• 3360閱讀
  • 75回復

[英超]有消息指出紐卡素接近簽下 Ben Arfa [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Playmaker
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2010-08-10
引用第29樓KarimBenzema2010-08-10 04:39發表的“”:
我既意思係, 俾一個season既hope我我寧願唔要

其實一個球會,會著重去打出一季好成績…

定係只係著眼於簽一個球員?

我覺得無咩希望唔希望…BEN ARFA幫到手而又有好成績既,

一年後簽唔到都無大損失…起碼排番前少少同埋多啲資金同名氣擴軍。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2010-08-10
引用第29樓KarimBenzema2010-08-10 04:39發表的“”:
我既意思係, 俾一個season既hope我我寧願唔要

估唔到借個ben arfa 就比到希望你

都話左今季目標係護級,搵D 即食o既球員番黎好正常喎
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-08-10
引用第31樓諗唔到改咩名好10-08-2010 13:02發表的“”:
[表情] 估唔到借個ben arfa 就比到希望你

升班球隊既一貫策略
離線KarimBenzema
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-08-10
引用第30樓Playmaker2010-08-10 10:44發表的“”:
其實一個球會,會著重去打出一季好成績…
定係只係著眼於簽一個球員?
.......

唔係...
紐卡素冇名氣咩...只係就算有成績, 資金攞唔到出黎, 到頭黎下季又要再護級, 都冇意思啦係咪先
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-08-10
引用第31樓諗唔到改咩名好2010-08-10 13:02發表的“”:
[表情] 估唔到借個ben arfa 就比到希望你

loan唔係問題...
一路都話Hughton唔識買人...
中場0創造力, 佢到而家都唔buy or even loan啲有創造力既進攻中場, 求其買個Riquelme都好啊, 就算買唔到, 你都俾我睇到rumours你係知道隊波有咩缺點既, Hughton根本唔知...
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-08-10
引用第34樓KarimBenzema2010-08-10 13:55發表的“”:
loan唔係問題...
一路都話Hughton唔識買人...
中場0創造力, 佢到而家都唔buy or even loan啲有創造力既進攻中場, 求其買個Riquelme都好啊, 就算買唔到, 你都俾我睇到rumours你係知道隊波有咩缺點既, Hughton根本唔知...

列基美都唔平喎
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-08-10
引用第33樓KarimBenzema2010-08-10 13:52發表的“”:
唔係...
紐卡素冇名氣咩...只係就算有成績, 資金攞唔到出黎, 到頭黎下季又要再護級, 都冇意思啦係咪先

唔怪之得你係皇馬打後備
離線Playmaker
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-08-10
引用第33樓KarimBenzema2010-08-10 13:52發表的“”:
唔係...

名氣係有,但降過班已失色了…

如果有即食球員來到打得起…球隊有成績的話,

資金、贊助同獎金一定會多番…紐卡素而家既情況係要穩打穩紮,

最起碼都要護到級,拎多啲英超轉播既收入黎幫補一下。
離線靚仔9號
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-08-10
即印你
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-08-10
引用第38樓靚仔9號2010-08-10 17:59發表的“”:
即印你 [表情]

印中文
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2010-08-10
唔係...

資金拎唔到出黎係班主問題,唔係曉頓做到o既野。
而家領隊要做o既係有限資金做有限o既野
你今季護唔到級,仲講下季黎做乜?
就算下季目標都係護級,我又唔明點解會冇意思。係咪狼隊上季護到級,今季就可以唔洗驚降班?
唔係隊隊都無限金錢,一兩年就可以砌到隊踢歐洲賽o既球隊,況且我地只係岩岩升班,預期下季就可以砌到隊強隊,根本就係妄想。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2010-08-10
引用第35樓英俊2010-08-10 15:39發表的“”:
列基美都唔平喎 [表情]

我既意思係, 我想睇到d針對weakness既收購/loan...
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2010-08-10
引用第41樓KarimBenzema2010-08-10 19:48發表的“”:
我既意思係, 我想睇到d針對weakness既收購/loan...

老老實實...bullard我覺得應該好match
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2010-08-10
引用第41樓KarimBenzema2010-08-10 19:48發表的“”:

而家隊波既弱點係︰

1. 兩翼得兩個人用︰routledge 同 jonas (lovenkrands 只可以客串)
如果有 ben arfa 的話可以多一隻翼用

2. 成隊波得一個正宗左閘︰enrique
ben arfa 必要時可以客串左閘

簽一個球員可以暫時解決兩個問題,點算唔係針對弱點既收購/loan 呢?

當然球隊仍然有其他問題有待解決︰

3. 欠一個有份量有經驗的中堅
希望「大肚腩」可以操返起,暫時可以頂住

4. 欠一個擔得起大旗既前鋒
希望新任九號仔可以進步新速,孭起呢件經典射手波衫

成隊波咁多問題,當然係以護級為目標啦。至於下季,正如羊羊軒所講,留到級先有得諗下季!若然有得打下季,到時目標當然要提升少少,希望站穩中游位置……
離線劍孤行
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2010-08-10
引用第43樓火鳳凰2010-08-10 20:28發表的“”:
而家隊波既弱點係︰
1. 兩翼得兩個人用︰routledge 同 jonas (lovenkrands 只可以客串)
.......

WHO IS 大肚腩?