• 1434閱讀
  • 29回復

[其他聯賽]46戰只得13勝,史特根終於離開米杜士堡 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線tom
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2010-10-19
一年都唔夠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2010-10-19
引用第14樓傲濤2010-10-19 01:03發表的“”:
最好就O'NEILL啦
不過都冇乜可能 [表情]

應該都冇可能
離線傲濤
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2010-10-19
引用第11樓sikingthegreat2010-10-19 00:49發表的“”:
QPR終於都收成..... 同前幾個領隊都比較, warnock好似做到野...... 我好唔鍾意warnock都要咁講. 不過真係睇埋落去先知, 始終英冠真係變化萬千, 好正~~
cardiff我唔識講..... 呢幾季都一直over-budget.... 其實上季同今季都有d財政問題, 但都仲可以借入bellamy, 好多隊都唔滿意呢個情況.... 不過jones帶隊波帶得幾好又真嘅~~
boro..... 真係3線都有返咁上下架.... 唉..... 或者搵pardew帶啦, 啱啱southampton炒左佢冇耐, 佢帶呢d波好有心得架~~ 或者curbishley我諗都唔錯, 不過未必咁多人認同佢.

冇法啦...CARDIFF係比拿美既家鄉家隊...
而且BOTHROYD今季好似好FIT咁...
不過如果CARDIFF要升到班真係要搞搞個財政先得

BORO最弱個位係KEEPER....下任係邊個都好...最好1月買個KEEPER
如果係curbishley都好...佢當時一手一腳帶起CHARLTON...應該可以令BORO番生掛
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2010-10-19
引用第17樓傲濤2010-10-19 01:14發表的“”:
.......

唔係升到班先搞得掂個財政咩?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2010-10-19
引用第17樓傲濤2010-10-19 01:14發表的“”:
.......

我本身幾like cardiff. 可惜ledley俾celtic買走左~~

我最喜愛嘅norwich今季暫時幾好~~ 剛剛呢週仲作客和到qpr添~~ (如果唔係miss左球12碼, 羸埋添呀.... )
離線傲濤
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2010-10-19
引用第18樓丹尼屎2010-10-19 01:32發表的“”:
唔係升到班先搞得掂個財政咩? [表情]

我怕佢好似BLACKPOOL咁...
差D連人都買唔到...
離線傲濤
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2010-10-19
引用第19樓sikingthegreat2010-10-19 01:36發表的“”:
我本身幾like cardiff. 可惜ledley俾celtic買走左~~
我最喜愛嘅norwich今季暫時幾好~~ 剛剛呢週仲作客和到qpr添~~ (如果唔係miss左球12碼, 羸埋添呀.... [表情] )

NORWICH好強咁...一升班就可以做爭標份子
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2010-10-19
引用第21樓傲濤2010-10-19 01:50發表的“”:
NORWICH好強咁...一升班就可以做爭標份子

教練好~~
班波有士氣~~
喺英冠, 有時真係打到氣架咋最緊要.
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2010-10-19
原來JOE LEDLEY走左嫁
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2010-10-19
引用第23樓Ajax2010-10-19 02:10發表的“”:
原來JOE LEDLEY走左嫁 [表情]

去左celtic嘛....
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2010-10-19
點解攪成咁
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2010-10-19
唔送
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2010-10-20
啱啱先留意到, 原來呢次gordon係直情連賠償金都唔拎, 因為自己都覺得自己表現唔好, 再加上都留返咁多時間俾新manager去執返好, 我覺得佢今次真係幾值得尊敬.
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2010-10-20
引用第27樓sikingthegreat2010-10-20 15:35發表的“”:
啱啱先留意到, 原來呢次gordon係直情連賠償金都唔拎, 因為自己都覺得自己表現唔好, 再加上都留返咁多時間俾新manager去執返好, 我覺得佢今次真係幾值得尊敬. [表情]

離線傲濤
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2010-10-22
引用第27樓sikingthegreat2010-10-20 15:35發表的“”:
啱啱先留意到, 原來呢次gordon係直情連賠償金都唔拎, 因為自己都覺得自己表現唔好, 再加上都留返咁多時間俾新manager去執返好, 我覺得佢今次真係幾值得尊敬. [表情]

RESPECT GORDON