• 26949閱讀
  • 1115回復

2010 - 2011 FANTASY NBA(Week18總計在第69頁) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sonyray
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2010-10-24
我讚成
離線wccf_jam
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2010-10-25
其實 d trade 公唔公平好主觀

我試過你其他 group kobe--> wade 都比d group member reject @_@
離線wil
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2010-10-25
i agree with my trade too... can the trade go through yet?

season starting...
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2010-10-25
引用第61樓wccf_jam2010-10-25 11:43發表的“”:
其實 d trade 公唔公平好主觀
我試過你其他 group kobe--> wade 都比d group member reject @_@

就係要上來講先知邊個咁都reject,之前自己各自暗地裡禁制,好多ok既trade都無啦啦veto左先有呢個諗法~
離線cody
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2010-10-25
引用第63樓迪神2010-10-25 13:18發表的“”:
就係要上來講先知邊個咁都reject,之前自己各自暗地裡禁制,好多ok既trade都無啦啦veto左先有呢個諗法~ [表情]

冇錯
用左呢個方法後D trade 公平左, 起碼知reason 同邊個未vote
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2010-10-25
咁係唔係姐係每一個trade都要入黎表態

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2010-10-25
引用第65樓bmlbml2010-10-25 22:32發表的「」:
咁係唔係姐係每一個trade都要入黎表態 [表情] [表情] [表情]

係~~~
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2010-10-25
引用第66樓迪神2010-10-25 22:37發表的“”:
係~~~ [表情]

咁我同tc個trade要唔要表態架

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2010-10-25
引用第67樓bmlbml2010-10-25 22:55發表的「」:
咁我同tc個trade要唔要表態架 [表情] [表情]

我見唔到有pending trade既?你兩個未accept架??
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2010-10-25
引用第68樓迪神2010-10-25 22:59發表的“”:
我見唔到有pending trade既?你兩個未accept架?? [表情]

我counter offer返比tc兄

旗艦人
離線real
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2010-10-26
嘩∼真係唔講唔知要表態,其實唔表態咪=接受LOR∼???
算啦∼無乜所謂既
離線real
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2010-10-26
用CENTER換PG有冇人制?
我NEED PG∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2010-10-26
引用第70樓real2010-10-26 00:00發表的“”:
嘩∼真係唔講唔知要表態,其實唔表態咪=接受LOR∼???
算啦∼無乜所謂既

係啊﹐你唔表態即係當ok
pending時間到就會自動accept
除非有一半既人否決就會veto
如果有一半既人表態ok就可以提早accept﹐唔洗等pending
所以如果你想你第時個trade都快D可以accept﹐唔洗等pending幾日﹐你就多D參與否決啦~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2010-10-26
引用第72樓tc22182010-10-26 06:07發表的“”:
係啊﹐你唔表態即係當ok
pending時間到就會自動accept
除非有一半既人否決就會veto
如果有一半既人表態ok就可以提早accept﹐唔洗等pending
所以如果你想你第時個trade都快D可以accept﹐唔洗等pending幾日﹐你就多D參與否決啦~
.......

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2010-10-26
距離開波仲有不到12小時