• 7551閱讀
  • 161回復

[10/10]蔡卓妍承認與陳偉霆拍拖 3個月 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2010-10-11
竟然
離線庭...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2010-10-11
What the
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2010-10-11
點解會係....
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2010-10-11
陳偉霆愛的宣言:阿Sa係結婚對象
【23:16】2010年10月10日

【on.cc 東方互動 專訊】 蔡卓妍接受訪問大方承認與陳偉霆(William)的戀情,她說:「我哋係拍拖,只係開始好短時間,諗住感情穩定時候就會公開,唔需要隱瞞。」而 William亦坦白說:「係好神奇緣份,雖然識了7年,中間唔係咁熟,呢幾個月合作多了,傾心事多了,大家互有好感。」
William還發表愛的宣言:「唔怕肉麻地講,依家係熱戀期,自己好愛佢,包括人同心,唔想否認戀情傷害阿Sa,我哋公開係想成件事輕鬆、開心,希望可以過情侶生活,拖手行街睇戲,得到大家祝福。」
問會否介意阿Sa曾結婚?William說:「當你愛一個人,會接受佢過去。(有否諗過同阿Sa結婚?)等上天安排,不過我認定佢係結婚對象。」

http://news.on.cc/ent/index.html?file=ncbrke00_20101010231621
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2010-10-11
蔡卓妍與陳偉霆親熱返港
【13:49】2010年10月11日

【on.cc 東方互動 專訊】 蔡卓妍(Sa)、陳偉霆(William)高調公開承認戀情,兩人下午一時由鄭州工作完返港,戴著黑超的阿Sa,穿上螢光綠上衣,滿臉春風跟 William並肩步出機場,被現場半百傳媒追訪,兩人笑容滿臉,本來兩人無意受訪,但因現場情況大混亂,兩人終企定定大方合照,William還親熱地搭著阿Sa肩膊,當記者大喊:「咀佢!」阿Sa笑著說:「唔係嘛!」隨即彈開還拍拍心口表嚇怕,之後兩人分開行。

阿Sa對前夫鄭中基與有線女主播余思敏也公開戀情說:「如果係真祝福佢地,(佢都祝福你!)多謝,(視William為結婚對象?)留畀個天。」William被問到會否改動身上與舊愛Angelababy愛的紋身,即說:「唔使,依家好開心,(點打動Sa?)遲D先講,(公開壓力?)我地有足夠力量承擔,要好多謝好多藝人朋友的祝福,(視佢為結婚對象?)我地未傾到咁遠。」之後兩人分乘兩架保母車離開。

http://news.on.cc/ent/index.html?file=ncbrke00_20101011134943#

阿Sa跟陳偉霆高調公開戀情,兩人滿臉春風由外地返港。

陳偉霆與阿Sa情到濃時,不介意在人前咬耳仔。

陳偉霆公開搭住女友阿Sa膊頭給傳媒影相。
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2010-10-11
William還親熱地搭著阿Sa肩膊,當記者大喊:「咀佢!」

d 記者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2010-10-11
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2010-10-11
引用第111樓utadahikaru202010-10-11 15:59發表的“”:
[表情] [表情]

你咩事? 唔通你就係really淫?
離線菲爾鐘斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2010-10-11
的士佬就爽YY啦今次
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2010-10-11
阿Sa真係。。。
如果呢個真係佢Ga選擇我會祝福佢地!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2010-10-11
前夫鄭中基與有線女主播余思敏
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2010-10-11
蔡卓妍承認與廖偉雄拍拖3個月
引用第99樓啪啪啪啪啪啪2010-10-11 07:52發表的「阿 Sa 承認與 Benz 雄拍拖 3 個月」:
有無 Link [表情]

即時娛樂

2010年10月10日 (09:07 pm)

蔡卓妍(阿 Sa)與鄭中基離婚後,今日本報披露阿 Sa與同廖偉雄(阿燦)秘密拍拖。

直至今天晚上,阿 Sa突然透過英皇公司向傳媒承認,跟阿燦已拍拖 3個月,因二人經常拍照及私交甚篤

其實都係改下字眼
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2010-10-11
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2010-10-11
引用第100樓麻凡2010-10-11 08:08發表的「」:
阿SA硬係唔會搵返D正正常常的戀情, 一係就大十幾年的忘年, 一係就姐弟, 落差會唔會太大了....... [表情]
不過, 其實同陳偉霆有咩問題???? [表情]

次次打開報紙見到REALLY淫講BABY點點點

無Angelababy 佢一早收檔啦
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2010-10-11
引用第118樓三郎2010-10-11 17:55發表的“”:
次次打開報紙見到REALLY淫講BABY點點點
無Angelababy 佢一早收檔啦 [表情] [表情] [表情]

太子基已經剷左阿 sa 個「愛的紋身」,

唔知 really 淫會唔會剷走 baby 呢