• 17606閱讀
  • 528回復

[英超]朗尼續約曼聯5年 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線seattleqoo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2010-10-19
係換就用卡卡換, 唔要賓c馬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2010-10-19
引用第12樓名稱已被使用2010-10-18 20:22發表的“”:
櫻花兄 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

我心底當然不捨得,但nobody cannot be replaced, it is just the matter of time before the other hero comes.
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

離線619
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2010-10-19
其實我想賣走朗尼.用賣左既錢換費托..
我一直以黎都覺得朗尼唔算頂級..其實有好價就賣走佢.
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2010-10-19
引用第60樓seattleqoo2010-10-19 12:39發表的“”:
係換就用卡卡換, 唔要賓c馬 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

其實 KaKa 都唔好得幾多

又係「容易受傷的男人」
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2010-10-19
不要迷信巨星,曼聯這幾年的青訓走下坡,也是不爭的事實。
美國佬入主後,已多久拿不出錢買真正的一級球員了?
就算郎尼唔走,靠著這班中場,想跟實力雄厚的車仔/曼城鬥,唔好忘記槍手逐漸成熟的幼齒們,都是有難度啊
如果熱刺的form可以keep到季末,搞不好曼聯最後連第四都爭到半條命
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2010-10-19
Re:朗尼拒絕續約曼聯。
引用第62樓6192010-10-19 17:34發表的“”:

贊成。郎尼被英格蘭媒體吹到天上有,地下無;依家就見低趁勢踩到盡。他以往的血性,自從bayern個時受佐傷之後,就搵唔返ga啦

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2010-10-19
曼聯無左朗尼其實唔係咩咁大不了既事者。

曼聯無左費格遜就大鑊啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2010-10-19
引用第66樓freezefox2010-10-19 17:45發表的“”:
曼聯無左朗尼其實唔係咩咁大不了既事者。
.......

費sir今季可能衰收尾

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2010-10-19
引用第62樓6192010-10-19 17:34發表的“”:

你地一聽見曼城買朗尼就 say no,
咁利記有咩理由肯賣費托去曼聯
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2010-10-19
引用第68樓國球旗2010-10-19 17:49發表的“”:
咁利記有咩理由肯賣費托去曼聯 [表情] [表情]

利記同曼聯既「仇恨」仲深過曼聯同曼城………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2010-10-19
引用第64樓sakura_32120042010-10-19 17:43發表的“”:
不要迷信巨星,曼聯這幾年的青訓走下坡,也是不爭的事實。
美國佬入主後,已多久拿不出錢買真正的一級球員了?
就算郎尼唔走,靠著這班中場,想跟實力雄厚的車仔/曼城鬥,唔好忘記槍手逐漸成熟的幼齒們,都是有難度啊
如果熱刺的form可以keep到季末,搞不好曼聯最後連第四都爭到半條命 [表情] [表情] [表情] [表情]

做咩講到咁負面,曼聯明明係踢 8 場唯一不敗果隊。
離線滅羅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2010-10-19
一直都係香港情意結同英國傳媒先令到英格蘭出左咁多世界級球員
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2010-10-19
引用第70樓國球旗2010-10-19 17:54發表的“”:
做咩講到咁負面,曼聯明明係踢 8 場唯一不敗果隊。 [表情] [表情]

好一個8 場唯一不敗球隊
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2010-10-19
其實我覺得冇左朗尼冇咩大不了, 一顆巨星殞落代表住一顆新星ga誕生!
當日唔係賣走c朗的話, 邊有e+ ga蘭尼?
雖然佢暫時比唔上c朗, 但係佢的確係進步緊!
曼聯仲有敢多前鋒, 冇左朗尼可能仲好, 最緊要賣到個好價錢姐
離線619
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2010-10-19
引用第68樓國球旗2010-10-19 17:49發表的“”:
咁利記有咩理由肯賣費托去曼聯 [表情] [表情]

我只係想費托去姐
講真朗尼離開曼聯我覺得影響唔大. 我係曼聯球迷我都支持佢離開.