• 9085閱讀
  • 179回復

[投訴]投訴總板主三郎 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線victorally
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2010-11-03
佢有心找麻煩既
總之張圖貼得唔適當
作為論壇既總版使咩俾咁多理由
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2010-11-03
引用第101樓KarimBenzema2010-11-03 16:46發表的“”:
我冇叫你search囉, 你自己走去search完賴落我到?

根本就唔關search唔search事。你個張圖一D睇慣AV既人或者時下一D男仔一睇就知係囉。有D好友係公司/屋企廳上好友,比D家姐細妹同事見到你話幾唔好睇。

你唔好再轉移視線啦
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2010-11-03
引用第101樓KarimBenzema2010-11-03 16:46發表的“”:
我冇叫你search囉, 你自己走去search完賴落我到?

係架...你無叫我search架...不過我只得13歲既思想會好奇架麻...
你點可能控制我睇倒之後...會想像佢係一個咩人呢...

你大人大姐...唔洗顧下個壇既文化既咩?
唔洗理下我呢d無知既小女生既咩?
人家睇倒會好x介架麻...

教壞哂就唔好啦...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2010-11-03
如果有D好友番工上好友,唔覺意睇到賓哥你張簽名檔。後面上司行過..本來唔介意同事上下網既...但見到賓哥你張簽名檔以為上緊咸網..你話點好..。

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2010-11-03
引用第103樓KarimBenzema2010-11-03 16:48發表的“”:
一個女仔坐係到可以有幾淫穢有幾不雅

你當我地係LULU呀
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2010-11-03
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線KarimBenzema
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2010-11-03
17. 好友論壇為無粗言論壇及嚴禁引起罵戰,並對該等會員採取零容忍政策,任何文章、登入名稱(登入名稱不得使用挑釁性字句)、頭像及簽名皆不能含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份(包括諧音或別字),若有會員觸犯此條,將以停戶處理;各級版主有充分之權力分析某句子是否為粗言,版友皆不得異議。尊重其他版友為各會員之責任。

如果係咁, 波叔個名有冇問題?
我一睇到啪啪我就諗起搞野, 請你充分解釋嗰個名點解唔係不雅, 我個女仔就咁坐係到就好不雅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2010-11-03
引用第111樓KarimBenzema2010-11-03 17:05發表的“”:
17. 好友論壇為無粗言論壇及嚴禁引起罵戰,並對該等會員採取零容忍政策,任何文章、登入名稱(登入名稱不得使用挑釁性字句)、頭像及簽名皆不能含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份(包括諧音或別字),若有會員觸犯此條,將以停戶處理;各級版主有充分之權力分析某句子是否為粗言,版友皆不得異議。尊重其他版友為各會員之責任。
我一睇到啪啪我就諗起搞野, 請你充分解釋個名點解唔係不雅, 我個女仔就咁坐係到就好不雅 [表情]

呢個係第二個問題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2010-11-03
del
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2010-11-03
引用第111樓KarimBenzema2010-11-03 17:05發表的“”:
我一睇到啪啪我就諗起搞野, 請你充分解釋嗰個名點解唔係不雅, 我個女仔就咁坐係到就好不雅 [表情]

我之前其實都諗過提呢樣野.....

如果話喺公司上會唔方便, 初中嘅好友見到唔係咁好, 或者屋企家長見到都唔係咁好, 咁其實個名都.....

唯一解釋係d字細隻過幅圖..... 係冇咁顯眼嘅.....
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2010-11-03
[quote]引用第111樓KarimBenzema2010-11-03 17:05發表的“”:

我一睇到啪啪我就諗起搞野, 請你充分解釋

佢係有問題架...我就黎投訢佢架啦...你小擔心...
一單還一單...講番你呢單先...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2010-11-03
引用第103樓KarimBenzema2010-11-03 16:48發表的“”:
一個女仔坐係到可以有幾淫穢有幾不雅

早知你會咁講...

根據淫審處的準則,按法例要求,審裁處在裁定及評定物品類別時,須考慮以下各項事宜:

* 社會上合理的人普遍接受的道德、禮儀及言行標準;
  * 物品或事物整體上產生的顯著效果;
  * 擬發布或相當可能發布的對象是甚麼人,屬那一類別或年齡組別;
  * 如屬公開展示的事物,則須考慮展示地點及相當可能觀看該事物的人屬那一類別或年齡組別;及
  * 該物品或事物是否有真正目的,還是用作掩飾不可接受的內容。

你張相,好明顯原本係發布比18/+的人~
有幾淫穢? 十分明顯la......
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2010-11-03
我一睇到啪啪我就諗起搞野, 請你充分解釋嗰個名點解唔係不雅, 我個女仔就咁坐係到就好不雅 [表情]

拖人落水?都洗脫唔到你的違規問題wor..
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2010-11-03

我除左啪啪啪啪啪啪啪啪啪我都唔知比D咩聲應你
離線KarimBenzema
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2010-11-03
引用第116樓liuming2010-11-03 17:10發表的“”:
你張相,好明顯原本係發布比18/+的人~
有幾淫穢? 十分明顯la......

引用第98樓liuming2010-11-03 16:27發表的“”:

張相是否含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份?

呢度唔係淫審處,唔洗判斷是否三級...

又跟淫審處, 又話唔洗判斷, 唔知你想點