我地事架喎。

離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2010-07-21
引用第79樓freezefox21-07-2010 19:23發表的“”:
佢做左幾耐會員關我地鬼事。宜家事件係涉反大量投訴,同埋佢一直無回應我地管理層既查詢嘛。佢以前做過咩我地無必要理會。
.......

如果係咁...我覺得要再另行pm過佢...然後俾少少時間佢...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2010-07-21
引用第80樓Gabriel2010-07-21 19:27發表的“”:
如果係咁...我覺得要再另行pm過佢...然後俾少少時間佢...

pm有用就唔會有咁多投訴啦
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2010-07-21
引用第81樓你班友cher夠未21-07-2010 19:33發表的“”:
pm有用就唔會有咁多投訴啦 [表情]

我都pm左佢唔少次

的確次次都係無回應

而唯一一次佢pm我反而係話我聽有人犯規
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2010-07-21
引用第81樓你班友cher夠未2010-07-21 19:33發表的“”:
pm有用就唔會有咁多投訴啦 [表情]

哎,有冇用係唔重要的。但程序一定要做足。咁先唔會招人話柄。

正如,我都唔認為個「調查」有用。但只要程序做足,你一樣可以得到你想要既果效。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2010-07-21
引用第35樓antony2010-07-20 22:42發表的“”:
佢只係一個開 post 機器, 無論點插佢, 小佢, 佢都唔會理

其實係咪一d好先進既外掛程式...........

自動轉帖去好友........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2010-07-21
引用第79樓freezefox2010-07-21 19:23發表的“”:
.......

其實我贊同呢一步pm一個期限,唔覆就禁開topic的

咁到時咪睇下佢有無咩反應law

佢都唔緊唔要咪當件事過左去law
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2010-07-21
唔知點解我覺得佢可能係881903 D員工

轉貼係佢工作
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2010-07-22
何謂"正常會員"與"唔正常會員"???

好友有冇一個定義or準則??
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2010-07-22
引用第87樓廢托2010-07-22 09:09發表的“”:
何謂"正常會員"與"唔正常會員"???
好友有冇一個定義or準則??

何謂"正常的人"與"唔正常的人"???

社會有冇一個定義or準則??

當社會發覺有人行為有異於常人的話,都會派社工嘗試去同佢溝通了解情況,以消除其他人誤會。

好友有好多社工 (包括總版、版主、會員) 都多番嘗試同佢接觸溝通,但係佢完全不理會,一句都無回應過,繼續依然故我,懶理旁人,咁樣又是否「正常」呢?

正如老狐所講,現時既做法只係希望佢出黎回應同交代一下,著眼點只係「溝通」,做法上我個人覺得並無不妥。
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2010-07-22
引用第88樓火鳳凰2010-07-22 11:55發表的“”:
何謂"正常的人"與"唔正常的人"???
社會有冇一個定義or準則??
.......

唔正常唔等如有罪........