• 71604閱讀
  • 3025回復

熱烈恭喜可可粉成為今屆世界盃冠軍 (我收工啦) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線YIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2685  發表于: 2010-11-23
引用第2643樓Gabriel2010-11-23 10:25發表的“”:
換轉我係YIN...一開始咁樣俾人兜口兜面串埋黎我仲唔好受 [表情]
雖然我唔知YIN點諗 [表情] 但係佢都deserve an apology [表情]

算數啦,我諗可粉兄都係一時諗歪左姐 :(

無話好唔好受既,玩遊戲都係想開心姐,嬴輸唔太重要 :)

支持我既好友,多謝哂你地,你地一個二個幫我出頭真係好鬼man :)

you姐麻煩哂,又俾到麻煩你 :)
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2686  發表于: 2010-11-23
引用第2684樓LongDsuccess2010-11-23 17:28發表的“”:
g組次名係邊個 [表情]

哪里有g組?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2687  發表于: 2010-11-23
引用第2680樓xo8832010-11-23 16:23發表的“”:
關唔關我事?

兩個男仔開MSN講第3個男仔? 這也有點太GAY了吧
離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2688  發表于: 2010-11-23
引用第2686樓eve_lbl852010-11-23 22:32發表的“”:
哪里有g組?

我都想知....咁我對邊個啊
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2689  發表于: 2010-11-23
晉級了
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2690  發表于: 2010-11-23
引用第2688樓LongDsuccess2010-11-23 22:37發表的“”:
我都想知....咁我對邊個啊 [表情]

等youyou姐安排
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2691  發表于: 2010-11-23
我应该对frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2692  發表于: 2010-11-23
引用第2688樓LongDsuccess2010-11-23 22:37發表的“”:
我都想知....咁我對邊個啊 [表情]

G組次名其實應該係打錯左,應該係D組次名至真,即係成成要殺高高了
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2693  發表于: 2010-11-23
引用第2692樓科高2010-11-23 23:20發表的“”:
G組次名其實應該係打錯左,應該係D組次名至真,即係成成要殺高高了 [表情] [表情] [表情]

no
D組次名對A組首名

G組首次名應該係第三第三名/第四第三名
離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2694  發表于: 2010-11-23
引用第2693樓OldSosad2010-11-23 23:21發表的“”:
no
D組次名對A組首名

即係要等公佈
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2695  發表于: 2010-11-23
引用第2693樓OldSosad2010-11-23 23:21發表的“”:
no
D組次名對A組首名

依邊你好似出到線, 勁
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2696  發表于: 2010-11-23
無錯....等公佈....希望明天公到.....

咁你地明白點解要停一周啦
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2697  發表于: 2010-11-23
引用第2695樓→※Pong※←2010-11-23 23:28發表的“”:
依邊你好似出到線, 勁 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

你係唔係打和

係既話我首名
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2698  發表于: 2010-11-24
no
D組次名對A組首名

明明早幾日見到對A組,所以先留意到可粉YIN果個問題

頭先眼大睇過龍見唔到............

我要對傻仔賢
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2699  發表于: 2010-11-24
[每週隊長情況]

【世界盃1011】分組賽賽程(第14週)
已估人數:43,未估人數:5                            

A組賽程  
北韓 cheuk濠 [G. Bale - D] ……   vs   ……英格蘭 杜菲斯 [N. Milijas - M]
西班牙 鬼影炎光 [Nani - M] ……   vs   ……日本 bmlbml [A. Kolarov - D]
中國 g3rMan [S. ColemanD] ……   vs   ……葡萄牙 chun1424 [Nani - M]
香港 YIN [A. Kolarov - D] ……   vs   ……荷蘭 可可粉 [G. Bale - D]

B組賽程  
德國   辣椒仔 [Y. Zhirkov - D] ……   vs   ……巴西 →※Pong※← [J. Bosingwa - D]
西蘭公國 godkiu [G. Bale - D] ……   vs   ……聖馬利諾 Margarita [J. Hart - GK]
愛爾蘭 ab34 [J. Bosingwa - D] ……   vs   ……蘇格蘭 KeL少 [G. Bale - D]
烏拉圭 realwayutd. [Y. Zhirkov - D] ……   vs   ……阿根廷 OldSosad [G. Bale - D]

C組賽程  
列支敦士登 jimmy [00] ……   vs   ……亞特蘭蒂姆帝國 名稱已被使用 [A. Kolarov - D]
澳洲 LongDsuccess [Nani - M] ……   vs   ……新加坡 reve [00]
冰島 HINNNS [N. Onuoha - D] ……   vs   ……波斯尼亞 廢托 [R. Bednar - F]
瑞士 Kun [F. Fabregas - M] ……   vs   ……俄羅斯   TuNg [00]

D組賽程  
南韓 呀威 [N. Vidic - D] ……   vs   ……瓜德羅普 科高 [N. Onuoha - D]
馬達加斯加 TriFox [Nani - M] ……   vs   ……海螺共和國 loklok [00]
澳門 kcwjames25 [J.Boswingwa - D] ……   vs   ……克羅地亞 benkwan38h [N. Vidic - D]
法國 Gabriel [G. Cahill - D] ……   vs   ……立陶宛 yanyan [G. Bale - D]

E組賽程  
安圭拉 carlos足球會 [G. Bale - D] ……   vs   ……埃貝斯菲爾德共和國 Rave [R. Ferdinand - D]
巴拉圭   JHELSEA [P. konchesky - D] ……   vs   ……捷克 sikingthegreat [A. Kolarov - D]
格菱蘭 劍孤行 [F. Fabregas - D] ……   vs   ……科特迪瓦 figo815 [B. Ivanovic - D]
墨西哥 eve_lbl85 [P. Evra - D] ……   vs   ……土耳其 eric_ah4 [G. Bale - D]

F組賽程  
埃塞俄比亞 s2u [R. Van der Vaart - M] ……   vs   ……埃及 xo883 [G. Bale - D]
塞爾維亞 神秘人 [Nani - M] ……   vs   ……意大利 kevin6543 [00]
百慕達 加歷查 [F. Torres - F] ……   vs   ……加納 charm [G. Bale - D]
馬來西亞 weijian1988 [A. Kolarov - D] ……   vs   ……南非 frankie [G. Bale - D]

***請各組員自行檢查正確與否,如有錯漏,請立刻提出!