• 1529閱讀
  • 28回復

[英超]West Ham接近簽入Sulejmani和Remy兩名前鋒 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2010-07-22
David Gold/蘇利雲咁有錢架咩?

後衛真係諗住Upson踢晒四個位?
中場就Parker踢晒?
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2010-07-22
其實西火腿中場人腳唔差的

新加盟既 hitz、parker、noble、collison 響 cm 位,dm 位有 kovac 響度:正選右中場多數係 behrami,左邊有上季季尾打返起既 diamanti,唔計老將 boa morte 同傷癮既 dyer 都仲有個 stanislas 可以左右兩邊都得,而且新加盟有個 barrera 打右翼的暫時未見底…仲有個近兩場熱身賽 grant 幾鐘意的新星 edgar 添…

反而前線除左 carlton cole 外… mccafe 同新加盟兼曾經係 grant 舊部既 piquionne 都比較老少少的 唔通真係靠兩個新星 sears 同屈速既 nouble 咩 所以真係好想簽個 ok 既前鋒返黎
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2010-07-22
mccafe唔差的........
離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2010-07-22
引用第17樓名稱已被使用2010-07-22 20:07發表的“”:
mccafe唔差的........ [表情] [表情] [表情]

mccafe家下肥到隻豬o甘
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2010-07-22
引用第17樓名稱已被使用2010-07-22 20:07發表的“”:
mccafe唔差的........ [表情] [表情] [表情]

但真係老了
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2010-07-22
引用第19樓KEO2010-07-22 20:21發表的“”:
但真係老了 [表情]

當年fit起上黎真係冇人能擋
引用第18樓fong7112010-07-22 20:20發表的“”:

mccafe家下肥到隻豬o甘 [表情] [表情] [表情]

朗拿度 朗拿度 朗拿度
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2010-07-22
引用第20樓名稱已被使用2010-07-22 20:24發表的“”:
朗拿度 [表情] 朗拿度 [表情] 朗拿度 [表情]

真係歲月不留人

佢好似同 l8 同年的
離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2010-07-22
引用第20樓名稱已被使用2010-07-22 20:24發表的“”:
朗拿度 [表情] 朗拿度 [表情] 朗拿度 [表情]

但係真係無態.態度又差
WC都無份
離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2010-07-22
引用第16樓KEO2010-07-22 20:03發表的“”:
其實西火腿中場人腳唔差的 [表情] [表情]
新加盟既 hitz、parker、noble、collison 響 cm 位,dm 位有 kovac 響度:正選右中場多數係 behrami,左邊有上季季尾打返起既 diamanti,唔計老將 boa morte 同傷癮既 dyer 都仲有個 stanislas 可以左右兩邊都得,而且新加盟有個 barrera 打右翼的暫時未見底…仲有個近兩場熱身賽 grant 幾鐘意的新星 edgar 添…
反而前線除左 carlton cole 外… mccafe 同新加盟兼曾經係 grant 舊部既 piquionne 都比較老少少的 [表情] 唔通真係靠兩個新星 sears 同屈速既 nouble 咩 [表情] 所以真係好想簽個 ok 既前鋒返黎 [表情]

HINES 季中有幾場都唔錯
[ 本文被him在2010-07-22 23:26重新編輯 ]
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2010-07-22
引用第23樓him2010-07-22 20:45發表的“”:
HINS 季中有幾場都唔錯 [表情]

hines?熱身賽冇份踢差 d 唔記得佢添
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2010-07-22
引用第16樓KEO2010-07-22 20:03發表的“”:
其實西火腿中場人腳唔差的 [表情] [表情]
反而前線除左 carlton cole 外… mccafe 同新加盟兼曾經係 grant 舊部既 piquionne 都比較老少少的 [表情] 唔通真係靠兩個新星 sears 同屈速既 nouble 咩 [表情] 所以真係好想簽個 ok 既前鋒返黎 [表情]

其實人腳真係唔差~ 後防又有 Ilunga, Upson, Spector, Behrami, Tomkins 等等~
離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2010-07-22
蘇利文尼唔係跌緊watt咩?
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2010-07-23
SULEJMANI唔叫前鋒啦

左翼果類..死扭落底速度型..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2010-07-23
westham真系好积极增兵