• 1336閱讀
  • 21回復

[英超]雲加欲撬巴塞中場預備組新星Romeu [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線tl9189
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2010-09-08
千揀萬揀.. 點解係巴塞..
我諗阿仙奴而家係曼聯買人都易過係巴塞買...
離線TZZero
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2010-09-08
引用第15樓tl91892010-09-08 00:21發表的“”:
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情] 千揀萬揀.. 點解係巴塞..
我諗阿仙奴而家係曼聯買人都易過係巴塞買...

不嬲都唔係難 ma
Silvestre 過去大家都相安無事
離線ericlok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2010-09-08
引用第16樓TZZero2010-09-08 01:25發表的“”:
不嬲都唔係難 ma [表情]

費sir話: 終於搬走個炸彈
離線tl9189
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2010-09-08
引用第16樓TZZero2010-09-08 01:25發表的“”:
不嬲都唔係難 ma [表情]

你緊係唔知從前阿曼大戰既時候, d 球迷同球員既緊張情緒~
踢前踢後都一定多多新聞..

係車路士俾人用重金收購, 成為英超三巨頭, 先打破左呢個局面

以前英超既兩大宿敵戰, 一定係阿仙奴對曼聯~
係近年呢個氣份先淡左, 買豬維豬果時, 緊係相安無事la..
因為雲格同費格遜都知道, 大家要對付既, 仲有車路士~
近年仲有熱刺, 曼城呢d
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2010-09-08
引用第13樓小伊子2010-09-07 23:57發表的“”:
佢會唔會去阿仙奴先…… [表情]

阿仙奴係上位踏腳石

要上位,必去阿仙奴
大不了咪「外借」囉
離線TZZero
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2010-09-08
引用第18樓tl91892010-09-08 18:47發表的“”:
你緊係唔知從前阿曼大戰既時候, d 球迷同球員既緊張情緒~
踢前踢後都一定多多新聞..
係車路士俾人用重金收購, 成為英超三巨頭, 先打破左呢個局面
以前英超既兩大宿敵戰, 一定係阿仙奴對曼聯~
係近年呢個氣份先淡左, 買豬維豬果時, 緊係相安無事la..
因為雲格同費格遜都知道, 大家要對付既, 仲有車路士~
近年仲有熱刺, 曼城呢d

我知
Keown 賀 van Nistelrooy 果幕我仲記憶猶新
仲有 Vieira vs Keane @ Highbury tunnel
中間仲有 Pizzagate @ Old Trafford (我總係覺得 Fabregas 係依下先係 Arsenal 上位)
不過 Manchester United - Arsenal 甚至 Manchester United - Chelsea 依 2 個 rivalry 都係基於爭成績而推出黎
自從果班惹火尤物走左之後基本上已經和平散去

如果 Arsenal 之後 10 年都贏唔到 league
你估下 Manchester United 笑佢地冇 champ 會唔會好似而家笑 Liverpool 咁激

Alan Smith 如果唔係陪 Leeds 搏命走到 Premiership 最後
佢過 Manchester United 之後 Leeds fans 對佢應該同 Spurs fans 對 Sol Campbell 差唔多

始終如果唔係去到宿敵
過多幾年 d 相關人等走左就冇咁緊張
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2010-09-10
Vieira vs Keane @ Highbury tunnel

呢單真係經典!