• 71613閱讀
  • 3025回復

熱烈恭喜可可粉成為今屆世界盃冠軍 (我收工啦) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1305  發表于: 2010-10-03
我:72.5 (BALE - C) 差老大,JT,adam
G版:75 冇隊長

希望贏到
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1306  發表于: 2010-10-03
引用第1305樓yanyan03-10-2010 13:56發表的“”:
我:72.5 (BALE - C) 差老大,JT,adam
G版:75 冇隊長
希望贏到 [表情]

應該話贏硬啦
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1307  發表于: 2010-10-03
引用第1306樓Gabriel2010-10-03 14:29發表的“”:
應該話贏硬啦 [表情] [表情] [表情]

我點知會唔會全部負分架
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1308  發表于: 2010-10-03
引用第1307樓yanyan03-10-2010 14:29發表的“”:
我點知會唔會全部負分架 [表情]

我賭成副身家話唔會
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1309  發表于: 2010-10-03
引用第1300樓Rave2010-10-03 11:55發表的“”:
呢場一定要嬴呀! [表情] [表情] [表情]

無vdv,輸左九成九
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1310  發表于: 2010-10-03
引用第1309樓carlos足球會2010-10-03 15:19發表的“”:
無vdv,輸左九成九

好難講...你仲有兩個利記....
Love:威夫哥係全好友最友善的

離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1311  發表于: 2010-10-03
大機贏到了
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1312  發表于: 2010-10-03
引用第1311樓HINNNS2010-10-03 16:11發表的“”:
大機贏到了 [表情] [表情]

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1313  發表于: 2010-10-03
引用第1308樓Gabriel2010-10-03 14:31發表的“”:
我賭成副身家話唔會 [表情] [表情] [表情]

呢招勁喎, 成副身家換一場win
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1314  發表于: 2010-10-03
引用第1304樓劍孤行2010-10-03 13:39發表的“”:
25分ok

你係指kompany 25分嗎?
佢25分我派米俾你
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1315  發表于: 2010-10-03
引用第1314樓sikingthegreat2010-10-03 17:08發表的“”:
你係指kompany 25分嗎?
佢25分我派米俾你 [表情]

佢25分?????
2.5分就差唔多

25分我都陪您派米
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1316  發表于: 2010-10-03
引用第1315樓科高2010-10-03 17:27發表的“”:
佢25分?????
2.5分就差唔多
25分我都陪您派米 [表情]

好啊
離線劍孤行
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1317  發表于: 2010-10-03
引用第1315樓科高2010-10-03 17:27發表的“”:
佢25分?????
2.5分就差唔多
25分我都陪您派米 [表情]

離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1318  發表于: 2010-10-03
A組賽程    
英格蘭 杜菲斯 [Van der Vaart - M] ……   vs   ……北韓 cheuk濠 [G. Bale - D]
日本 bmlbml [G. Bale - D] ……   vs   ……西班牙 鬼影炎光 [Van der Vaart - M]
葡萄牙 chun1424 [Nani - M] ……   vs   ……中國 g3rMan [G. Bale - D]
荷蘭 可可粉 [Nani - M] ……   vs   ……香港 YIN [G. Bale - D]

B組賽程    
巴西 →※Pong※← [C. N. ZogiaM] ……   vs   ……德國   辣椒仔 [G. Bale - D]
聖馬利諾 Margarita [C. Salcido - D] ……   vs   ……西蘭公國 godkiu [G. Bale - D]
蘇格蘭 KeL少 [Nani - M] ……   vs   ……愛爾蘭 ab34 [G. Bale - D]
阿根廷 OldSosad [C. Salcido - D] ……   vs   ……烏拉圭 realwayutd. [G. Bale - D]

C組賽程    
亞特蘭蒂姆帝國 名稱已被使用 [C. Salcido - D] ……   vs   ……列支敦士登 jimmy [G. Bale - D]
新加坡 reve [S. Gerrerd - M] ……   vs   ……澳洲 LongDsuccess [Van der Vaart - M]
波斯尼亞 廢托 [C. Salcido - D] ……   vs   ……冰島 HINNNS [G. Bale - D]
俄羅斯   TuNg [G. Bale - D] ……   vs   ……瑞士 Kun [00]

D組賽程    
瓜德羅普 科高 [Van der Vaart - M] ……   vs   ……南韓 呀威 [G. Bale - D]
海螺共和國 loklok [C. Tevez - F] ……   vs   ……馬達加斯加 TriFox [G. Bale - D]
克羅地亞 benkwan38h [Van der Vaart - M] ……   vs   ……澳門 kcwjames25 [G. Bale - D]
立陶宛 yanyan [G. Bale - D] ……   vs   ……法國 Gabriel [00]

E組賽程    
埃貝斯菲爾德共和國 Rave [Nani - M] ……   vs   ……安圭拉 carlos足球會 [G. Bale - D]
捷克 sikingthegreat [V. Kompany - D] ……   vs   ……巴拉圭   JHELSEA [G. Bale - D]
科特迪瓦 figo815 [S. Gerrerd - M] ……   vs   ……格菱蘭 劍孤行 [G. Bale - D]
土耳其 eric_ah4 [Nani - M] ……   vs   ……墨西哥 eve_lbl85 [G. Bale - D]

F組賽程    
埃及 xo883 [G. Bale - D] ……   vs   ……埃塞俄比亞 s2u [00]
意大利 kevin6543 [Van der Vaart - M] ……   vs   ……塞爾維亞 神秘人 [G. Bale - D]
加納 charm [G. Bale - D] ……   vs   ……百慕達 加歷查 [B. Foster - GK]
南非 frankie [C. Salcido - D] ……   vs   ……馬來西亞 weijian1988 [G. Bale - D]
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1319  發表于: 2010-10-03
VDV 應該會代替 Bale 做屈機隊長鳥