• 6579閱讀
  • 135回復

[意見]「趣味影片」版名可唔可以唔要「趣味」呢兩隻字 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2010-11-23
甘叫好友短片算
離線seattleqoo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2010-11-23
版主門選2-3個可取的供人投票決定啦.
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2010-11-23
引用第76樓seattleqoo2010-11-23 17:46發表的“”:
版主門選2-3個可取的供人投票決定啦.

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2010-11-23
齋吹唔做, 好似唔係幾好.
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2010-11-23
引用第78樓seattleqoo2010-11-23 18:03發表的“”:
齋吹唔做, 好似唔係幾好. [表情] [表情] [表情] [表情]

我諗唔會既, 係慢d啫................
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2010-11-23
引用第78樓seattleqoo2010-11-23 18:03發表的“”:
齋吹唔做, 好似唔係幾好. [表情] [表情] [表情] [表情]

引用第79樓麻凡2010-11-23 18:10發表的“”:

我諗唔會既, 係慢d啫................ [表情]

交比你兩位組織下了
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2010-11-23
引用第80樓三郎2010-11-23 18:25發表的“”:
交比你兩位組織下了 [表情]

我地只係學者, 通常都真係'齋吹唔做'的, 行政上0既野留返比你地了.
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2010-11-23
引用第80樓三郎2010-11-23 18:25發表的“”:
交比你兩位組織下了 [表情]

原來唔係齋吹, 係等機會交波~~~
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2010-11-23
引用第81樓seattleqoo2010-11-23 18:28發表的“”:
我地只係學者, 通常都真係'齋吹唔做'的, 行政上0既野留返比你地了. [表情] [表情] [表情] [表情]

引用第82樓麻凡2010-11-23 18:31發表的“”:

原來唔係齋吹, 係等機會交波~~~ [表情]

呢排唔得閒攪甘多

我諗唔駛投票掛
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2010-11-23
引用第83樓三郎2010-11-23 18:33發表的“”:
呢排唔得閒攪甘多
我諗唔駛投票掛 [表情]

我見你地淨係嚮度玩食字, 所以多口講句. 你地內部決定又好投票又好, 都係由返你地攪掂好了.
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2010-11-23
1. 影片分享------------icemanbergkamp
2. 短片交流------------LongDsuccess
3. 各類短片------------麻凡
4. 好友影院------------三郎
5. 短片分享------------麻凡
6. 震撼短片------------LongDsuccess
7. 強勁短片------------LongDsuccess
8. 短短短片------------LongDsuccess
9. 片片片片------------LongDsuccess
10. 冇味短片------------麻凡
11. VIDEO-I-S-M------------icemanbergkamp
12. my-my-my-tube------------icemanbergkamp
13. 精悍短片------------麻凡
14. 自尋短片------------麻凡
15. 影片內閣------------麻凡
16. 短片速遞------------麻凡
17. 跳蚤影片------------麻凡
18. 埋黎睇片------------麻凡
19. 短片特攻------------麻凡
20. 你的管道------------fatman
21. 影片快放------------fatman
22. 影片特區------------fatman
23. Penthouse------------KarimBenzema
24. 你片上腦------------tc2218
25. 同你片過------------LCHB
26. 唔係咸片------------迪克
27. 齊開大片------------智者
28. 網上影片------------tc2218
29. 好友互片------------真秘密
30. 片,你老友------------真秘密
31. 好友短片------------不要迷上我
32. 好友小電影------------不要迷上我
33. 好友分享------------不要迷上我
34. 好短友片------------麻凡
35. 友影好片------------麻凡
36. 好友放片------------麻凡
37. 友片你睇------------麻凡
38. BFFTUBE------------迪神
39. 好友管道------------國球旗
40. 無味短片------------不要迷上我
41. 好友戲院------------winstonlam
42. 好友放影室------------winstonlam
43. 好友多媒睇------------winstonlam
44. 高清影院------------迪神

組織完畢~~~~~~~~~~
[ 本文被麻凡在2010-11-23 19:04重新編輯 ]
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2010-11-23
引用第85樓麻凡2010-11-23 18:55發表的“”:
1. 影片分享------------icemanbergkamp
2. 短片交流------------LongDsuccess
.......

唔係咸片
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2010-11-23
引用第86樓benkwan38h2010-11-23 19:29發表的“”:
唔係咸片 [表情]

有眼光
只愛足球
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2010-11-23
引用第85樓麻凡2010-11-23 18:55發表的“”:
.......

投票topic呢
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2010-11-23
引用第88樓三郎2010-11-23 19:58發表的“”:
[表情] 投票topic呢

你完全打算撟埋雙手?~~~~