• 1070閱讀
  • 24回復

[國際賽]意大利領隊班德利公佈征戰下月歐國盃外圍賽的23人名單 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2010-08-29
引用第14樓小皮2010-08-29 16:10發表的“”:
如果好似上季咁打三前鋒陣,,真係有可能唔夠人洗 [表情]

唔打三箭頭都唔夠人洗啦....佢件老野頂唔到幾耐
btw唯有希望Hamsik打好前果隻........而Mazzari又唔係話好attack,所以都唔驚,今年都係希望去到第四五算啦
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2010-08-29
引用第15樓名稱已被使用2010-08-29 16:12發表的“”:
唔打三箭頭都唔夠人洗啦....佢件老野頂唔到幾耐 [表情]
btw唯有希望Hamsik打好前果隻........而Mazzari又唔係話好attack,所以都唔驚,今年都係希望去到第四五算啦 [表情]

你係Napoli's fans?
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2010-08-29
引用第16樓benkwan38h2010-08-29 16:13發表的“”:
你係Napoli's fans? [表情]

當然
離線小皮
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2010-08-29
引用第15樓名稱已被使用2010-08-29 16:12發表的“”:
唔打三箭頭都唔夠人洗啦....佢件老野頂唔到幾耐 [表情]
btw唯有希望Hamsik打好前果隻........而Mazzari又唔係話好attack,所以都唔驚,今年都係希望去到第四五算啦 [表情]

咸錫必要時都可以客串下前鋒既
今年前列之爭其實幾激烈
米蘭雙雄,,羅馬,,祖記,,費倫,,拿破里,,熱拿亞,,森多
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2010-08-29
引用第18樓小皮2010-08-29 16:15發表的“”:
咸錫必要時都可以客串下前鋒既 [表情]
今年前列之爭其實幾激烈 [表情]
米蘭雙雄,,羅馬,,祖記,,費倫,,拿破里,,熱拿亞,,森多 [表情] [表情]

仲要踢走埋Hoffer同Denis

你支持邊隊

其實老老豆豆我覺得今年應該係Di Neri既Juve同雲尼亞尼既首都狼搶冠軍...
Rafa比唔到信心我.....Allegri冇咩Exp.....前南斯拉夫中場國腳我又唔覺得佢勁
Genoa係驚太大變革........ Sampdoria就要睇Pazzini同Cassano了

仲有幾件黑馬好似Palermo啊,Guidolin下既Udinese
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2010-08-29
我唔要柏比
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2010-08-29
後防咁樣揀既
離線小皮
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2010-08-29
引用第19樓名稱已被使用2010-08-29 16:18發表的“”:
仲要踢走埋Hoffer同Denis [表情] [表情]
你支持邊隊 [表情]
.......

其實留番Denis做下後備前鋒都好呀
羅馬FANS是也
祖記今年真係唔講得少,,FULLTEAM都真係好屈下
羅馬我都覺得佢頭三應該OK,,最好當然博下爭冠啦
國米人腳真係好好,,但同你一樣 對賓尼唔係太大信心
熱拿亞如果夾熟哂,,個陣又係癲的
柏仙尼同卡斯辛是但一個死火,,森多就
數就數到前列依幾隊,,但有D中游又係好堅
卡利亞里 卡坦尼亞依兩隊我最驚   主場真係勁
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2010-08-29
引用第22樓小皮2010-08-29 16:24發表的“”:
其實留番Denis做下後備前鋒都好呀 [表情]
羅馬FANS是也 [表情] [表情]
.......

Parma , Balonga都變革緊,Balonga仲要Ekdal+Krhin Parma就拎左Giovinco返黎.....
Maxi Lopez+阿基費斯卡應該好屈 不過冇左Jorge Martinez
離線小皮
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2010-08-29
引用第23樓名稱已被使用2010-08-29 16:30發表的“”:
Parma , Balonga都變革緊,Balonga仲要Ekdal+Krhin [表情] Parma就拎左Giovinco返黎.....
Maxi Lopez+阿基費斯卡應該好屈 [表情] 不過冇左Jorge Martinez [表情]

相信今年既意甲會好好睇